Η Bar Refaeli μόλις (ξανα)παντρεύτηκε Έφερε λίγο πάνω-κάτω το Ισραήλ, αλλά όλα εντάξει. Έδωσε όρκους αιώνιας πίστης.

Τον Μάρτιο αρραβωνιάστηκαν μετά από ένα χρόνο σχέσης, τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκαν. Ο λόγος για την Bar Refaeli και τον επιχειρηματία Adi Ezra.
Η 30χρονη καλλονή, προανήγγειλε τα ευχάριστα ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram με μπικίνι και βέλο. "Αυτή την ώρα αύριο, θα χορεύω στα λευκά" έβαλε στη λεζάντα.


  Σύμφωνα με γρήγορους υπολογισμούς και το US Weekly, όλα πήγαν καλά, ο γάμος έγινε. Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του ισραηλινού top model, που ξεκίνησε να ποζάρει από 8 μηνών.

Ο πρώτος της ήταν με τον Arik Weinstein. Είχε κρατήσει 2 χρόνια. Από το 2005 και μετά ήταν ξανά ελεύθερη και μια σχέση της που αγαπήθηκε πολύ από τα Μέσα ήταν αυτή που είχε με τον Leonardo DiCaprio. Αυτή η σχέση έληξε το 2011 ε και τώρα φτάσαμε στους γάμους.

Οι οποίοι γάμοι, δημιούργησαν και μερικά προβλήματα στο Ισραήλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νέο ζεύγος - πια - είχε ζητήσει να μην κλείσει ο... αέρας πάνω από το χώρο του μυστηρίου. Με λίγα λόγια να μη μπορεί να πετάξει κανείς εκτός από τους ίδιους. Αυτό το αίτημα, χάλασε τις σχέσεις του υπουργού μεταφορών και της πολιτικής αεροπορίας.
"Η τελετή ήταν μαγική, με στενούς φίλους, οικογένεια και μερικά διάσημα ονόματα και μοντέλα. Η τοποθεσία ήταν υπέροχη. Η Βar δε θα μπορούσε να ήταν πιο ευτυχισμένη" είπε πηγή στο E!News.

 Ladylike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου