Η απαγορευμένη φωτογράφιση της γυμνής και αλυσοδεμένης Μελάνια Τραμπ στο GQ

"Υπάρχει μια απίστευτη χημεία ανάμεσα σε εμένα και τον Ντόναλντ" έλεγε τον Ιανουάριο του 2000 στο βρετανικό GQ η 26χρονη μοντέλο/σύντροφος/αεροσυνοδός και πλέον υποψήφια πρώτη κυρία ως σύζυγος του Ντόναλτ Τραμπ, Μελάνια. Tότε ήταν ακόμη μια Kνάους.
 Στη συνέντευξη που συνοδεύει το 14σελιδο αφιέρωμα η Μελάνια Τραμπ μιλάει για το Ντόναλντ Τραμπ με θαυμασμό.
Δηλώνει πίστη στο πρόσωπο του, λέει ότι θα τον υποστηρίξει σε όλα όσα θελήσει να κάνει και φοράει χειροπέδες καθώς ξαπλώνει στο 727 με τις επιχρυσωμένες ζώνες.

Η φωτογράφιση εννοείται δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη στο reality που λέγεται Αμερικάνικες Εκλογές 24/7. Έτσι όταν η οργάνωση Make America Awesome πλήρωσε για αναρτήσεις με τη Μελάνια ως meme στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook από την ξεχασμένη στη λήθη προβολή της, φωτογραφημένη από τον Antoine Verglas, στο βρετανικό GQ ο σύζυγος της που συνεχίζει να κυριαρχεί στις δημοσκοπήσεις γιατί είναι ό,τι είναι, αποφάσισε να επιτεθεί στον Τεντ Κρουζ. Αν και οι Make America Awesome δεν έχουν απαραίτητα κάποια διασύνδεση με τον κύκλο και την ατζέντα του, στοιχείο που έτσι και αλλιώς αφήνει αδιάφορο τον επιχειρηματία, ο Τραμπ άνοιξε πόλεμο στο Twitter αποκαλώντας τον πολιτικό του αντίπαλο "ψεύτη" και μετά προχώρησε λίγο παραπέρα, απειλώντας τον ότι θα βγάλει τα μυστικά της δικής του γυναίκας στη φόρα.
Ο Τεντ Κρουζ απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση με την social media καμπάνια που στόχευε τους μορμόνους ψηφοφόρους της Γιούτα (όπου και τελικά ο Κρουζ υπερίσχυσε του αντιπάλου του) και είπε στον Τραμπ ότι "εάν προσπαθήσει να επιτεθείς στη Χάιντι, είναι πιο δειλός απ’ ότι νόμιζε".
Επιπλέον συνέχισε να βάζει τελείες στο GQ, επιμένοντας ότι είναι G.Q. κάτι που δεν θα έπρεπε γιατί προκάλεσε το GQ να απαντήσει φέρνοντας στην επιφάνεια τη φωτογράφιση της Μελάνια Κνάους, της γυναίκας από τη Σλοβενία που ίσως είναι η επόμενη πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου ακόμη και εαν "φέρνει περισσότερο σε Κέιτ Άπτον, παρά σε Τζάκι Κένεντι".

Ποιά είναι η Μελάνια Κνάους; Όσα πρέπει να ξέρεις για να μην πατήσει τη σκανδάλη

810 1
Ο Antoine Verglas φωτογράφησε τη Μελάνια Κνάους για το GQ αλλά δεν μπόρεσε να σώσει το πολύ-κακό-στάιλινγκ. Επιπλέον, ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ;
Είναι η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και ανατολικοευρωπαία όπως και η πρώτη κυρία Τραμπ. Η Ιβάνα Ζελνίτσκοβα ήταν από την Τσεχία.
Ο πατέρας της ήταν πλούσιος, όχι όσο ο σύζυγος της. Ωστόσο η Μελάνια Τραμπ μεγάλωσε με άνεση στη Σέβνιτσα της Σλοβενίας. Ο πατέρας εμπορευόταν τετράτροχα και δίτροχα, η μητέρα της ήταν σχεδιάστρια μόδας, η ίδια πόζαρε για πρώτη φροά στο φακό σε ηλικία πέντε ετών.
Μετά τις σπουδές της σε σχέδιο και αρχιτεκτονική στη Λιουμπλιάνα, υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο.
Έκανε διαφημιστικές καμπάνιες.
Έκανε εξώφυλλα.
Φωτογραφήθηκε από σημαντικούς και όχι σημαντικούς φωτογράφους.
Το 1996, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.
Δύο χρόνια αργότερα γνώρισε τον 24 χρόνια μεγαλύτερο της, σύζυγο, μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ.
"Δεν είμαι ένα κορίτσι που θα δώσει απευθείας τον αριθμό της σε κάποιον" είχε πει στους New York Times. Είναι το κορίτσι που θα το ζητήσει. Τρεις μέρες μετά η Κνάους κάλεσε τον Τραμπ στο τηλέφωνο. Εφτά χρόνια περίπου μετά, παντρεύτηκαν.
Στην τελετή έδωσαν το παρόν οι Κλίντον.
Τον Μάρτιο του 2006 γίνεται μητέρα. Έχει τον δικό της Τραμπ.
Ο γιος τους Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ σήμερα ξέρει ότι όταν η μητέρα του ήταν επτά μηνών έγκυος φωτογραφήθηκε με μπικίνι για τη Vogue.
Ήταν μια φωτογράφιση που είχε πάλι να κάνει με ένα ιδιωτικό lear jet του άντρα της, Ντόναλντ Τραμπ. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου