Διεθνής ημέρα yoga: Αναζητείστε την εσωτερικότητα με γυμνή hatha-yoga

Υπολογίζονται σε 250 εκατομμύρια οι άνθρωποι που εξασκούν την πρακτική της yoga σε όλο τον κόσμο -σε ποσοστό 80% είναι γυναίκες.

Εμπνευστείτε ενόψει της «διεθνούς ημέρας yoga» στις 21 Ιουνίου, απολαμβάνοντας τη Luba Shumeyko να εκτελεί τις πιο θελκτικές asanas.
Στο φακό του συντρόφου της, Νορβηγού φωτογράφου, Petter Hegr.

Η Luba Shumeyko, 33 Μαϊων, μανεκέν εξ Ουκρανίας και δασκάλα της γιόγκα, δεν δίστασε να αποκαλύψει την πλαστικότητα και την εσωτερικότητά της σ’ όλο της το μεγαλείο, παίρνοντας τις αγαπημένες της στάσεις στη hatha-yoga, φυσικά ολόγυμνη.

Τα εύσημα πρέπει φυσικά να αποδοθούν στον εξαιρετικά παραγωγικό Νορβηγό φωτογράφο Petter Hegre,  ο οποίος τυγχάνει να είναι σύζυγός της και φρόντισε για την τελειότητα των ασάνα της.

 Μακριά από τη χυδαιότητα και την πορνογραφία,  η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα επιτρέπει τη διέγερση όλων των βασικών μυών που συμμετέχουν ασμένως κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Μιλάμε για τέχνη, σπορτίβικο πνεύμα κι ένα ονειρεμένο κορμί.«Namaste» λένε οι yogi -«το φως μέσα μου αναγνωρίζει το φως μέσα σου». Αφοσιωθείτε στην εξάσκηση της αναγνώρισης.













Πηγή : Andro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου