Οι θαυμαστές της Amanda Holden φοβούνται ότι έδειξε κάτι περισσότερο από ό,τι έπρεπε σε άτακτα στιγμιότυπα κρεβατοκάμαρας

 Η κριτής του Britain's Got Talent Amanda Holden μοιράστηκε δύο φωτογραφίες εσωρούχων στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφήνοντας τους θαυμαστές να ρωτούν «ποιος έκανε ζουμ;». καθώς είναι πεπεισμένοι ότι έδειξε περισσότερα από όσα θα ήθελε.

Η Amanda Holden έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια νέα φωτογράφιση εσωρούχων που έκανε τους θαυμαστές της να εικάζονται αν αποκάλυψε περισσότερα από όσα ήθελε. Ο κριτής του Britain's Got Talent, 52 ετών, δημοσίευσε ένα σετ εντυπωσιακών φωτογραφιών στο Instagram, που την έδειχναν να ποζάρει με ένα φόρεμα και να πετάει τα πόδια της στον αέρα μπροστά σε έναν καθρέφτη. Το δεύτερο στιγμιότυπο την είδε ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι φορώντας ένα μικροσκοπικό slip dress σε χρώμα σαμπάνιας, καθώς προώθησε την τελευταία σειρά από το Revive Beauty. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Alesha Dixon του BGT παραδέχεται ότι η συνεργασία με τον νεοφερμένο Bruno Tonioli είναι «απολύτως κουραστική» Οι πόζες της Amanda άφησαν ελάχιστα στη φαντασία, με τους θαυμαστές να είναι περίεργοι αν είχε σκοπό να επιδείξει τόσο πολύ δέρμα..

Amanda Holden leaves fans fearing she showed off more than she planned to

Amanda Holden leaves fans fearing she showed off more than she planned to


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου