Astrid Wett tells fans 'to behave themselves' on Cameo as requests 'aren't PG'

 Ο θρύλος του OnlyFans Astrid Wett παρακάλεσε τους αγενείς θαυμαστές στο Cameo «να συμπεριφέρονται οι ίδιοι» μετά από μια σειρά από αιτήματα «μη PG».

Το Cameo επιτρέπει στους ανθρώπους να λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο μήνυμα από διασημότητες έναντι αμοιβής. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι από τους θαυμαστές της Astrid ζητούν σεξουαλικά ρητά μηνύματα, κάτι που δεν επιτρέπεται στο Cameo.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Astrid Wett "απήχθη" από τον Andrew Tate που μοιάζει με τον οποίο τη φορτώνει σε μπότα ταξί Στην ιστορία της στο Instagram, η Astrid δημοσίευσε: «Δεν ξέρω τι είναι για εσάς παιδιά στο Cameo, αλλά ξαφνικά έχω πολλά αιτήματα μέσω των οποίων δεν είναι πραγματικά PG. "Μπορώ απλώς να σας υπενθυμίσω ότι είναι το Cameo, δεν μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα στο Cameo. Εάν θέλετε, πρέπει να μεταβείτε σε διαφορετικό ιστότοπο, αλλά σας παρακαλώ να συμπεριφέρεστε στο Cameo." Άστριντ Βετ Η Άστριντ φαινόταν να βρίσκει την αστεία πλευρά των αηδιαστικών αιτημάτων (Εικόνα: wettastrid/Instagram) Η Άστριντ, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα μια καριέρα στην πυγμαχία, βρίσκεται σε βόλτα για έναν νέο μαχητή που θα αντιμετωπίσει στο ρινγκ. Έχοντας νικήσει τον σταρ του Love Island AJ Bunker, η Astrid την περασμένη εβδομάδα κάλεσε την Katie Price να την πολεμήσει στο ρινγκ. Ιστορίες που προωθούνται Η Άστριντ κέρδισε τον αγώνα της με απόφαση της πλειοψηφίας και έμεινε ταλαιπωρημένη και μελανιασμένη αφού η AJ έσπασε το χέρι της με επανειλημμένα τρυπήματα. Άστριντ Βετ Η Άστριντ έχει συνέλθει από τον νικηφόρο αγώνα της ενάντια στον AJ Bunker (Εικόνα: wettastrid/Instagram) Η Άστριντ προκάλεσε επίσης σάλο την περασμένη εβδομάδα, αφού φάνηκε να την απήγαγε ένας όμοιος του Andrew Tate στο τελευταίο της βίντεο στο YouTube. Το βίντεο, με τίτλο "TRICKING The PUBLIC with Bottom G *GONE WRONG*", είδε τον πορνό σταρ να συνεργάζεται με τον Brian Michael Hinds, γνωστό και ως Bottom G (ένα παιχνίδι με το ψευδώνυμο "Top G" της Tate) για να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους στο Λονδίνο. Στο πρώτο κλιπ, ο Bottom G έδεσε τα χέρια και τα πόδια της Astrid με κολλητική ταινία πριν την αφήσει στην άκρη του δρόμου καθώς πήγαινε να μπει σε ένα ταξί. Άστριντ Η Astrid προσφέρθηκε πρόσφατα να πολεμήσει την Katie Price στο ρινγκ (Εικόνα: INSTAGRAM@https://www.instagram.com/stories/wettastrid/3051398953662494595/?hl=el) Τελικά, και οι δύο φαρσέρ έσπασαν και γέλασαν, με την Άστριντ να λέει σε έναν σοκαρισμένο ταξί: «Είναι απλά μια φάρσα». τροφοδοτείται από Αργότερα δοκίμασαν την ίδια φάρσα σε διαφορετικό ταξί, αλλά αυτό ο οδηγός δεν ξεγελάστηκε και εντόπισε αμέσως τη φάρσα. Για να λαμβάνετε περισσότερες ιστορίες από το Daily Star απευθείας στα εισερχόμενά σας, εγγραφείτε σε ένα από τα δωρεάν ενημερωτικά δελτία μας εδώ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου