Γιόκο Ονο: Είχα μια ερωτική σχέση με την Χίλαρι Κλίντον το '70

Σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη νέα της έκθεση, η Γιόκο Ονο αποκάλυψε τη στενή σχέση και την ερωτική έλξη, που την είχε κάποτε ενώσει με τη Χίλαρι Κλίντον
Με... το στόμα ανοιχτό έμειναν οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν σε συνέντευξη Τύπου της Γιόκο Ονο με αφορμή την έκθεση που παρουσιάζει στο MoMA.
Θέμα της κουβέντας ήταν η τέχνη μέχρι που κάποιος είχε την έμπνευση να ρωτήσει την αντισυμβατική χήρα του Λένον ποια είναι η γνώμη της για την πιθανότητα να αποκτήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη γυναίκα πρόεδρο στην ιστορία τους μέσα από την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.
Η Γιόκο Ονο χαμογέλασε και αποκάλυψε ότι όχι απλώς γνωρίζει τη Χίλαρι Κλίντον, αλλά ότι είχαν μια στενή σχέση τη δεκαετία του '70, καθώς μεταξύ τους υπήρχε μια αμοιβαία ερωτική έλξη!
«Συναντηθήκαμε πολλές φορές κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών στη Νέα Υόρκη ενάντια στον πόλεμο στο Βιετνάμ πίσω στο 1970 και αναπτύξαμε μια στενή σχέση» είπε η Ονο χαμογελώντας και συνέχισε: «Μοιραζόμασταν τις ίδιες απόψεις για σεξουαλική ισότητα και αγώνα κατά του αυταρχικού και πατριαρχικού κράτους, στο οποίο μεγαλώσαμε. Είχαμε μια αμοιβαία ερωτική έλξη όταν εγώ και ο Τζον ζούσαμε στο Μανχάταν και εκείνη σπούδαζε στο Yale, αλλά τελικά χαθήκαμε. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν τόσο καλά γι' αυτήν. Της εύχομαι τα καλύτερα στην καμπάνια της».
Στο τέλος, μάλιστα, πρόσθεσε ότι πιθανή εκλογή της Κλίντον «θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τα δικαιώματα των γυναικών και της LGBT κοινότητας».
Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Χίλαρι Κλίντον ελκύεται ερωτικά από γυναίκες. Στο πρόσφατο παρελθόν, μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες ότι ήταν ερωτευμένη και σε σχέση με τη βοηθό της. Το ερώτημα είναι κατά πόσο οι νέες αποκαλύψεις θα της στοιχίσουν στη «κούρσα» για τις προεδρικές εκλογές στο ακόμα πουριτανικό κομμάτι των Αμερικανών ψηφοφόρων.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου