Φθινόπωρο χειμώνας 2012


Όλες οι τάσεις που θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές με πολυτέλεια, πλούτο και glamour είναι εδώ για να δώσουν την ψευδαίσθηση ότι οι παλιές εποχές δεν έχουν φύγει ανεπιστρεπτί τουλάχιστον όχι στη μόδα!                                                       Δείτε παρακάτω τις κυρίαρχες τάσεις για την φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη σεζόν που έρχεται και επενδύστε (η ξεθάψτε από την ντουλάπα σας) τα ανάλογα κομμάτια:...
                                                Το embellishment δηλαδή οι χάντρες και οι πέτρες πάνω στα ρούχα καθώς και οι πολυτελείς κλωστές και τα μπροκάρ είναι μια από τις βασικές τάσεις για τον φετινό χειμώνα. Σε συνδυασμό με το military ένα trend που το συναντάμε σε παραλλαγές σχεδόν κάθε χειμώνα, είναι από τις δυνατές εμφανίσεις για αυτόν τον χειμώνα.                                                                   Το μελιτζανί –βαθύ κόκκινο του κρασιού, το λεγόμενο burgundy είναι το κυρίαρχο χρώμα για φέτος τον χειμώνα.
Από animal prints το φίδι και το ponyskin επιστρέφουν γι’αυτό οτιδήποτε έχετε κρατήσει στην ντουλάπα σας από περίπου 10 χρόνια πριν που ήταν της μόδας, ξαναβγάλτε το και κρατήστε το φέτος.

Δέρμα –σε μαύρο και σκούρο καφέ, τα σύνολα από δέρμα και το total leather look είναι και πάλι στη μόδα.

Λευκό για τον χειμώνα. Πολύ τολμηρό αλλά τόσο μα τόσο luxurious. Μια γυναίκα που φοράει λευκά τον χειμώνα είναι μια γυναίκα που δεν θα τα λερώσει ..Τομήστε το. Τονίζει την επιδερμίδα και δεν φαίνεστε τόσο χλωμές.

Κόκκινο της φωτιάς σε ολόσωμο λουκ. Κλασσικό και υπέροχο, πηγαίνει σε όλες τις επιδερμίδες και όλα τα χρώματα μαλλιών. Μην φοβηθείτε να το δοκιμάσετε.

Ολόσωμες φόρμες – όχι για όλες και σίγουρα όχι για τις περισσότερες Ελληνίδες καθώς απαιτεί καλλίγραμμο σώμα και ύψος. Όσες τυχερές τα διαθέτετε, επενδύστε σε μια ολόσωμη φόρμα φέτος –θα είναι το trend που θα κρατήσει και ως την επόμενη σεζόν. Προτείνουμε κάτι μονόχρωμο.

Pant Suits – η αλλιώς κοστούμια. Δηλαδή σακάκι και παντελόνι από το ίδιο ύφασμα και μάλιστα σε ψυχεδελικά έντονα prints. Για τις πολύ τολμηρές.

Βελούδο- η μεγάλη επιστροφή του βελούδου σε περίεργες αποχρώσεις και υφάσματα με υφή και σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου