Η Ελλάδα στο Χόλυγουντ, χωρίς παπούτσια...!

Πλησιάζει προς το τέλος των γυρισμάτων το sequel της ταινίας «Before sunset», στην οποία για μία ακόμη φορά θα απολαύσουμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Ιθαν Χοκ και την κινηματογραφική αγαπημένη του, Τζούλι Ντέλπι. 

Αν και είναι γνωστό το θέμα της δραματικής ταινίας, που αυτή τη φορά θα έχει φόντο τα ελληνικά τοπία, λίγα έχουν ακουστεί για τους Ελληνες που δουλεύουν στην παραγωγή της ταινίας που αναμένεται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες τη νέα σεζόν. ...

Ο κινηματογραφιστής Χρήστος Βουδούρης είναι ένα από τα ονόματα, ενώ η Εμανουέλλα Φραγκιαδάκη, που έχει ρόλο βοηθού σκηνοθέτη, έχει συμμετάσχει και σε άλλες μεγάλες παραγωγές, όπως τα «Mamma Mia», «Ζητείται ψεύτης» και «Τεστοστερόνη». 

Ο Ιθαν Χοκ, εκτός από πρωταγωνιστής, υπογράφει και το σενάριο μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του Τζούλι Ντέλπι και τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ που είναι και ο σκηνοθέτης. 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την Πύλο και ακολούθησαν στην Καλαμάτα, στην Κορώνη και την Καρδαμύλη. 

Μάλιστα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν μερικά από τα τελευταία γυρίσματα στην πλατεία της Πύλου, στα οποία συμμετείχαν και κάτοικοι της περιοχής, στο κάστρο της Μεθώνης αλλά και στη Βοϊδοκοιλιά. 

Ο πρωταγωνιστής της Μέκκας του κινηματογράφου μπορεί την πρώτη φορά να ήρθε μόνος του, πριν από περίπου έναν μήνα, όμως μαγεύτηκε τόσο πολύ από τις ομορφιές της Πύλου, που τώρα συνδυάζει δουλειά και οικογενειακές διακοπές, έχοντας μαζί του τη δεύτερη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του -τα δύο από τον γάμο του με την Ούμα Θέρμαν-, στα οποία και προσπαθεί να μεταδώσει την αγάπη του τόσο για τον ελληνικό πολιτισμό όσο και για τα μαγευτικά τοπία. 

Φυσικά, μετά και από αυτό η Ελλάδα απέκτησε άλλον ένα πρεσβευτή και είναι σίγουρο πως η ταινία θα αποτελέσει ακόμη μεγαλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου