Τζούλια, ποιες είναι οι πιο συχνές ερωτικές αντρικές φαντασιώσεις;

Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει τρελαθεί-με την καλή έννοια- στη σκέψη ότι στο κρεβάτι τον περιμένουν δυο γυναίκες με τα εσώρουχα και πανέτοιμες για όλα. Και μόνο η σκέψη τον φέρνει σε οργασμό.
Αυτός ξαπλώνει χαλαρά και οι κυρίες αναλαμβάνουν δουλειά. Και στο τέλος τις ικανοποιεί και τις δυο. Τώρα αν υπάρχει και τρίτη γυναίκα στο κρεβάτι δεν χαλάει καθόλου τη φαντασίωση. Αντίθετα την κάνει καλύτερη
Τζούλια γεια σου.
Με λένε Δώρα, είμαι 25 χρόνων και εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος που σου γράφω είναι για να σε ρωτήσω ένα θέμα που οι περισσότεροι ντρέπονται να συζητήσουν γιατί το θεωρούν ταμπού. Μιλάω για τις φαντασιώσεις στο σεξ. Πριν από τρεις μήνες γνώρισα κάποιον με τον οποίο είμαστε ζευγάρι εδώ και έναν περίπου μήνα. Είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα και έχει γενικά πολλές εμπειρίες στη ζωή του.
Εχει μάλιστα ζήσει στη Νέα Υόρκη που τα πράγματα εκεί είναι πολύ μπροστά σε όλα και οι νέοι είναι ιδιαίτερα απελευθερωμένοι. Σε μια συζήτηση που είχαμε μου είπε ότι με έχει φανταστεί στο κρεβάτι μαζί με μια φίλη μου. Και να είναι και αυτός φυσικά. Το γνωστό τρίο δηλαδή. Οταν είδε ότι πειράχτηκα μου είπε ότι οι φαντασιώσεις είναι φυσιολογικές, ελεύθερες και δεν είναι κακό να τις έχεις. Και δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την απιστία. Θεωρητικά, Τζούλια, μπορεί να έχει δίκιο αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε και πολύ. Ποια είναι η γνώμη σου και τι πράγματα φαντασιώνονται πιο συχνά οι άντρες;



Δώρα, Θεσσαλονίκη


Οι φαντασιώσεις, Δώρα μου, είναι τόσο παλιές όσο και το σέξ. Και χωρίς φαντασιώσεις το σεξ μπορεί να γίνει τόσο βαρετό που να μη θες να μπεις καν στη διαδικασία να το κάνεις. Αλλά απορώ γιατί δεν λες κάτι και για τις γυναικείες φαντασιώσεις. Μπορεί να μην είναι τόσο συχνές και τόσο πλούσιες όσο των αντρών-η φαντασία των αντρών δεν παίζεται- αλλά υπάρχουν σε όλες τις γυναίκες. Θα σου πω και κάτι που δεν θα σου αρέσει. Ευτυχισμένος είναι αυτός που μπόρεσε να κάνει πραγματικότητα τις φαντασιώσεις του. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά και αυτός που απλά έχει φαντασιώσεις είναι αρκετά ευτυχισμένος. Αλοίμονο σε αυτόν που δεν έχει.
Τώρα η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δημοφιλείς και λιγότερο δημοφιλείς φαντασιώσεις. Ας δούμε το top ten:

- Αυτή που εσύ μου είπες: Το τρίο. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει τρελαθεί-με την καλή έννοια- στη σκέψη ότι στο κρεβάτι τον περιμένουν δυο γυναίκες με τα εσώρουχα και πανέτοιμες για όλα. Και μόνο η σκέψη τον φέρνει σε οργασμό. Αυτός ξαπλώνει χαλαρά και οι κυρίες αναλαμβάνουν δουλειά. Και στο τέλος τις ικανοποιεί και τις δυο. Τώρα αν υπάρχει και τρίτη γυναίκα στο κρεβάτι δεν χαλάει καθόλου τη φαντασίωση. Αντίθετα την κάνει καλύτερη.

-Σεξ με πόρνη: Αιώνια φαντασίωση όλων των αντρών του κόσμου. Ακόμα και εκείνοι που έχουν κοιμηθεί με πόρνη, είτε πέρασαν καλά είτε όχι, φαντασιώνονται κάτι ανάλογο. Αλλά με το δικό τους σκηνοθετικό ταλέντο. Οχι ότι πάνε σε οίκο ανοχής αλλά ότι εκεί που και καλά οδηγούν τη νύχτα, ακούγοντας την κατάλληλη μουσική, σταματούν σε μια πόρνη που βλέπουν στο δρόμο, κούκλα κατά προτίμηση, και την ψωνίζουν. Και τους κάνει ό,τι πιο άγριο και καυτό δεν τολμάει να κάνει η γυναίκα τους. Αυτός ο φτηνιάρικος τρόπος σεξ τους τρελαίνει όσο τίποτα άλλο.

-Σεξ με την καλύτερη φίλη σου: Δυστυχώς αυτά τα καθάρματα που λέγονται άντρες το σκέφτονται. Οχι ότι δεν το σκεφτόμαστε και εμείς συχνά αυτό με τους δικούς τους φίλους. Η φαντασιώση είναι: Να βρεθούν τυχαία με την κολλητή σου που την κρυφογουστάρουν, να αρχίσουν και καλά μια άσχετη κουβέντα και να τελειώσουν τη συνάντηση σκνίπα στο κρεβάτι. Στα κρυφά και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

-Σεξ και παιχνίδια με ρόλους: Ενα κλασικό παιχνίδι του σεξ. Εκείνος άρρωστος και εκείνη νοσοκόμα. Το σεξ με στρατιωτίνες, το σεξ με μεγαλύτερη, το σεξ με μικρότερη, πολύ μικρότερη, πολύ πολύ μικρότερη. Φαντασία υπάρχει-και μάλιστα μεγάλη.

-Το σεξ στα πιο παράξενα μέρη: Οι άντρες τρελαίνονται να σκέφτονται ότι κάνουν έρωτα σε διάφορα μέρη, σε αντίθεση με τις γυναίκες που δεν αλλάζουν με τίποτα τη σιγουριά του κρεβατιού και του δωματίου τους. Τα εξωτικά μέρη, με θάλασσα και τα σχετικά είναι τα πρώτα στις προτιμήσεις τους.

-Σεξ με γυναίκα που δεν έχει όρια: Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα για έναν άντρα να κάνει σεξ με μια γυναίκα που δεν έχει όρια. Που τον κάνει ό,τι θέλει και του ικανοποιεί τα πάντα φορώντας φυσικά τα πιο καυτά εσώρουχα του κόσμου. Εδώ δεν έχει πρόβλημα να τον δέσεις, να τον βρίσεις, να τον χτυπήσεις ακόμα. Στα πλαίσια του σεξ εννοείται.

-Σεξ σε δημόσιο χώρο. Στις τουαλέτες ενός μπαρ, στο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, στο αεροπλάνο, στο ασανσέρ και οπουδήποτε μπορεί να σε πιάσουν είναι μέρη που εξιτάρουν τους άντρες-και πολλές γυναίκες φυσικά-. Εκεί το σεξ είναι απαγορευμένο, όπως τότε στην εφηβεία που φοβόσουν μη σε πιάσει κάποιος γνωστός.

-Φετιχιστικό σεξ. Μια φαντασίωση χωρίς όρια. Εδώ μπορείς να παίξεις με όλα τα sex toys αλλά και με πράγματα άλλα που τα κάνεις εσύ παιχνίδια. Ακίνδυνα ή επικίνδυνα. Εδώ ισχύει το περί ορέξεως.

-Σεξ με επώνυμη. Η τοπ φαντασίωση αντρών και γυναικών-και μη μου πεις όχι. Θες μάλιστα να σου πω ποιες επώνυμες κυρίες, σύμφωνα με δημοσκόπηση, βλέπουν περισσότερο οι άντρες στις ερωτικές φαντασιώσεις τους;  Scarlett Johansson, Sophia Vergara, Jessica Alba, Jennifer Lawrence-λογικό μετά από τόσα γυμνά-, Salma Hayek, Mila Kunis, Angelina Jolie, Megan Fox, Kate Upton. Είναι σκληρή η ζωή, το ξέρω.

-Σεξ με παρθένα. Ολοι οι άντρες κάποιες φορές σκέφτονται ότι θα ήθελαν να είναι οι πρώτοι εραστές μιας γυναίκας. Που θα τη μυήσουν στα μυστικά του οργασμού κτλ κτλ.

Το να πάψουν, Δώρα μου, οι φαντασιώσεις δεν υπάρχει καμιά περίπτωση. Ξέρεις όμως πώς μια φαντασίωση χάνει τη μεγάλη της δύναμη; Οταν την πραγματοποιείς εσύ. Για αυτό άκου τι φαντάζεται, μην τα παίρνεις στο κρανίο και πιάσε δουλειά.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου