Το Spring Break είναι η τέλεια στιγμή για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα - αλλά καί οι καυτές θερμοκρασίες και η ατελείωτη ποσότητα αλκοόλ μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτες στιγμές

 Κάθε χρόνο χιλιάδες φοιτητές και τουρίστες συρρέουν νότια των συνόρων προς το Μεξικό για να γιορτάσουν το Spring Break και να ζήσουν τις πιο τρελλές τους φαντασιώσεις.

Πολλοί χρησιμοποιούν το διάλειμμα του Πάσχα ως μια απαραίτητη απόδραση από την καθημερινή καθημερινότητα και το περνούν στριμώχνοντας σε πολυσύχναστες παραλίες ή βουτώντας σε πάρτι στην πισίνα αναζητώντας ήλιο, σεξ και κοκτέιλ.

Για κάποιους, η παράδοση που τροφοδοτείται από το ποτό είναι η ευκαιρία μιας ζωής να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις — ανεξάρτητα από το πόσο πρέπει να πιείτε.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο άγριες στιγμές που έγιναν ποτέ κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών από παλαιστές ντυμένους με μπικίνι - πλήθη που αναβοσβήνουν ενώ τσακώνονται στην άμμο, και μωρά της παραλίας που επιδεικνύουν τις καμπύλες τους σε διαγωνισμούς μπικίνι, μέχρι διαγωνισμούς με μπίρα και βολές σώματος.

Αλλά δεν είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια, οι ανοιξιάτικες διακοπές έχουν βρεθεί συχνά να βιώνουν διακοπές από την κόλαση που τους άφησε να τελειώσουν την εβδομάδα στα φιλόξενα όρια ενός κελιού φυλακής - ή χειρότερα.

Πρόσφατα αναφέραμε ότι οι παραθεριστές που κατευθύνονται στο Μεξικό για το Spring Break έχουν λάβει αυστηρή προειδοποίηση μετά την απότομη έξαρση της βίας των καρτέλ σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο διευθυντής του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας, Στίβεν ΜακΚροου, προειδοποίησε ότι το κύμα εγκληματικότητας αποτελεί «σημαντική απειλή για την ασφάλεια» για τους τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου