Η Tina Fey αποχαιρέτησε τον Letterman με το καλύτερο στριπτίζ που έχουμε δει στην τηλεόραση ( picture+video )

Στις 20 Μαΐου ο David Letterman θα αποχαιρετήσει μια για πάντα το Late Show και ένα σπουδαίο κομμάτι της αμερικάνικης τηλεόρασης θα κλείσει τον ιστορικό του κύκλο. Μέχρι τότε, ωστόσο, έχουμε την τύχη να βλέπουμε κάθε εβδομάδα και από ένα διάσημο καλεσμένο να λέει το δικό του «αντίο» στον θρυλικό παρουσιαστή.

Τις προάλλες, ήταν η σειρά της Tina Fey να αποχαιρετήσει τον Letterman και, μαζί με αυτόν, το φόρεμά της. Μπερδευτήκατε;
Η αγαπημένη κωμικός, συγγραφέας και σεναριογράφος, ορκίστηκε στον Letterman πως δε θα ξαναφορέσει «καλό» φόρεμα σε talk show από δω και πέρα, καθώς είναι μια επίπονη διαδικασία και τόσο καιρό το έκανε μόνο και μόνο από σεβασμό προς τον ίδιο.
«Τι; Θα βάλω φόρεμα για τον Jimmy (Fallon); Αυτό είναι ανατριχιαστικό. Τον έχω σαν αδερφό μου» σχολίασε η Fey σχετικά με την απόφασή της. «Θα φορέσω special εσώρουχα για τον James Corden; Δεν υπάρχει περίπτωση».
Αμέσως μετά, η Fey ζήτησε από τον Letterman να την ξεκουμπώσει ώστε να του κάνει δώρο το τελευταίο της καλό φόρεμα, και αυτό που ακολούθησε ήταν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές των τελευταίων χρόνων.
PΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου