PREVIEW FALL/WINTER 2012-2013! Ποιες είναι οι νέες τάσεις στα παπούτσια;

H φετινή μόδα είναι αρκετά 'βαριά' με τα χρώματα να μην δίνουν ιδιαίτερο φως στα σύνολά σου και τα αξεσουάρ να λειτουργούν ως η συνέχεια τους χωρίς καμία διάθεση για χρωματικά παιχνίδια. Ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ λοιπόν στη ζωή της γυναίκας κι όχι μόνο είναι τα παπούτσια κι έχουν τη δύναμη από το να αποθεώσουν ένα σύνολο μέχρι και να το καταστρέψουν ολοσχερώς. Η φετινή μόδα έχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και τακούνια επιτρέποντας να επιλέξεις μέσα από τα πολλά και διαφορετικά στιλ αυτό που βολεύει και κολακεύει καλύτερα εσένα.

Χρωματικές εξάρσεις δεν υπάρχουν με βασικά το μαύρο και το καφέ ενώ το καστόρινο δέρμα είναι το επικρατέστερο υλικό. Prints και τετράγωνα τακούνια σε ταξιδεύουν στη δεκαετία του '70 ενώ τα στιλέτο παραμένουν σαγηνεύοντας και τους πιο επιφυλακτικούς. Τα μποτάκια συνεχίζουν να ζεσταίνουν τις κρύες ημέρες και νύχτες σου ενώ τα peep toe ankle boots επιστρέφουν δυναμικά δημιουργώντας ερωτηματικά για το αν έφυγαν ποτέ από τη μόδα. 

Φέτος τα φλατ αλλάζουν και κατακλύζουν την αγορά τα loafers shoes. Πρόκειται για αυτές τις αντρικές παντόφλες που είναι τόσο άνετες σαν να μην φόρεσες παπούτσια ποτέ. Οι άντρες τα σιχαίνονται αλλά είμαι σίγουρη πως ως σωστή fashionista θα ακούσεις το ένστικτο σου και θα τα φορέσεις. tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου