Michelle Obama loves her husband more now


Κομψή η κυρία Μισέλ και όπως πάντα ακτινοβολούσα με το υπέροχο φόρεμα της και τις ασορτί γόβες.
 Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μιτ Ρόμνεϊ επιστρατεύουν το βαρύ πυροβολικό με σκοπό να προσελκύσουν τις «θηλυκές ψήφους» και τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους. Δεν πρόκειται φυσικά για τον «Dirty Harry» - Κλιντ Ίστγουντ ή για τον Τζεφ Μπρίτζες, αλλά  για τις δύο κυρίες τους. Την Αν Ρόμνεϊ που επιθυμεί να γίνει η πρώτη κυρία μετά την αναμέτρηση της 9ης Νοεμβρίου και τη Μισέλ Ομπάμα που επιθυμεί να κρατήσει τα «πρωτεία»....


Με ομιλίες στις διάφορες προεκλογικές εμφανίσεις οι δύο γυναίκες επέλεξαν να παρουσιάσουν το «πρόσωπο» που συγκινεί τον μέσο Αμερικανό ψηφοφόρο. Αυτό της πιστής συζύγου, της αφοσιωμένης μητέρας και της παντοτινά ερωτευμένης συντρόφου.

«Δεν πίστευα ότι είναι δυνατόν αλλά σήμερα αγαπώ τον άντρα μου ακόμα περισσότερο από ότι πριν τέσσερα χρόνια. Μάλιστα τον αγαπώ περισσότερο και από ότι πριν 23 χρόνια που πρωτογνωριστήκαμε» είπε στην ομιλία της την Τρίτη η Μισέλ Ομπάμα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η κυρία Ρόμνεϊ μιλώντας σε προεκλογική συνάντηση στην Τάμπα δήλωσε χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της: «Θέλω να σας μιλήσω για την αγάπη. Θέλω να σας μιλήσω για τη βαθιά και ανιδιοτελή αγάπη που τρέφω για έναν άντρα που γνώρισα σε ένα χορό κάποια χρόνια πριν. Θέλω επίσης να σας μιλήσω για την αγάπη που ξέρω ότι και οι δύο μοιραζόμαστε για αυτήν τη χώρα. Για την αγάπη που μόνο μια μητέρα μπορεί να νιώσει. Για την αγάπη που τρέφουμε για τα παιδιά μας και για τα παιδιά των παιδιών μας».

Πέρα από το ότι και οι δύο υποψήφιες πρώτες κυρίες επιθυμούν να δουν τους αγαπημένους συζύγους τους στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, πέρα από την αγάπη τους για ακριβά και επώνυμα ρούχα και την άρνησή τους να συμμετάσχουν στο σόου των σκληρών πολιτικών επιθέσεων που εξαπολύουν τα δύο στρατόπεδα, έχουν πολύ λίγα κοινά μεταξύ τους.

Η Μισέλ Ομπάμα είναι 48 ετών και μητέρα δύο κοριτσιών 11 και 14 χρόνων αντίστοιχα. Αντιθέτως η κυρία Ρόμνεϊ είναι 63 ετών, μητέρα πέντε ενήλικων αγοριών και γιαγιά 18 εγγονιών. Η κυρία Ομπάμα φοίτησε σε δημόσιο σχολείο πριν αποκτήσει το πτυχίο της στην Νομική από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ενώ η κυρία Ρόμνεϊ πήγε σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Η Μισέλ Ομπάμα είναι φαν της υγιεινής ζωής και της γυμναστικής και προτιμά τα αμάνικα μπλουζάκια για να δείχνει τα γραμμωμένα της χέρια. Η κυρία Ρόμνεϊ έχει σημαντικά προβλήματα υγείας καθώς αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις.

Τέλος η Αν Ρόμνεϊ και ο σύζυγός της Μιτ είναι αυτό που αποκαλούν «high school sweethearts» καθώς παντρεύτηκαν αμέσως μετά το πανεπιστήμιο και ξεκίνησαν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους. Αντίθετα η Μισέλ Ομπάμα ήταν ήδη μια επιτυχημένη δικηγόρος όταν παντρεύτηκε τον πρόεδρο των ΗΠΑ και εργαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου