Ενας άγγελος .. κόλαση.

Την παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια η Βραζιλία στον χώρο του μόντελινγκ συνεχίζει επάξια η Ιζαμπέλ Γκουλάρ! Το σέξι μοντέλο μπορεί να μην έχει τη φήμη της Ζιζέλ ή της Αλεσάντρα Αμπρόσιο, αλλά δεν υστερεί καθόλου σε ομορφιά και σεξαπίλ! 

Στο σχολείο όπου φοιτούσε, στην πόλη Σάο Κάρλος στην επαρχία του Σάο Πάολο, οι συμμαθητές της την κορόιδευαν και την αποκαλούσαν «καμηλοπάρδαλη», λόγω του ύψους της και της λεπτής σιλουέτας της. 

Λίγα χρόνια μετά, αρκετοί από τους συμμαθητές της θα χτύπαγαν το κεφάλι τους στον τοίχο όταν διαπίστωσαν πως η Ιζαμπέλ εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σέξι μοντέλα του κόσμου. ...



Ξεκίνησε μόλις στα 14 της και στην πρώτη της επίδειξη μόδας ήταν άτυχη, καθώς αποκαλύφθηκε το στήθος της, με τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης να χαρακτηρίζουν το σέξι ατύχημά της ως ένα ντροπιαστικό περιστατικό. 

Η ίδια, πάντως, δεν πτοήθηκε καθώς βρισκόταν ακόμη στις αρχές της καριέρας της. Το 2005 και μόνο για εκείνη τη χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο με τη Victoria’s Secret ως ένας από τους περίφημους «αγγέλους». 

Με τον συγκεκριμένο οίκο συνεργάστηκε και τα επόμενα χρόνια, ενώ το 2011 το περιοδικό «FHM» τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου! Η Γκουλάρ είναι γνωστή για τις πολύ σέξι φωτογραφήσεις της, ενώ τελευταία φωτογραφήθηκε με μαγιό για λογαριασμό της φίρμας Cia Maritima.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου