Πέντε αναπάντητα ερωτήματα που θέλουμε να κάνουμε στον πρώην


Οι χωρισμοί είναι δύσκολοι. Ειδικότερα, όταν πρόκειται για απόφαση του άλλου και έρχεται ξαφνικά. Αν είσαι ερωτευμένη μαζί του ή τον αγαπάς νιώθεις ότι όλα τέλειωσαν. (Προς το παρόν, βέβαια).
Νιώθεις πως εκτός από έναν σύντροφο ''έχασες'' και έναν φίλο. Εκεί, δηλαδή που μοιράζουν την καθημερινότητά σου μαζί του, ξαφνικά εκείνος δεν υπάρχει στη ζωή σου. Είναι απών. Για πάντα, στο εξής.

Και τότε το μυαλό, σε συνδυασμό με τα πληγωμένα σου συναισθήματα αρχίζει και σκέφτεται. Αναλύει, βασικά υπεραναλύει τους λόγους που φτάσατε στο τέλος, που έφταιξες εσύ και που έφταιξε αυτός. Ήταν η κακιά η ώρα; Ή η ολοκλήρωση ενός προαναγγελθέντος θανάτου;
Σε αυτήν τη θέση και φάση έχουμε βρεθεί όλες μας. Πέντε αναπάντητα ερωτήματα είναι αυτά που μας βασανίζουν κάθε φορά που φτάνουμε σε αυτό το σημείο.

Σου λείπω;

Έχουν περάσει λίγες μέρες από τότε που συναντηθήκατε, που μιλήσατε στο τηλέφωνο. Αναρωτιέσαι (και με το δίκιο) να του λείπεις έστω και λίγο. Όπως εκείνος λείπει σε εσένα και τον σκέφτεσαι συνεχώς. Αλήθεια, σε θυμάται όταν βλέπει την μέχρι πρότινος αγαπημένη σας σειρά; Όταν περνάει έξω από το μπαράκι που περνούσατε μαζί τα βράδια του Σαββάτου;

Πότε συνειδητοποίησες ότι το ''μαζί'' δεν έχει μέλλον;

Μπορεί το τέλος να ήταν οδυνηρό, τις τελευταίες μέρες να τσακωνόσασταν ασταμάτητα και να μη θυμάσαι πότε περνούσατε υπέροχα. Σκεφτόσουν, όμως, ότι θα το παλεύατε. Πως δε θα έφευγε κανείς από τους δυο. Συνεχώς αναρωτιέσαι πότε ράγισε οριστικά το γυαλί της σχέση σας. Πότε αποφάσισε ότι χωρίζετε οριστικά.

Ήμουν κακιά σύντροφος;

Και μέσα σε όλα αναρωτιέσαι αν ήσουν κακιά σύντροφος. Που έφταιξες, αν έκανες λάθη, αν το παρατράβηξες ορισμένες φορές. Ακόμη και ήσουν ''λίγη'' για αυτόν. Σε έναν χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο για διαφορετικούς λόγους. Επίσης, ποτέ δεν είμαστε λίγες για κανέναν. Απλώς κάποιες σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους. Μην πέσεις στον φαύλο κύκλο του αυτοκατηγορώ.

Τι συμβουλή θα μου έδινες για την επόμενη σχέση μου;

Άλλη μια απορία που πολλές φορές γεννιέται μετά από έναν χωρισμό είναι να ρωτήσεις τον άλλον τι θα σε συμβούλευε στην επόμενη σχέση που θα κάνεις. Η συμβουλή, ωστόσο, βρίσκεται σε αυτά που έζησες και έμαθες μέσα από αυτήν τη σχέση.

Είναι καλός για εμένα;

Πολλές φορές θα σκεφτούμε τον πρώην στις αρχές της επόμενης σχέσης μας. Αν ήταν κάπου και σε έβλεπε με το νέο σου αμόρε τι θα σου έλεγε; Αλήθεια, σου αξίζει ή πρέπει να βρεις κάποιον άλλον;
Είναι φυσιολογικό να έχεις αυτές τις απορίες. Τον πρώτο καιρό θα είναι πολύ έντονες αλλά αργότερα θα αρχίσουν να εξασθενούν, μέχρι που θα τις σκέφτεσαι όλο και λιγότερο. Μην πιέσεις τον εαυτό σου, άσε να ζήσει όλα τα στάδια του χωρισμού.

Πες μου πώς χώρισες να σου πω ποια είσαι

Έξι χωρισμοί ''μαρτυρούν'' έξι χαρακτήρες. Εσύ πώς χώρισες;
 
Το πώς χωρίζουμε είναι ένα δείγμα του χαρακτήρα μας. Όπως σε πολλές καταστάσεις στη ζωή μας, έτσι και στις σχέσεις το πώς τερματίζεται είναι δείγμα του ποιοι είμαστε.
Χώρισες σα φίλη με τον πρώην σου ή σε έχει μπλοκάρει σε όλα τα social media; Ο λόγος του χωρισμού ποιος ήταν; Σε απάτησε ή τον απάτησες;
Πάντως, πέρα από το συμπέρασμα για τον χαρακτήρα σου, ο χωρισμός σε διδάσκει πολλά. Από το ποια είσαι, τι έφταιξε για να χωρίσετε και πόσο άλλαξες μέσα από αυτήν τη σχέση. Γιατί γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο άνθρωπος αλλάζει μέσα από σχέσεις και καταστάσεις.

Εάν σε απάτησε

Σε περίπτωση που σε απάτησε ο σύντροφός σου, είναι λογικό ακόμη και τώρα να μην είσαι στα καλύτερά σου. Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και ακούς συνέχεια τραγούδια που αναφέρονται στη δική σου κατάσταση. Ορκίζεσαι ότι δε θα αφήσεις κανέναν να σε ξαναπληγώσει αλλά στην πραγματικότητα είσαι συναισθηματικά μη διαθέσιμη καθώς είσαι ακόμη στο παρελθόν και ό,τι πέρασες.

Εάν εσύ απάτησες

Υπάρχει η λαϊκή ρήση: Μια φορά άπιστος για πάντα άπιστος. Εάν στη σχέση σου ήσουν άπιστη, πολλές είναι οι πιθανότητες να το ξανακάνεις. Σου αρέσει το ψέμα, είσαι καλή σε αυτό αλλά ποτέ δεν το παραδέχεσαι. Ξέρεις καλά πώς να αρνείσαι οποιαδήποτε κατηγορία μέχρι τη στιγμή που οι αποδείξεις έρθουν στο φως. Δε διστάζεις μάλιστα, όταν έχεις πιει, να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου ώστε να καταλάβεις αν έχει προχωρήσει στη ζωή του.

Εάν χωρίσατε ως φίλοι

Ακόμη θες να κάνεις σεξ με τον πρώην σου και νοιάζεσαι για εκείνον, όμως δεν προχωράς στη ζωή σου. Έχεις ένα θέμα να τελειώνεις τα πράγματα, σωστά; Αφήνεις πολλά ανοιχτά παραθυράκια ότι θα είστε ξανά μαζί αν και στην πραγματικότητα δεν το θες τόσο πολύ. Αναζητάς πιο πολύ τη συντροφιά και φοβάσαι τη μοναξιά.

Εάν χωρίσατε επειδή οι γονείς σου τον μισούσαν

Αν ο σύντροφος που επέλεξες ήταν μισητός στους δικούς σου, αυτό δείχνει ότι έχεις την τάση να επαναστατείς απέναντί τους. Είναι πολύ πιθανό νεότερη να έκανες πολλά piercing και tattoos. Είσαι open minden και δεν σε ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι για εσένα.

Εάν ήσουν λιγότερο επιτυχημένη από εκείνον

Ο πρώην σου ήταν ομορφότερος από εσένα. Έβγαζε περισσότερα χρήματα, είχε περισσότερους φίλους και ήταν πιο ''διάσημος'' στα social media από ότι εσύ. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγεις εκείνον που σου δίνει σημασία. Τη μεγαλύτερη.

Εάν σε μπλόκαρε από τα social media

Εάν ο πρώην σου σε έχει μπλοκάρει από τα social media υπάρχουν δύο εκδοχές. Είτε είχες καταντήσει stalker και ενοχλητική κάτι που σημαίνει ότι είσαι έντονος και ευέξαπτος χαρακτήρας είτε σε αγαπάει ακόμη και δεν μπορεί να σε ξεπεράσει.
Πηγή: Elitedaily

Η πρώτη φορά που θα τον δεις με άλλη μετά τον χωρισμό σας 

 

Όλα βγαλμένα από τη ζωή δε λένε πως είναι; Η ελληνική δισκογραφία βρίθει στίχων που περιγράφουν με ακρίβεια την συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου που αντικρίζει για πρώτη φορά το τότε ταίρι του συνοδεία νέου αμόρε.
Σε μία κοπέλα που τον πέταξε σαν την τρίχα από το ζυμάρι οφείλει την καριέρα του ο Παντελής Παντελίδης. Απαξιώνεις; Όταν χορεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο το ''Συνοδεύομαι μου λες κι εγώ τρελαίνομαι'' τον πόνο του καλλιτέχνη δεν τον υπολόγισες;
Ο στίχος το λέει ξεκάθαρα. ''Γυρίζω, κάθομαι στο μπαρ και σας κοιτάζω, καταλαβαίνω πως για μένα του μιλάς, μέσα μου ξέρεις σε θαυμάζω που μπορείς και να γελάς. Και εκεί που νόμιζα πως είχα δει τα πάντα, πίσω απ’ την πλάτη του στα μάτια με κοιτάς, νομίζω κάτι μου ζητάς κι εσύ στα χείλη τον φιλάς.''
Δε θέλεις Παντελή; Δε σε εκφράζει; Έχουμε και Βίκυ Λέανδρος. ''Σε είδα μ’ άλλη να περνάς χέρι με χέρι στο σκοτάδι. Κι έλεγες ότι μ’ αγαπάς, σε είδα μ’ άλλη να περνάς.''
 
Το πήρες νομίζω το μήνυμα. Για εκείνη τη στιγμή, για εκείνη τη μαύρη ώρα θα μιλήσουμε. Για το λεπτό που θα τον δεις να διασχίζει το πεζοδρόμιο απέναντί σου κρατώντας της το χέρι. Η παλάμη που έσφιγγε με αγάπη τη δική σου για να σε περάσει τη Συγγρού στο ύψος του Φιξ, τώρα αγγίζει μία άλλη, μία άγνωστη, μία ακατανόμαστη.
Ο κόσμος σου διαλύεται, αναρωτιέσαι αν βλέπεις καλά και κοιτάς εκ νέου για να βεβαιωθείς. Τόσο ψάρι που σε τάισε η μάνα σου μικρή έπαιξε το ρόλο του. Η όρασή σου εξαιρετική. Είναι ο Θανασάκης σου και είναι με μία άλλη.
Τι κακό σε βρήκε και δεν ξέρεις και πώς να το διαχειριστείς; Τότε που σκοτωνόσασταν δεν είχες προλάβει να συνειδητοποιήσεις πως το έχασες για πάντα. Μόνο όταν τον δεις με άλλη είτε θα του σπάσεις το κεφάλι είτε θα σπάσεις το δικό σου αναλογιζόμενη το κοινό κι ευτυχισμένο παρελθόν σας.
 
Εσύ κάθεσαι για καφέ. Μόλις έχεις παραγγείλει πράσινο τσάι που είναι και της αποτοξίνωσης, όταν τον βλέπεις να περπατά με την λεγάμενη. Ακυρώνεις στο λεπτό την παραγγελία και ζητάς το καφεδάκι της παρηγοριάς. ''Έναν ελληνικό διπλό σκέτο θα μου φέρεις σε παρακαλώ;'' λες στη σερβιτόρα και παράλληλα παλεύεις να ανακτήσεις την πνευματική σου διαύγεια.
Σου το είχαν προλάβει πως ο Θανάσης βγαίνει με μία ξανθιά ύπαρξη. Είχες ρωτήσει ύψος και κιλά. Σου είχαν μιλήσει για σωστές αναλογίες αλλά είχες αποφασίσει να βολέψεις αυτή την πληροφορία σε ένα επτασφράγιστο κουτάκι στα πίσω ράφια του μυαλού σου.
''Ποιος ξεκλείδωσε το κουτάκι και γέμισε ο τόπος σκέψεις'' αναρωτιέσαι και συνεχίζεις με το βλέμμα σου να ακολουθείς την πορεία τους. Τώρα πια βλέπεις τις πλάτες τους. Αχ, αυτή η πλάτη του. Είχες λησμονήσει το φάρδος της. Το θυμήθηκες τώρα; Για την κοπέλα δίπλα θα ήθελες να μιλήσουμε;
 
Το αγόρι για το οποίο έλιωνες, έσβηνες και χανόσουν είναι ξανά στο γκρουπ των δεσμευμένων. Δεσμεύτηκε με άλλη κι εσύ πιες μία γουλίτσα καφέ, μήπως και πάνε κάτω τα φαρμάκια που σε πότισαν. Γιατί είναι άλλο να στο λένε κι άλλο να το βλέπεις με τα δικά σου τα ματάκια.
Έχουν πια χαθεί από το οπτικό σου πεδίο, πρέπει να έστριψαν. Λες κι εκείνη να φοβάται τους δρόμους; Λες τώρα να τις κρατά με δύναμη το χέρι για να την περάσει απέναντι; Λες;
Κάθεσαι μόνη σε ένα τραπέζι. Πίνεις ελληνικό και χιλιάδες σκέψεις κατακλύζουν το κεφάλι σου. Τότε που χωρίζατε συνήλθες βλέποντας το Girlfriend's Guide to Divorce, στο OTE CINEMA 1HD κάθε Τρίτη στις 21:00 αποκλειστικά στον OTE TV. Τώρα τι θα κάνεις; Πώς θα μαζέψεις τα κομματάκια σου;
Οι σκέψεις πάνε κι έρχονται. Τα συναισθήματα εναλλάσονται. Πώς νιώθεις; Πόσο δύσκολη είναι αυτή η στιγμή; Δεν έχουν περάσει και χρόνια από τότε που κοιμόσασταν αγκαλιά στο μονό κρεβάτι του εργένικου διαμερίσματός του στο Παγκράτι.

Οι σκέψεις της πρώτης φοράς με άλλη

-Πότε πρόλαβε ο αχαΐρευτος; Τότε που του έλεγα να πάμε σούπερ μάρκετ δεν είχε χρόνο. προτιμούσε να τρώει 4 μέρες μακαρόνια, παρά να σηκωθεί από τον καναπέ.
-Τώρα πείτε αλήθεια. Είμαι χίλιες φορές καλύτερή της.
 
-Μου φαίνεται πως έχει σκολίωση. Ιδέα μου είναι ή γέρνει από τη μία;
-Μαζί μου ήταν χαμογελαστός. Τώρα μία θλίψη τη διακρίνω.
Τελείωσα μαζί του
-Ή μήπως όχι;
-Λες να είναι κάτι εφήμερο και να γυρίσει πάλι σε μένα;
-Καθόλου δεν ταιριάζουν.
-Ένα τίποτα ήταν.
 
-Τι ωραία που είχαμε περάσει στην Σαντορίνη.
-Πού θα πάω φέτος μόνη μου;
-Ποιος έφταιξε και τα κάναμε σκ#$%@Υ*;
-Γιατί το χάσαμε βρε Θανάση;
-Γιατί γίναμε δυο ξένοι;
Δάκρυα είναι αυτά ή με φτύνουν για το μάτι;
-Δάκρυα είναι.
-Ο Θεός με φώτισε και έβαλα αδιάβροχη μάσκαρα το πρωί.
-Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα. Δεν ταιριάζουν καθόλου.
-Πόσο χάλια νιώθω αυτή τη στιγμή.
 
-Αυτό ήταν. Προχώρησε.
-Με έχει ξεχάσει.
-Δε με θέλει πια.
-Είναι οριστικό.
-Από αύριο δίαιτα.
-Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί παρακαλώ. Θα πνίξω τον πόνο μου.
Αύριο είναι μία νέα μέρα
Έτσι ακατάληπτα βιώνεις εκείνη την πρώτη φορά. Σαστίζεις, σκέφτεσαι τα παλιά, στενοχωριέσαι, κλαις, θυμώνεις, αποφασίζεις να κάνεις δίαιτα (λύση σε όλα τα προβλήματα), το παίρνεις αλλιώς και τελικά βρίσκεις τη δύναμη και πας παρακάτω. Γιατί τι είναι τελικά ένας χωρισμός; Μία πρώτης τάξης ευκαιρία να αναθεωρήσεις τη ζωή σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Τουλάχιστον το έζησες κι αυτό μετράει.

 Ladylike

 

Είσαι σίγουρη ότι είσαι έτοιμη για οικογένεια;

Μερικές σκέψεις για να διαπιστώσεις εάν είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή σου.



Το Kl2real και η Κατερίνα Λάσπα, μας εξηγούν πότε και αν είμαστε έτοιμες για να κάνουμε οικογένεια.
Νιώθω ευλογημένη και τυχερή που αξιώθηκα να κάνω την δική μου οικογένεια. Όχι μόνο για το ότι συνέβη αλλά επιπλέον γιατί συνέβη αβίαστα, συνειδητά, με υγεία και με αγάπη. Και αυτό γιατί είχαν προηγηθεί πολλά, δυνατά και δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου που με ανάγκασαν να παλέψω με τους “δαίμονες” μου. Με κάποιους τουλάχιστον.
Δυο παραδοχές για όλους μας
– η εύρεση του ''κατάλληλου'' συντρόφου. Εκεί που νιώθουμε καλά με το μοίρασμα συναισθημάτων, την αφοσίωση, την φροντίδα.
– η οικογένεια μας ολοκληρώνει. Όταν συμβαίνει κάτω από ειλικρινείς και υγιείς συνθήκες και κριτήρια.
Σίγουρα η προοπτική και του ερχομού παιδιού αυξάνει την ευθύνη σου να έχεις εντοπίσει, να έχεις αποδεχθεί, να έχεις “επουλώσει” τις προσωπικές σου πληγές και να έχεις διαχειριστεί τα συναισθηματικά σου κενά. Δεν χρωστάει σε τίποτα ο σύντροφος και τα παιδιά σου να ''λουστούν'' τις δικές σου ελλείψεις και κόμπλεξ. Αν ακόμη παλεύεις με τους δαίμονες σου, τους οποίους μάλιστα αρνείσαι να αποδειχθείς και να αντιμετωπίσεις, άσε την απόφαση της οικογένειας για λίγο στην άκρη… Έχεις δουλειά πρώτα με τον εαυτό σου.
Αγαπήθηκες όταν ήσουνα παιδί;
Ρωτάς πώς μπορούμε να ξέρουμε αν είμαστε ικανοί και έτοιμοι για αυτό το ''βήμα''; Ρωτάς αν μπορούμε να ξέρουμε αν θα είμαστε καλοί σύζυγοι και γονείς; Ξέρω και ξέρεις ότι σχολειά για αυτούς τους σημαντικότατους ρόλους δεν υπάρχουν. Πορευόμαστε ανάλογα με αυτά που ''κουβαλάμε μέσα μας''…
Γενικά πιστεύω ότι για να μπορέσει κάποιος να αισθανθεί θετικά συναισθήματα, όπως η αγάπη, η στοργή, η αφοσίωση, πρέπει να έχει εξοικειωθεί με αυτά στην παιδική του ηλικία. Πιστεύω ότι παιδί που δε βίωσε την αγάπη, τη στοργή και την τρυφερότητα στα παιδικά του χρόνια είναι δύσκολο, αν όχι απίθανο, να εκδηλώσει τέτοια συναισθήματα με λειτουργικό τρόπο ως ενήλικας στη ζωή του.
Ο άλλος πόλος της αγάπης είναι το μίσος και βρίσκεται και αυτό ''φυτεμένο'' κάπου μέσα μας. Δεν είναι ένα συναίσθημα ταμπού, αφού μάλλον όλοι μας κάτι έχουμε μισήσει στη ζωή μας. Αν υπάρχει αγάπη στη ζωή μας, στις μνήμες μας, αρκεί, για να κάνει το μίσος που ίσως αισθανόμαστε κατά καιρούς να μοιάζει με ψήγμα.
Βέβαια θα μου πεις: τι γίνεται με όλους εκείνους που δεν έχουν αγαπηθεί;! Μπορείς να τους διακρίνεις γύρω μας σχετικά εύκολα. Τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά επιτυχημένοι στον επαγγελματικό τομέα και δημιουργούν στον εαυτό τους το ψευδές συναίσθημα της συναισθηματικής πληρότητας. Όσον αφορά όμως στη δημιουργία οικογένειας, σπάνια παρατηρούμε να γίνονται καλοί σύζυγοι ή καλοί γονείς.
Γιατί; Ίσως γιατί όσοι δεν έχουν αγαπηθεί ανατρέφουν ένα νάρκισσο μέσα τους που δεν τους επιτρέπει να δώσουν περίσσευμα αγάπης και προσοχής σε κάποιον άλλο. Στο άλλο άκρο βρίσκονται εκείνοι που ακριβώς επειδή δεν έλαβαν ποτέ αγάπη, την αποζητούν τόσο απεγνωσμένα που δεν μπορούν να κάνουν βήμα χωρίς την επιβεβαίωση και το παίνεμα των τρίτων.
Συμφωνείς υποθέτω ότι ούτε αυτό το πρότυπο μπορεί να αποτελέσει καλό σύζυγο ή καλό γονέα. Τα παιδιά εισπράττουν τα πάντα. Ακόμη και όσα δεν εκφράζουμε με λόγια…
Μέτρησες τη συναισθηματική σου ισορροπία;
Ένα από τα μότο που θεωρώ σημαντικό και ακολουθώ στη ζωή μου είναι ότι: ο καθένας μας πρέπει να πατάει στα πόδια του με ειλικρίνεια και δύναμη. Συνεπώς πριν την απόφαση να κάνουμε οικογένεια, καλό θα ήταν να τολμήσουμε μια βαθύτερη συναισθηματική αναζήτηση, διερευνώντας το επίπεδο της συναισθηματικής ισορροπίας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έτσι, όσο είναι δυνατόν προλαβαίνουμε λάθη, ταλαιπωρίες, μανούρες, πόνο… που ενδεχομένως να προκαλέσουμε στον σύντροφο και τα παιδιά μας.
Πως θα το κάνουμε αυτό; Κολπάκι!
Πολύ απλά ρωτάς τον εαυτό σου τα παρακάτω:
– Παίρνω μεγαλύτερη χαρά όταν προσφέρω ή όταν κερδίζω;
– Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνώ τα συναισθήματά μου με τους γύρω μου;
– Έχω ή μπορώ να ξεκλέψω χρόνο για να κάνω κάτι που με ευχαριστεί;
– Ασχολούμαι με κάτι πέρα από τον εαυτό μου ή την στενή οικογένειά μου;
– Μαθαίνω από τις επιτυχίες και τα λάθη μου;
– Διαχειρίζομαι αποτελεσματικά τις ανησυχίες, τους φόβους, τα άγχη και τις προκαταλήψεις μου;
Μην ταράζεσαι αν δεν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα των απαντήσεων σου. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι πλήρως ακατάλληλος για γονιός. Ωστόσο οι οι απαντήσεις είναι ένας δείκτης για το πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψουμε με τον εαυτό μας προκειμένου να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συναισθηματική ισορροπία.
With love: δες καθαρά την εικόνα χωρίς εγωισμούς. Η αποδοχή ότι υπάρχει προβληματικό ''θεματάκι'', ''πληγούλα'' μέσα σου, είναι το πρώτο βήμα. Κάνε το δώρο στον εαυτό σου να μιλήσεις με έναν ειδικό.
Η οικογένεια δεν είναι σπορ, είναι απόφαση ζωής. Βρες την ωριμότητα και βελτίωσε τον εαυτό σου. Για τον εαυτό σου. Για μια οικογένεια με υγιέστερες συμπεριφορές, χαμόγελο, αγκαλιά και αγάπη.

 Kl2real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου