Δείτε πώς το διάσημο αποκαλυπτικό φόρεμα της Jennifer Lopez άλλαξε το ίντερνετ

Ήταν το 2000, επτά χρόνια πριν εμφανιστεί στο προσκήνιο η Kim Kardashian και πριν η Beyoncé περπατήσει στο κόκκινο χαλί, σχεδόν γυμνή. Τότε ήταν που η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στα βραβεία Grammys με το διάσημο πράσινο Versace φόρεμα που έμεινε στην ιστορία. Το φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ που σταματούσε μόνο από μία ζώνη,
έγινε φαντασίωση ανδρών και γυναικών που έψαχναν μανιωδώς να ανακαλύψουν την φωτογραφία.
Σε πραγματεία που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο, ο Eric Schmidt, εκτελεστικός πρόεδρος της Google, γράφει: «Τότε, ήταν το πιο δημοφιλές αντικείμενο αναζήτηση που είχαμε δει ποτέ, αλλά κανένας δεν ήξερε πως να περιγράψει το φόρεμα ακριβώς. "Το φόρεμα που φορούσε η J.Lo", έγραφαν οι περισσότεροι».
Η αναζήτηση αυτού του φορέματος "γέννησε το Image Search της Google", αναφέρει ο Schmidt.
Οι Larry Page και Sergey Brin, ξεκίνησαν την αναζήτηση μέσω φωτογραφιών μετά τα βραβεία Grammy και την μαζική αναζήτηση για το πράσινο φόρεμα της Jennifer Lopez.
Το E! News ρώτησε την Lopez αν ήξερε ότι το εργαλείο αναζήτησης μέσω φωτογραφιών της Google δημιουργήθηκε με αφορμή αυτή, με την λατίνα σταρ να αναφέρει πως το έχει ακούσει.
Νομίζω ότι και ο Versace έχει μερίδιο σε αυτό, τόνισε η Lopez που σε ερώτηση τι θα ήθελε αυτή να έχει κερδίσει από την έμπνευση που προκάλεσε, είπε πως το μόνο που θα ήθελε ήταν ένα μικρό φορτηγό με χρήματα.
Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στην αναζήτηση του φορέματος με βάση την φωτογραφία.
photo_1.JPG
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου