Τι αρέσει στις γυναίκες στο σεξ ανάλογα με το ζώδιό τους

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά σου; Ο μήνας Αύγουστος προβλέπεται πολύ ερωτικός, αν φυσικά το εκμεταλλευτείς δεόντως! Ειδικότερα μετά τις 14 του μήνα!
Αν είσαι αδέσμευτή τότε είναι πολύ πιθανό να βρεις τον έρωτα, αν όχι της ζωής σου, του καλοκαιριού αυτού σίγουρα!

Γι΄αυτό αφέσου στις καταστάσεις. Γίνε αυθόρμητη και άφησε τα ερωτικά vibes να σε κυριεύσουν!
KΡΙΟΣ: Είσαι στα πάνω σου, είσαι στα ωραία σου! Ο μήνας αυτός θα είναι ο καλύτερός σου! Έχεις full κατακτήσεις! Ο σύντροφός σου όμως έχει γκρίνια και πρέπει να το διαχειριστείς σωστά! Αποπνέεις αυτοπεποίθηση και αν είσαι μόνη, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα!
ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα Κριός δε βλέπει το σεξ ρομαντικά αλλά σαν μια φυσική πράξη γι' αυτό και «χρησιμοποιεί» αρκετές φορές τους άντρες για να ικανοποιήσει την ανάγκη της. Είναι λίγο βιτσιόζα, της αρέσουν τα βρομόλογα και ανάβει με εντάσεις και καυγάδες. Εάν δεν την προσέχετε αρκετά, θα πάει αλλού.
Tip: Να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αντιδράς με ψυχραιμία στις παράλογες αντιδράσεις του συντρόφου σου!
ΤΑΥΡΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι και ο καλύτερος σου μήνας αγαπημένο Ταυράκι! Θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές εντάσεις με το σύντροφό σου και να διαχειριστείς καταστάσεις που είχες καιρό να βιώσεις! Όμως όλες αυτές οι συγκρούσεις θα αναπτερώσουν το πάθος στη σχέση σου!
 ΤΑΥΡΟΣ
Σε αντίθεση με τις Κριαρίνες η γυναίκα Ταύρος ήρεμη και το άγγιγμά της τρυφερό ενώ κάνει καταπληκτικό μασάζ. Η ερωτική της διάθεση κρατάει ώρες γι' αυτό και προτιμά τους άντρες που αντέχουν χρονικά. Επίσης φροντίζει να ικανοποιεί πολύ τον σεξουαλικό της σύντροφο.
Tip: Κάθε ερωτικό εμπόδιο για καλό!Μην γκρινιάζεις!!!
ΔΙΔΥΜΟΣ: Η ερωτική σου διάθεση θα βρίσκεται στο ζενίθ της αυτό τον μήνα! Μπορεί να αντιμετωπίσεις διάφορα εμπόδια που δεν θα σε πτοήσουν λεπτό όμως γιατί η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται στο απόγειο της. Με μέτρο όμως όλα. Οι πειρασμοί είναι πολλοί!
 ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Διδυμίνα δεν είναι ο τύπος γυναίκας που θα μπει σε μια μακρόχρονη σχέση γρήγορα ενω λειτουργεί πολύ αυθόρμητα. Της αρέσει να μιλάει κατά τη διάρκεια του σεξ, να αλλάζει στάσεις, χώρους και δεν αρκείται στο κρεβάτι. Ετοιμαστείτε για το διαφορετικό κάθε φορά.
Tip: Μην αφήνεις το καλοκαίρι να σε παρασύρει...!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις πάρει τα πάνω σου από τον Ιούλιο και τώρα τον Αύγουστο απολαμβάνεις τους κόπους σου! Όλοι είναι στα πόδια σου Καρκινάκι αρκεί φυσικά να μην χάσεις καθόλου αυτοπεποίθηση και μην πέσεις ψυχολογικά!
Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου είναι ρομαντική και θα έρθετε πιο κοντά!
 ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πολύ σέξι αλλά θέλει οικεία μέρη για να λειτουργήσει οπότε προτιμάει το σπίτι της. Τη φτιάχνει πολύ ένας άντρας που θα της περάσει στο υποσυνείδητο ότι είναι κατάλληλος για οικογένεια και παιδιά. Κανακέψτε την και μη σταματήσετε να την φιλάτε. Αν αισθάνεται ότι την αγαπούν και ότι είναι ασφαλής, χαλαρώνει και τα δίνει όλα.
Tip: Μην κρύβεις τα συναισθήματά σου! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην φοβάσαι να απελευθερωθείς!
ΛΕΩΝ: Χρειάζεσαι το χρόνο σου για να ξεκαθαρίσεις τι νιώθεις και τι πραγματικά νιώθεις! Θέλεις να είσαι ree to go ή θέλεις να έχεις μια σχέση που να σε καλύπτει σε όλα; Πήγαινε διακοπές και καθάρισε το μυαλό σου από τις περιττές σκέψεις που σου θολώνουν την κρίση!
 ΛΕΩΝ
Ο σύντροφός της την λατρεύει γιατί είναι σέξι χωρίς καν να προσπαθήσει. Η Λιονταρίνα λατρεύει τα ερωτικά παιχνίδια με τους άντρες και στο κρεβάτι λειτουργεί σαν μεγάλη γάτα, βγάζοντας νύχια μόνο για την ευχαρίστηση του συντρόφου. Της αρέσει να την υπακούν, να έχει τον πρώτο ρόλο και είναι κυριαρχική.
Tip: Επίλεξε ότι σε γεμίζει!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: O Aύγουστος θα σου χαρίσει ανεπανάληπτες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή αν είσαι αδέσμευτη θα έχεις πολλές ευκαιρίες! Μην κολλάς στο παρελθόν και άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να βιώσει νέες καταστάσεις! Αφέσου και απόλαυσε ότι έρθει!
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος είναι προσεκτική στην εμφάνισή της και λάτρης της καθαριότητας παρόλα αυτά επιζητά το βρώμικο σεξ. Μπορεί να ποθεί τον τέλειο εραστή, ωστόσο, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει, θα πάρει τον αμέσως επόμενο στη λίστα. Φτιάχνεται από εικόνες ισχυρού πάθους.
Tip: Μην είσαι τόσο ρεαλίστρια! Κάνε όνειρα και μην φοβάσαι!
ΖΥΓΟΣ: Έχεις αποφασίσει ότι θα πας με τη ροή των πραγμάτων και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Μην κάνεις σχέδια και όλα θα γίνουν από μόνα τους! Η κατάλληλη περίοδος για να λύσεις ότι σε απασχολεί με τον σύντροφό σου είναι μετά τις 27 Αυγούστου.
 ΖΥΓΟΣ
Η Ζυγίνα γυναίκα στο κρεβάτι είναι ίδια όπως και οι άνδρες τους ζωδίου, εκτός από την ανατομία. Θέλει έναν εραστή που πρόκειται να αναλάβει να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις της. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες και πολλές φορές, παρόλο που δεν το δείχνει, της αρέσει το ρίσκο του σεξ σε δημόσιο χώρο.
Tip: Ξεκαθάρισε ποια είναι τα θέλω σου και απαίτησε να ικανοποιηθούν!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Αύγουστος θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ότι ποθείς! Ρόδα είναι και γυρίζει. Ότι σου πήρε πίσω τον καιρό που πέρασε θα στο φέρει διπλά και καλύτερο αυτό το διάστημα. Το φεγγάρι στις 14 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία για ερωτική ανάπτυξη! Θυμάσαι ποια ήταν όλα αυτά που σε έκαναν να πονέσεις στο παρελθόν; Τώρα ήρθε η στιγμή που θα τα ξεπεράσεις όλα!
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η γυναίκα Σκορπιός φαίνεται ήσυχη και αθώα, ωστόσο, είναι η άγρια του ζωδιακού στο κρεβάτι. Δεν της αρέσουν τα πολλά παιχνίδια και σχεδόν πάντα παίρνει αυτό που θέλει, όταν το θέλει. Ειδικεύεται στα δαγκώματα και της αρέσει να αφήνει σημάδια. Χρειάζεται όμως προσοχή μαζί της γιατί με την παραμικρή αφορμή μπορεί να στραβώσει άσχημα.
Tip: Τα συναισθήματά σου βρίσκονται στο peak τους! Να παίρνεις στα σοβαρά όλα τα κοπλιμέντα που σου κάνουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη. Μην αναλώνεσαι σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σου και σου ρίξει μια ματιά. Θα εκτιμήσεις καλύτερα κάποιον που θα σε πάρει στα σοβαρά και θα έχεις να πεις μαζί του και κάτι και να το καταλάβεις! Με τα από εδώ και από εκεί δεν θα βγάλεις κάτι. Εκεί γύρω στις 29 Αυγούστου τα συναισθήματά σου θα είναι διάχυτα και δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις! Απλά πρόσεξε μην είναι αργά και χάσεις έναν άνθρωπο που είχες ουσιαστική σχέση!
 ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Τοξοτίνα αλλάζει πολύ γρήγορα γνώμη οπότε μπορεί μια να θέλει και μετά όχι γι' αυτό είναι λίγο δύσκολη στο να την στριμώξετε. Είναι πολύ τολμηρή στην κρεβατοκάμαρα και αρκετά ανοιχτόμυαλη. Επίσης δεν της αρέσει το πολύ συναίσθημα και λατρεύει όπως και ο άντρας του ζωδίου το σεξ στη φύση.
Tip: Άφησε τον ρομαντισμό να σε κυριεύσει και απόβαλλε τη μιζέρια!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν εκφραστείς στάσου ένα λεπτό και σκέψου το καλά. Μπορείς να πληγώσεις κάποιον χωρίς λόγο. Είσαι παραπάνω από ότι πρέπει αυθόρμητη και δεν είναι καλό αυτό, διότι δεν το συνηθίζεις. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς σωστά. Δεν σου φταίει ο σύντροφός σου αν εσύ αντιμετωπίζεις προβλήματα με τα επαγγελματικά σου. Έχεις αρνητική ενέργεια αλλά αν το καταλάβεις μπορείς να το αλλάξεις! Μόνο έτσι θα δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται!
 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η γυναίκα Αιγόκερως, όπως σε όλα, έτσι και στο κρεβάτι θέλει να έχει το πάνω χέρι. Φαίνεται απόμακρη ή συντηρητική αλλά δεν ισχύει για το σεξ. Της αρέσει να δοκιμάζει διάφορες στάσεις ενώ δεν θα διστάσει να σας πει τι θέλει από σας και τι την ικανοποιεί περισσότερο.
Tip: Το διάστημα αυτό δεν θα σου συμβεί και κάτι τρελό!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεσαι σε συναισθηματικό ντελίριο. Άλλα θέλεις, άλλα κάνεις, αλλού μιλάς, άλλον ποθείς, άλλον αγαπάς! Βιώνεις την απόλυτη ερωτική τρέλα. Η κατάσταση προβλέπεται να στρώσει με το φεγγάρι στις 14 Αυγούστου. Εκείνη την περίοδο θα σου βγει όλος ο ρομαντισμός σου
και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.
 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Υδροχόα είναι η πιο τρελιάρα από όλες. Είναι η καλύτερη στο εγκεφαλικό σεξ αφού φτιάχνεται και φτιάχνει τον άντρα πρωτίστως στο μυαλό. Στα θεωρητικά είναι η πρώτη αλλά στα πρακτικά το χαλάει λίγο, εκτός αν την πιάσετε σε φάση πειραματισμού ή πρωτοτυπίας. Δεν της αρέσουν τα μελιστάλαχτα λόγια και μην τη θεωρήσετε δεδομένη στο κρεβάτι.
Tip: Τότε και θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις!
ΙΧΘΥΣ: Kάποιος από το παρελθόν σου θα θέλει να κάνει comeback στη ζωή σου πάλι! Όμως εσύ έχεις και καλές και αρνητικές αναμνήσεις από αυτό το άτομο! Εσύ θα επιλέξεις ποιες θα επικρατήσουν και έτσι θα αποφασίσεις για το τι πρέπει να κάνεις! Όλα αυτά μετά την Πανσέληνο στις 14 Αυγούστου! Θα έχεις πολύ αγάπη στη ζωή σου μετά τις 29 αλλά εσύ πρέπει να νιώσεις ασφάλεια και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου! Όλα τα άλλα από εκεί και πέρα θα είναι τέλεια!
 ΙΧΘΥΕΣ
Η Ψαρίνα για να λειτουργήσει σεξουαλικά θέλει όλο το πακετάκι. Ρομαντισμό, χάδια και αγαπησιάρικα ψιθυρίσματα. Θέλει να την λατρεύουν και της δείχνουν ότι τη χρειάζονται. Είναι δοτική στο σεξ και θέλει να φροντίζει τις ανάγκες του ερωτικού της συντρόφου, πρώτα όμως θα πάρει ό, τι αυτή θέλει.


Tip: Κάνε λίγη υπομονή ακόμα!
πηγή: astrology.gr

Με ποιο ζώδιο θα κάνεις καταπληκτικό sex και πώς!

Το sex είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και ευχαρίστησης μεταξύ δυο ανθρώπων. Δεν πρέπει να είναι μέτριο ούτε αδιάφορο. Γι΄αυτό και σου αποκαλύπτουμε έναν οδηγό σεξουαλικής ικανοποίησης σύμφωνα με το ζώδιό σου, για να βρεις με ποιον ταιριάζεις αλλά και πως να τον κερδίσεις!
KΡΙΟΣ: Θέλει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων και να κατευθύνει τις κινήσεις σου. Του αρέσει το άγριο sex και βαριέται τις απαλές κινήσεις...γιατί μπορεί και να κοιμηθεί! Δεν θέλει να κάνει έρωτα αλλά παθιασμένο sex!
Iδανικός συνδυασμός: Σκορπιός, Λέων, Δίδυμος
ΤΑΥΡΟΣ: Eίσαι πιο cool στο κρεββάτι. Δεν σου αρέσουν τα ακροβατικά και τα περίεργα εκτός και αν σε συνεπάρει ο σύντροφός σου. Γι΄αυτό και χρειάζεσαι κάποιον να σε καθοδηγήσει.
Iδανικός συνδυασμός: Κριός, Υδροχόος, Σκορπιός
ΔΙΔΥΜΟΣ: Σου αρέσει το ρομαντικό sex αν είσαι ερωτευμένη! Αν δεν είσαι και κάνεις απλά ένα ne night stand τύπου, τότε σου αρέσουν ναι μεν τα παθιασμένα πράγματα αλλά και με συνοπτικές διαδικασίες!
Ιδανικός συνδυασμός: Κριός, Λέων
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσιάζονται και εύκολα. Όλο και κάτι θα τους χαλάσει. Είναι τα πιο περίεργα ζώδια σε αυτό το κομμάτι. Όμως αν βρεις τα κουμπιά του τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσετε και οι δυο! Ή θα έχει πολλαπλούς οργασμούς ή κανέναν! Είναι τα άκρα!
Ιδανικός συνδυασμός: Σκορπιός, Ιχθύς, Ταύρος
ΛΕΩΝ: Σου αρέσει να σε υπηρετούν! Άρα θέλεις να έχεις το πάνω χέρι πάντα ακόμα και στο sex! Σου αρέσει το sex τρελά και μπορείς να κάνεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με όποιον και αν πας θα τη βρεις την άκρη σου. Προσαρμόζεσαι κατευθείαν σε όλες τις περιστάσεις!
Ιδανικός συνδυασμός: Κριός, Τοξότης, Υδροχόος, Δίδυμος
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δίνεις κατευθύνσεις και μετά αξιολογείς! Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και περιμένεις να κάνει το ίδιο και ο άλλος. Αν δεν το κάνει απλά πας στον επόμενο. Δεν δίνεις σεξουαλικές ευκαιρίες έτσι απλά!
Ιδανικός συνδυασμός: Τοξότης, Ζυγός, Καρκίνος
ΖΥΓΟΣ: Όλα σου αρέσουν, όλα τα δοκιμάζεις. Δύσκολα να πεις όχι σε κάτι. Πειραματίζεσαι συνέχεια και θέλεις έναν σύντροφο που να σε παρακινεί να δοκιμάζεις νέα πράγματα.
Ιδανικός συνδυασμός: Ζυγός, Αιγόκερως, Ιχθύς
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι non stop με τη σκέψη στο sex! Σκέφτεσαι στάσεις, μέρη , καινούρια βοηθήματα! Είσαι πάντα ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνεις sex και έχεις πάντα όρεξη. Δεν βαριέσαι ποτέ. Δεν θέλεις flat πράγματα και σου αρέσει να εναλλάσσεις τις στάσεις. Μην μένεις πάντα κολλημένη στα ίδια!
Ιδανικός συνδυασμός: Καρκίνος, Ιχθύς, Αιγόκερως, Κριός
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλήττεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Θέλεις συνέχεια να δοκιμάζεις νέες στάσεις, νέα μέρη. Μάλιστα αν κάνεις δημόσια κάπου sex σε εξιτάρει τόσο πολύ που θα θέλεις να το κάνεις συνέχεια.
Ιδανικός συνδυασμός: Καρκίνος, Ιχθύς, Λέων
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν κάνει sex δεν είναι focus μόνο σε αυτό. Σκέφτεται χίλια δυο επαγγελματικά θέματα, δίνοντας πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Πως γίνεται αυτό; Μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς! Κάνεις ακραία πράγματα στο κρεβάτι και δεν το περιμένει κανείς από εσένα! Είσαι απρόβλεπτη!
Ιδανικός συνδυασμός: Ιχθύς, Υδροχόος, Ταύρος
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια αδεξιότητα την έχεις στο κρεβάτι! Ναι μεν είσαι sexy αλλά κάνεις κάτι απρόβλεπτες κινήσεις που μπορούν τον άλλο να τον ξενερώσουν. Και αυτό συμβαίνει όταν δεν έχεις χημεία με τον άλλο. Γιατί όταν έχεις θα κάνεις το καλύτερο sex που μπορεί να σκεφτεί κάποιος.
Ιδανικός συνδυασμός: Λέων, Τοξότης, Σκορπιός
Ιχθύς: Θέλεις τα άκρα. Τη μια θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και την άλλη να είσαι το "θύμα". Μπορείς να κάνεις ότι σου ζητήσει ο σύντροφός σου. Είσαι ανοιχτή και σου αρέσει ο κίνδυνος και όλα τα απαγορευμένα σε εξιτάρουν! Σκέφτεσαι συνέχεια το sex και αν δεν γίνεται συχνά νευριάζεις!
Ιδανικός συνδυασμός:Kαρκίνος, Ιχθύς, Τοξότης, Αιγόκερως

 

Ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Είστε ένας περίεργος Υδροχόος, ένας κοινωνικός Δίδυμος, ή ένας παρατηρητικός Παρθένος; Δείτε ποια μέρη σας ταιριάζουν καλύτερα
Σύμφωνοι, το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του. Ακόμα, όμως, κι αν οι φετινές διακοπές σας είναι παρελθόν, κάντε έναν διαφορετικό προγραμματισμό για του χρόνου βάσει… ζωδίου. Πάρτε ιδέες για το ποιο μέρος σας ταιριάζει περισσότερο και υλοποιείστε τις. Που ξέρετε; Μπορεί να σας περιμένει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας!

Υδροχόος

Περίεργος και γεμάτος φαντασία, ο Υδροχόος δεν θέλει να ακολουθεί τα συμβατικά τουριστικά μονοπάτια και είναι μάλλον απίθανο να ακολουθήσει τις οδηγίες ενός ταξιδιωτικού οδηγού. Του αρέσουν τα ανεξερεύνητα μέρη και τα τοπία που είναι γεμάτα μυστήριο.
Που να πάτε: Ισλανδία: Για το μαγικό Βόρειο Σέλας
Περού: Για την πλούσια ιστορία του και τα μυστηριώδη ερείπια του Μάτσου Πίτσου.


Ιχθύς

Οι ήρεμοι Ιχθείς θα προτιμούν μάλλον να περάσουν ένα χαλαρωτικό απόγευμα σε μια ερημική παραλία χωρίς σήμα. Αναζητούν την ηρεμία και θέλουν να ξεφύγουν από την αγχωτική καθημερινότητα, αποζητώντας τη γαλήνια ενδοσκόπηση.
Που να πάτε: Ιαπωνία: Για μια ουσιαστική πολιτιστική και πνευματική εμπειρία . Ναός Sensoji στο Τόκυο.
Λας Πάλμας, Κανάριοι Νήσοι: Για τα πεντακάθαρα νερά και τις αμμουδερές παραλίες.

Κριός

Γεμάτος ενέργεια και πάθος, ο Κριός αγαπά τις περιπέτειες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη του στα ύψη και κάνουν την καρδιά του να χτυπά δυνατά. Χρειάζεται έναν προορισμό που θα τον βοηθήσει να καταναλώσει την ενέργειά του και να απολαύσει την κάθε στιγμή της εμπειρίας του.
Που να πάτε: Νότια Αφρική : Για σαφάρι και σέρφινγκ
Τύνιδα, Τυνησία: Σωματικά απαιτητικό ταξίδι με πολλές επιλογές για εξερεύνηση.

Ταύρος

Γνωστός για το άριστο γούστο του και τις εκλεπτυσμένες προτιμήσεις του, ο Ταύρος θέλει να τον φροντίζουν στις διακοπές του. Το καλό φαγητό και οι καλές υπηρεσίες είναι για εκείνον προτεραιότητες.
Που να πάτε: Χώρα του κρασιού, Καλιφόρνια: Ένα τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να γευτείτε σπάνια κρασιά.
St. Barths, Καραϊβική: Οι χρυσές αμμουδιές, οι πολυτελείς βίλες και τα γραφικά εξοχικά, θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι εκ φύσεως κοινωνικοί κι αγαπούν την πολυκοσμία όπου μπορούν να γνωρίσουν κόσμο και να χαρούν και τα πολιτιστικά δρώμενα. Οι αστικοί προορισμοί με έντονη νυχτερινή ζωή είναι κατάλληλοι για τους Διδύμους.
Που να πάτε: Λονδίνο, Αγγλία: Για βόλτα στις παμπ, καλό θέατρο και μουσεία.
Λευκωσία, Κύπρος: Εκεί θα βρείτε πολλά πολιτιστικά happenings που θα σας ικανοποιήσουν.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι προτιμούν τη συντροφιά της οικογένειάς τους ή των κοντινών τους φίλων όταν βρίσκονται σε διακοπές. Προτιμούν μέρη ήσυχα, φιλόξενα και θέλουν να μένουν σε οικογενειακά γραφικά καταλύματα.
Που να πάτε: Ντέβον, Αγγλία: Γαλήνιες πόλεις και όμορφες ακτογραμμές. Παλέρμο, Σικελία: Ιδανικά για χαλάρωση

Λέων

Οι Λέοντες προτιμούν τον πολυτελή και φανταχτερό τρόπο ζωής. Τους αρέσουν οι προορισμοί που έχουν αίγλη και πλούτο.
Που να πάτε: Παρίσι, Γαλλία : Σικ και κομψή, η γαλλική πρωτεύουσα είναι ο ιδανικός προορισμός για έναν Λέοντα.
Ντουμπάι, ΗΑΕ: Με τα πολυτελή ξενοδοχεία, τις ακριβές μπουτίκ και τα διάσημα εστιατόρια, το Ντουμπάι θα σας ξετρελάνει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αρέσκονται να παρατηρούν και να αναλύουν τον κόσμο γύρω τους. Ορισμένες φορές μπορεί να γίνονται λίγο πιεστικοί αλλά τους αρέσει όλα να πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Που να πάτε: Μαρόκο : Το Μαρόκο είναι γεμάτο περιπέτειες για τον ανήσυχο Παρθένο. Ρώμη, Ιταλία: Η ιστορική πόλη θα κεντρίσει σίγουρα τα ενδιαφέροντα του Παρθένου.

Ζυγός

]Οι ευπροσάρμοστοι Ζυγοί είναι ιδανικοί συνταξιδιώτες. Είναι πάντα ψύχραιμοι και συγκροτημένοι. Δεν σοκάρονται από τους διάφορους πολιτισμούς και τους αρέσουν τα περιπετειώδη ταξίδια με το σακίδιο στην πλάτη.
Που να πάτε: Καμπότζη: Οι Ζυγοί αγαπούν την περιπέτεια και θα περάσουν υπέροχα απολαμβάνοντας το τροπικό τοπίο.  Μύκονος, Ελλάδα: Για διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Σκορπιός

Ο πεισματάρης Σκορπιός θέλει να γίνονται τα πράγματα όπως τα έχει φανταστεί ο ίδιος. Σε γενικές γραμμές αποφεύγει τα μέρη με πολύ κόσμο και προτιμά να διαβάσει σε κάποιο καφέ ή να απολαύσει την ησυχία σε κάποιο απομονωμένο μέρος παρά να πάει σε μια θορυβώδη συναυλία.
Που να πάτε: Βενετία, Ιταλία (φωτο): Οι ήρεμες βόλτες με τη γόνδολα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Σκορπιός στις διακοπές του. Μπορντό, Γαλλία: Για τα όμορφα κάστρα και το εκπληκτικό κρασί.

Τοξότης

Πάντα περίεργοι και ανήσυχοι οι Τοξότες κάνουν σαν μικρά παιδιά όταν βρίσκονται σε διακοπές. Βαριούνται εύκολα και θέλουν να κάνουν όσα περισσότερα μπορούν στο χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους.
Που να πάτε: Κωνσταντινούπολη, Τουρκία: Ο Τοξότης δεν θα προλάβει να βαρεθεί στην πόλη αυτή με τα όμορφα τζαμιά και τις πολύχρωμες αγορές. Αίγυπτος: Οι μυστηριώδεις πυραμίδες και η ιστορία του τόπου θα συναρπάσουν τον Τοξότη που διψάει να μαθαίνει και να γνωρίζει καινούργια πράγματα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι προσεκτικοί ταξιδιώτες και αποφεύγουν τις αμφίβολες καταστάσεις. Τους αρέσει να κάνουν σχέδια, να είναι τα πράγματα απλά και τακτοποιημένα καθώς και οι επισκέψεις σε ιστορικά αξιοθέατα.
Που να πάτε: Βερολίνο, Γερμανία: Για τα ιστορικά του μνημεία και τις εκθέσεις τέχνης. Πράγα, Τσεχία: Για πολυτελή ξενοδοχεία και μαγευτική ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου