Οι πρωταγωνιστές της χειμωνιάτικης μόδας 12-13

Τα φαβορί
Η μόδα μας ταξιδεύει σε κόσμους παραμυθένιους. Οι κορυφαίοι σχεδιαστές σε εποχές μεγάλης οικονομικής ύφεσης επιλέγουν τον μαξιμαλισμό. Καλοδουλεμένα υφάσματα, κεντήματα, φίνα δέρματα και νέα χρώματα. ...
Η αυτοκρατορική γκάμα του μπορντώ, το ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις (από αυτό της πούδρας μέχρι το παιδικό, αθώο pink) και το μπλε, γαλήνιο αλλά και επιβλητικό, είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. 
Οι πασαρέλες γέμισαν με μπορντώ, ροζ, μπλε κροκό τσάντες, ψηλοτάκουνα oxfords, ογκώδη μπιζού και κεντημένα «πριγκιπικά» στεφάνια για τα μαλλιά.
Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις κυριότερες τάσεις για την νέα σεζόν.
Οι δυναμικές, ογκώδεις γραμμές των παλτό
Η φετεινή μόδα λατρεύει τις strong, exaggerated σιλουέτες όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι fashion editors των μεγάλων ξένων περιοδικών. Οι βάτες στις ζακέτες των ταγιέρ, των παλτό, ακόμα και αυτές των πουλόβερ μοιάζουν να «πετούν» μακριά. Επιβλητικοί, ασύμμετροι όγκοι είναι ότι ακριβώς λατρεύει ο χειμώνας. Οι stylists υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες πρέπει να αγοράζουν τα παλτό και τις ζακέτες τους ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φορούν συνήθως. Έτσι η σιλουέτα θα δείχνει ογκώδης, δυναμική και σίγουρα fashionable.
Ένα από τα ωραιότερα παλτό της σεζόν, το κατάλευκο του οίκου Celine. Πάντα πίστευα ότι το λευκό ταιριάζει στον χειμώνα. Μια γυναίκα τυλιγμένη στην θαλπωρή του απόλυτου white coat ξεχωρίζει μέσα στα γκρίζα χρώματα της ατμόσφαιρας.
Στα εντυπωσιακά παλτό του χειμώνα και το royal blue του Lanvin. Με γιακά smokin και «κοφτές» τσέπες. 
Σε τρυφερό, ρομαντικό ροζ το ογκώδες παλτό του πολύ πετυχημένου Raf Simons. Με ζώνη δερμάτινη σε χρώμα σοκολά να «αιχμαλωτίζει» τις μεγάλες πιέτες. 
Το μαύρο παλτό με τα τεράστια βολλάν στο στήθος του Giorgio Armani είναι η επιτομή της elegance.
Το γκρι κοντό παλτό με τα «δύο επίπεδα» του οίκου Hermès. Φορεμένο με μαύρες δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο.

 Planet Stars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου