10+1 πράγματα που χρειάζεσαι τον χειμώνα

1. Σκούρο βερνίκι νυχιών. Μια απόχρωση σκούρο καφέ ή βαθύ γκρι θα ήταν ότι πρέπει για τον φετινό χειμώνα.

2. Printed pants. Πίστεψε με φέτος τον χειμώνα θα το χρειαστείς.

3. Ένα ωραίο, μοδάτο πουλόβερ. Είναι πολύ in φέτος....



4. Lipstick σε χρώματα βαθύ κόκκινο, καφέ-κόκκινο, κόκκινο-μοβ, σκούρο μοβ και βατόμουρο. Διάλεξε ότι σε αντιπροσωπεύει περισσότερο.

5. Γιλέκο, το νέο fashion trend.


6. Δερμάτινo Παντελόνι. Για να ροκάρουμε ελεύθερα όλο τον χειμώνα.

7. Οι ζώνες φέτος μεγαλώνουν αρκετά και μπορούν να φορεθούν επάνω από σακάκια, φορέματα ακόμη και παλτό. Χρησιμοποίησε μια που ήδη έχεις ή εφοδιάσου με μια νέα μεγάλη ζώνη.


8. Οτιδήποτε σε Military στυλ. Και ποιά δεν έχει κάποιο αξεσουάρ ή ρούχο σε Military στυλ; Αν δεν έχεις, θα πρέπει σίγουρα να πάρεις, μιας και φέτος είναι από τα trends της εποχής.

9. Μαύρη σκιά. Το Gothic μπαίνει όλο και περισσότερο στις πασαρέλες. Σίγουρα ένα smoky για τα μάτια σου θα ήταν ότι καλύτερο για να υποστηρίξεις ένα τέτοιο ντύσιμο. 10.Γάντια. Είναι κάτι βέβαια που ούτως ή άλλως είναι αναγκαίο τον χειμώνα. Όπως φαίνεται οι γνωστοί οίκοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και έβαλαν τα γάντια πάρα πολύ στις φετινές συλλογές τους.

10. Γάντια. Είναι κάτι βέβαια που ούτως ή άλλως είναι αναγκαίο τον χειμώνα. Όπως φαίνεται οι γνωστοί οίκοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και έβαλαν τα γάντια πάρα πολύ στις φετινές συλλογές τους.

10+1. Κολλητή midi φούστα. Θα φορεθεί πολύ και είναι πολύ sexy για να την αφήσεις έξω από την φετινή σου γκαρταρόμπα.

Καλό χειμώνα my beauties! fe-mail.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου