Victoria's Secret: Δείτε φωτογραφίες από το after party

Η 26χρονη από τη Νότια Αφρική φόρεσε ένα λευκό see-through φόρεμα κεντημένο με λουλούδια το οποίο άφηνε ελάχιστα στη φαντασία
Λίγες ώρες μετά το εντυπωσιακό σόου της Victoria's Secret στο Λονδίνο οι πανέμορφοι άγγελοι της εταιρείας, αφού ξεκουράστηκαν, φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν να το ρίξουν έξω στο καθιερωμένο Victoria's Secret after party.






Το πάρτι έγινε στο Earls Court Exibition Centre και τα καυτά κορίτσια εμφανίστηκαν με εντυπωσιακές τουαλέτες αυτήν τη φορά αφήνοντας τις φτερούγες στο ξενοδοχείο τους. Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν αυτή της κούκλας Candice Swanepoel, η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου και λαμβάνει τα καλύτερα σχόλια από τα fashion blogs. Η 26χρονη από τη Νότια Αφρική φόρεσε ένα λευκό see-through φόρεμα κεντημένο με λουλούδια το οποίο άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.



Βέβαια πριν από αυτό το πάρτι οι κοπέλες είχαν διοργανώσει και ένα άλλο μίνι πάρτι τη διάρκεια της πτήσης τους από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, ερχόμενες για το σόου. Ανέβασαν μάλιστα στο διαδίκτυο και το ανάλογο βιντεάκι.



































πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου