Αυτά είναι τα νέα τραγούδια από το «Rebel Heart» που η Madonna «ανέβασε» στο Ιντερνετ (ακούστε τα)

Ενα... «χριστουγεννιάτικο δώρο» στους fans της προσέφερε η Madonna ανεβάζοντας στο Ιντερνετ έξι τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της με τίτλο «Rebel Heart».

Κίνηση που έγινε μάλλον... «καταναγκαστικά» αφού είχε προηγηθεί η «διαρροή» ορισμένων τραγουδιών από χάκερ που την «έβαλαν στο μάτι».

Madonna - Living For Love (Audio Version) Απτόητη και... οργισμένη, η «βασίλισσα της pop» έκανε λόγο για «βιασμό» και «τρομοκρατία» στην καλλιτεχνική έκφραση. Αναρωτήθηκε γιατί κάποιοι επιμένουν να κλέβουν και δεν επιτρέπουν με αυτό τον τρόπο στους καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ολοκληρωμένες τις δουλειές τους, έτσι όπως οι ίδιοι το επιθυμούν. Διευκρίνισε ότι από τα τραγούδια που «έκλεψαν» οι χάκερ ορισμένα μόνο θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ και από αυτά μόλις ένα θα είναι στην μορφή που διέρρευσε στο Διαδίκτυο. Το «Rebel Heart» πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Τα έξι τραγούδια που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Madonna έχουν αποσπάσει ήδη πολλοί καλές κριτικές από κοινό και ειδικούς και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για μία ακόμη «επαναφορά» της Madonna. . Kάτι που εδώ και τρεις δεκαετίες κάνει καλύτερα από τον καθένα, κρατώντας για τον εαυτό της το «θρόνο» που κατά καιρούς διεκδικούν φιλόδοξες, άξιες και μη, συνάδελφοί της... Καθώς δεν φαίνεται έτοιμη να αφήσει σε άλλη τον τίτλο της «βασίλισσας της pop».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου