7 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να ντρέπεσαι κατά τη διάρκεια του σεξ

Καμία ντροπή κορίτσι μου. Το σεξ πρέπει να το απολαμβάνεις, μόνο αυτό.
Αν είναι να αισθάνεσαι άβολα και κατά τη διάρκεια του σεξ τότε έχεις χάσει το παιχνίδι. Το σεξ είναι χαρά, απόλαυση και χαλάρωση. Καμία ντροπή.
Μπορεί να έχεις αναστολές. Δεκτό. Μπορεί να χρειάζεσαι το χρόνο σου για να προσαρμοστείς. Δεκτό.
Μπορεί η πρώτη σας φορά να μη είναι μαγική. Δεκτό. Πολλά μπορεί να συμβούν αλλά το βασικό σου μέλημα είναι απόλαυση. Μία μικρή παύση για να διευκρινίσουμε. Η απόλαυση και των δύο είναι το ζητούμενο, μην το ξεχνάς.
Αγκαλιές, φιλιά κι άλλα κόλπα ερωτικά που θα σου τραγουδούσε και η Δέσποινα Βανδή αν περνούσε μία βόλτα από το σπίτι.
Η ενεργή πλειοψηφία το χαρακτηρίζει ως το πιο δημοφιλέστερο άθλημα. Εμείς θα πούμε πως δίνει λύση στα περισσότερα προβλήματα ενός ζευγαριού, αν φυσικά είναι καλό και μένουν ικανοποιημένα και τα δύο μέλη.
Στα λόγια είμαστε καλές αλλά όταν φτάσει η στιγμή ο φωτισμός να χαμηλώσει και η τιράντα από το σουτιέν να χάσει τη θέση, η κατάσταση γίνεται λίγο πιο περίπλοκη. Εμείς οι γυναίκες την κάνουμε αλλά το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο.
Πρέπει να σκεφτούμε λίγο πιο ανοιχτά και να καταλάβουμε πως περίεργα μπορεί να συμβούν ή και να ακουστούν. Αν πρόκειται για έρωτα της μίας βραδιάς σώζεται λόγω ελλείψεως επαναληψιμότητας, ενώ αν πρόκειται για σχέση τότε όλα είναι ανώδυνα λόγω του δεσμού σας.

Περίεργοι ήχοι

Ναι μπορεί να ακουστούν περίεργοι ήχοι και δεν αναφερόμαστε στους από πάνω που αποφάσισαν να μετακινήσουν τις γλάστρες στις 3 το ξημέρωμα. Γίνονται κι αυτά. κΚατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής μέσα στον κόλπο μπορεί να παγιδευτεί μια μικρή ποσότητα αέρα που μετά, όταν η ένταση πέσει και ο κόλπος χαλαρώσει, ξαναβγαίνει προς τα έξω. Όλα καλά.

Πόσο ακόμα;

Δεν είναι ντροπή να κουραστείς και να σε πιάσει η μέση σου στην προσπάθειά του να ολοκληρώσει. Αν ο παρτενέρ σου θέλει τρία τέρμινα δε γίνεται να μη σου 'ρθει μία κούραση.

Ζήτα αυτό που θέλεις

Μίλα του. Πες του τι σου αρέσει. Όχι μόνο δε θα τον ξενερώσεις αλλά θα του δείξεις και το σωστό δρόμο. Θέλει να το απολαμβάνεις.

Με τον οργασμό τι γίνεται;

Υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν φτάσει ποτέ σε οργασμό και άλλες οι οποίες άρχισαν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ο κολπικός οργασμός είναι ακόμα πιο δύσκολος και δε συμβαίνει και πολύ συχνά οπότε μην έχεις άγχος. Μπορείτε και να το συζητήσετε.

Αέρια, ωπ

Συμβαίνουν κι αυτά. Δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί αλλά καλύτερα να μη σε απασχολήσει τόσο ώστε να χάσετε την απόλαυση. Είναι φυσιολογικό.

Το όχι σημαίνει όχι

Αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις σεξ πρέπει να το πεις. Δε σημαίνει πως δεν τον αγαπάς ή πως δε ελκύει όπως παλιά. Καλύτερα να είσαι ειλικρινής και να μη μιλήσεις για πονοκέφαλο. Είσαι όντως κουρασμένη, παραδέξου το.

Καμία ντροπή για το σώμα μου

Δε βαρέθηκες να σκέφτεσαι πως ο ποπός σου είναι μεγάλος και το στήθος σου πεσμένο; Για να είναι μαζί σου σημαίνει πως σε θέλει και σε θεωρεί ελκυστική. Και ένα μικρό μυστικό. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις πόζα που σε αδυνατίζει κατά τη διάρκεια της πράξης.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου