Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τα φετινά βραβεία Γκράμι

Μπιγιονσέ, Μάιλι Σάιορυς, Κέιτ Πέρι και Φάρελ Γουίλιαμς διεκδικούν βραβεία - Η «Βασίλισσα Μπέι» έτοιμη να «σαρώσει» ακόμα μια χρονιά τα «Όσκαρ της Μουσικής»
Ανακοινώνονται σήμερα και αύριο οι υποψηφιότητες για τις συνολικά 83 διαφορετικές κατηγορίες των φετινών βραβείων Γκράμι.




Η Μπιγιονσέ φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει ακόμα μια χρονιά, ενώ μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Φάρελ Γουίλιαμς, οι Coldplay και το νέο αστέρι της Βρετανίας Σαμ Σμιθ.

Μεταξύ των δεκάδων κατηγοριών στις οποίες τα Γκράμι απονέμουν βραβεία είναι και η «κωμωδία», η «χαβανέζικη μουσική» και το «βραβείο Γκράμι καλύτερου άλμπουμ με πολυκάναλο περιφερειακό ήχο»!

Για το καλύτερο άλμπουμ ποπ μουσικής υποψήφιοι είναι η Μάιλι Σάιρους, η Αριάνα Γκράντε, η Κέιτ Πέρι, ο Σαμ Σμιθ, οι Coldplay και ο Εντ Σίραν.

Φαβορί πάντως για να συγκεντρώσει τις περισσότερες υποψηφιότητες (και να φύγει με τα περισσότερα βραβεία από τη μεγάλη βραδιά), που θα γίνει στις αρχές του επόμενου έτους, είναι η Μπιγιονσέ, με το πέμπτο της άλμπουμ. Ήδη η «Βασίλισσα Μπέι» έχει στην κατοχή της 17 βραβεία σε διάφορες κατηγορίες.

Το βίντεο από την παρουσία της Μπιγιονσέ στην περσινή απονομή:
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου