Το πριβέ πάρτι του «βασιλιά» Τζόρτζιο Αρμάνι με λαμπερές παρουσίες

Ο βετεράνος Τζόρτζιο Αρμάνι γιόρτασε στο Μιλάνο σε πριβέ πάρτι με τους φίλους του, 40 χρόνια στη μόδα. Τί είπε για την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του.
Ο βετεράνος και πάντα γοητευτικός -παρά τα 81 του χρόνια- Τζόρτζιο Αρμάνι, που το όνομα του θεωρείται η επιτομή της κομψότητας και της υψηλής αισθητικής γιόρτασε τα 40ά γενέθλια του στη μόδα.



Η εταιρεία που φέρει το όνομα του, ένα από τα μεγαλύτερα brand name στον χώρο της μόδας, ιδρύθηκε το 1975 (με ετήσιο τζίρο που ξεπερνά το 1,5 δις δολάρια, ενώ η προσωπική περιουσία του, υπολογίζεται σε 7 δις δολάρια).


Ο υπέροχος κύριος Αρμάνι γιόρτασε 40 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας σε πριβέ πάρτι στο Μιλάνο.


Οι αγαπημένοι φίλοι του έδωσαν βεβαίως, το «παρών» και τα φλας άστραψαν.


Σοφία Λόρεν, Λορίν Χάτον, Κέιτ Μπλάνσετ -απλά, μοναδική- Τομ Κρουζ, Τίνα Τάρνερ, Πιρς Μπρόσναν, Γκλεν Κλόουζ, Μπόι Τζορτζ, Χίλαρι Σουάνκ, Τζάνετ Τζάκσον, Κρις Πάιν... 


«Υπήρξαν πολλές σημαντικές στιγμές, από την αρχή μέχρι σήμερα», δήλωσε ο «Βασιλιάς Giorgio» (που κάποτε εργαζόταν ως διακοσμητής για βιτρίνες), στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή τους στο γκαλά το βράδυ της Πέμπτης.


«Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή, ήταν όταν είδα τη φωτογραφία μου στο εξώφυλλο του «Τime».


Για την επέτειο, ο Aρμάνι μετέτρεψε ένα κτίριο του 1950 που κάποτε ήταν αποθήκη για σιτηρά σε εκθεσιακό χώρο, αφιερωμένο στα σχέδιά του.


Το πάρτι δόθηκε πριν από την έναρξη της έκθεσης του Μιλάνου, στην οποία ο Αρμάνι είναι πρεσβευτής.
Ο «βασιλιάς» εμφανίστηκε με μαύρο σακάκι και μπλε παντελόνι -συνδυασμός που μόνον ο ίδιος μπορεί να υποστηρίξει.


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου