Yπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Las Vegas Raiders,ο Jimmy Garoppolo kαί του έγεινε προσφορά "γιά δωρεάν σεξ για όλη τη ζωή του" από δύο εργαζόμενες σε οίκο ανοχής της Νεβάδα.. NFL star Jimmy Garoppolo offered 'free sex for life' by Las Vegas brothel workers

 Ο σταρ του NFL Jimmy Garoppolo υποβλήθηκε σε προσφορά "γιά δωρεάν σεξ για όλη τη ζωή του" από δύο εργαζόμενες σε οίκο ανοχής της Νεβάδα, αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Las Vegas Raiders.

Ο δύο φορές πρωταθλητής του Super Bowl υπέγραψε με το franchise AFC την περασμένη εβδομάδα σε μια συμφωνία αξίας 55 εκατομμυρίων λιρών (67,5 εκατομμυρίων δολαρίων).

Μετά τη μεγάλη του κίνηση, ο «Jimmy G» έλαβε μια εκπληκτική προσφορά «δωρεάν σεξ για μια ζωή» από την Caitlin Bell και την Alice Little από τον οίκο ανοχής του Chicken Ranch στη Νεβάδα.

Η μετάβαση από το Σαν Φρανσίσκο στο Λας Βέγκας πήγε καλά με τις δύο κυρίες που μίλησαν για τον ενθουσιασμό τους που ο «καρδιοκατακτητής» έφτασε στο Sin City και του παρείχε τη συγκεκριμένη προσφορά ως τρόπο να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους.

Σε μια δήλωση, ο Bell είπε: «Σχεδόν λιποθύμησα όταν άκουσα τον Jimmy να υπογράφει με τους Raiders.

Θα πάει ο Jimmy Garoppolo τους Las Vegas Raiders στα πλέι οφ την επόμενη σεζόν; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων

Ο Jimmy Garoppolo υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας 55 εκατομμυρίων λιρών (67,5 εκατομμύρια δολάρια) με τους Las Vegas Raiders

Η Caitlin Bell ήταν πρόσφατα υποψήφια για την Καλύτερη Σεξουαλική Σκηνή στα Βραβεία XBIZ 2023 (Εικόνα: instagram/officialcaitlinbell)

«Του αξίζει δωρεάν σεξ μόνο και μόνο για να μπει στην ομάδα μας.

Ιστορίες που προωθούνται




"Αλλά παίρνει δωρεάν σεξ για μια ζωή από εμάς μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο νόμιμο μωρό!"

Με το Super Bowl της επόμενης σεζόν να φιλοξενείται στο Raiders' Allegiant Stadium, η Little ανέφερε ότι θέλει να «εμπνεύσει» τον τέταρτο να φέρει το τρόπαιο Lombardi στο Βέγκας.

«Ο Τζίμι έφερε τους Niners στο Super Bowl και θα μπορούσε να κάνει το ίδιο για τους Raiders», είπε ο Little. "Το επόμενο Big Game είναι στο Βέγκας, οπότε θα πάω μέχρι το τέλος για να εμπνεύσω τον Τζίμι να πάει μέχρι το τέλος!"

Ο Jimmy Garoppolo υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας 55 εκατομμυρίων λιρών (67,5 εκατομμύρια δολάρια) με τους Las Vegas Raiders

Ο Little είναι συνήγορος της σεξουαλικής και προπονητής οικειότητας (Εικόνα: instagram/sexygirlspromotions.main)

Ο 31χρονος έχει πλημμυρίσει από προσφορές από την άφιξή του στο Sheri's Ranch στο Pahrump της Νεβάδα, προσκαλώντας τον ίδιο και τους νέους συμπαίκτες του να απολαύσουν μια VIP εμπειρία.

τροφοδοτείται από

"Ένα εορταστικό σαββατοκύριακο με εσάς και μερικούς από τους νέους συμπαίκτες σας στο Raiders για να επωφεληθείτε από τις θεματικές σουίτες ξενοδοχείου, το μπαρ και το εστιατόριο, την πισίνα και το τζακούζι του θέρετρου - φυσικά όλα τα έξοδα πληρωμένα", δήλωσε εκπρόσωπος της Sheri's Ranch στην γράμμα.

"Η Sheri's σας προσκαλεί στα VIP μπανγκαλόου με την επιλογή σας από εταίρες στις εγκαταστάσεις, καθώς και σε ένα ειδικό Playland με θεματικά δωμάτια για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας."


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ:

READ NEXT:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου