Ο γάμος της Ξένια Ντέλι με τον 62χρονο μεγιστάνα στη Σαντορίνη κόστισε 1 εκατ. € (Video + Photos)

Η καλλονή Μολδαβή, Ξένια Ντέλι, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, ζάμπλουτο επιχειρηματία, Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ, στη μαγευτική Σαντορίνη.

 Ο υπέρ-χλιδάτος γάμος τους, κόστισε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ!




Η Ξένια Ντέλι, είχε ως όνειρο να παντρευτεί στη Σαντορίνη και ο αγαπημένος της σύζυγος –πλέον- δεν της χάλασε το χατίρι!

Ο γάμος ήταν πραγματικά παραμυθένιος, αφού από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητα μέχρι στιγμής, η νύφη πήγε στην εκκλησία πάνω σε μια άμαξα με άσπρα άλογα ενώ το πανάκριβο μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της, σχολιάστηκε μα περίσσιο θαυμασμό από όλους.

Η Ξένια, υπέρλαμπρη μέσα στο δαντελένιο, ονειρικό νυφικό της, ξεφάντωσε στο πάρτι του γάμου της με τον άντρα  Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ και τους φίλους της.


Η Ξένια και οι φίλες της στο μπάτσελορ, λίγο πριν το γάμο.
Το πάρτι που ακολούθησε της τελετής άφησε το στίγμα του στο νησί της Σαντορίνης, λένε οι ντόπιοι όπως άλλωστε και η πανάκριβη τούρτα που έκοψε το ζευγάρι.


Το ζευγάρι στην πολυτελή σουίτα του, σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του νησιού.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας γνωρίστηκε με τη Μολδαβή καλλονή τον Φεβρουάριο, ωστόσο δε χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να καταλάβουν πόσο ταιριάζουν και δρομολόγησαν την «ένωση» τους τάχιστα!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου