Οι Βρετανοί καπνιστές θα πληγούν από απόψε με τη μεγαλύτερη αύξηση στήν τιμή των τσιγάρων πού έγινε ποτέ.

 Είναι τα νέα που δεν ήθελαν να δουν οι καπνιστές. Η τιμή των κορυφαίων πακέτων τσιγάρων αναμένεται να εκτοξευθεί έως και 17,65 λίρες, καθώς η κυβέρνηση κινείται προς το να καπνίζει λιγότερο από το 5% του πληθυσμού μέχρι το 2030

Οι καπνιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να πληγούν με νέα τεράστια αύξηση των τιμών μετά την ανακοίνωση του Τζέρεμι Χαντ ότι η κυβέρνηση θα αυξήσει τον φόρο καπνού στον εαρινό προϋπολογισμό του.

Το τεράστιο άλμα θα δει την τιμή ενός πακέτου καπνού να ανέλθει στις 11,80 £ στις 6 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (15 Μαρτίου).

Μια τράπουλα 20 θα αυξηθεί κατά 1,15 £ με τη νέα τιμή, με τον Καγκελάριο Jeremy Hunt να ενημερώνει τη Βουλή των Κοινοτήτων για την ενημέρωση νωρίτερα σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε την παρθενιά του από πούμα στο χωράφι, ο οποίος τον «χτύπησε» και τον έστειλε μακριά

Η ανακοίνωσή του ήρθε ως μέρος του νέου εαρινού προϋπολογισμού της κυβέρνησης, καθώς συνεχίζει να προσπαθεί να απομακρύνει τη χώρα από τις επικίνδυνες επιπτώσεις του Covid-19 και την κρίση κόστους ζωής.


Daily Star News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου