Μήπως δεν είσαι και τόσο καλή στο κρεβάτι; Διάβασε για να μάθεις αν το έχεις!

Έχεις σχέση; Είστε καιρό μαζί; Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι τα έχετε βρει μεταξύ σας. Και στο κρεβάτι. Πόσο καλή πιστεύεις ότι είσαι; Μήπως θα ήθελες να εξελίξεις ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις σου στο σεξ; Αν είσαι single, το άρθρο αυτό σε αφορά το ίδιο, ίσως και περισσότερο. Γιατί ξέρεις πως το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση.
Όσο και να του αρέσεις, αν τον ξενερώνεις στο κρεβάτι, θα ψάξει αλλού. Δες τι πρέπει να κάνεις, για να το(ν) κάνεις καλά!
- Δώσε βάση στα προκαταρκτικά. Όσο αρέσουν σε σένα, άλλο τόσο αρέσουν και σε εκείνον. Μη βαριέσαι να ασχοληθείς μαζί του και μην το κάνεις σαν αγγαρεία, γιατί τσάμπα ο κόπος. Δεν το ευχαριστιέσαι ούτε εσύ, αλλά ούτε κι εκείνος, να είσαι σίγουρη! Χωρίς καλό ζέσταμα, δε γίνεται καλή προπόνηση. Οπότε αφιέρωσε χρόνο πάνω του και άσε τη φαντασία σου να οργιάσει. Χρησιμοποίησε σαντιγί για να αλλάξεις τη γεύση, αν θες. Βάλε ένα παγάκι στο στόμα σου πριν κατέβεις χαμηλά. Το παγωμένο θα τον ερεθίσει. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις πριν περάσετε στο main part. Μην είσαι βαρετή!
- Όταν κάνεις σεξ, δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από το σεξ. Ούτε τη δουλειά, ούτε αν τελείωσε το πλυντήριο, ούτε τι θα φάτε μετά. Να είσαι εκεί! Γιατί αν είσαι αλλού, ούτε εσύ θα το ευχαριστηθείς, ούτε εκείνος! Μίλα του, φίλα τον, ακούμπησέ τον. Κλείσε τα μάτια σου και απόλαυσέ το!
- Μην αρχίζεις τις αγαπούλες και τα υποκοριστικά την ώρα του σεξ. Τα «σοκολατομπουγατσάκι μου» και «γλυκουλινάκι μου», δεν είναι για τώρα! Απαγορεύονται! Βγάλε τη θυληκή και σέξι πλευρά σου και άσε τα νάζια για πιο μετά.
- Μη φοβάσαι να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα. Σταμάτα να έχεις τόσα ταμπού. Άλλωστε, αν δεν δοκιμάσεις κάτι καινούριο, δεν ξέρεις αν θα σου αρέσει! Γιατί το απορρίπτεις; Μήπως φοβάσαι ότι δεν θα το κάνεις καλά; Είναι μόνο στο μυαλό σου! Ξεπέρασέ το! Στο σεξ, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη! Δεν είναι κακό να βάλετε λίγη ποικιλία στο κρεβάτι σας! Θα κάνει καλό και στους δύο. Ωραίο το doggy style, ωραίο και να είσαι από πάνω, αλλά κάντε και τίποτα καινούριο. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε μόνο στο κρεβάτι.
- Κάνε του στριπτίζ! Τι σημαίνει ντρέπεσαι; Βάλε το κομμάτι που σου αρέσει και αφέσου στο ρυθμό. Αγόρασε σέξι εσώρουχα και άφησέ τον να σε απολαύσει. Θα τον τρελάνεις! Αν είσαι πιο τολμηρή, άγγιξε και λίγο τον εαυτό σου, ενώ κουνιέσαι αργά κι αισθησιακά.
- Μήπως είσαι πολύ σιωπηλή; Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο. Μίλα του, βόγγηξε, φώναξε. Κάνε αυτό που σου βγαίνει αυθόρμητα. Οι άντρες βαριούνται την ησυχία.
- Από την άλλη, απέφυγε τις υπερβολές. Μην ουρλιάζεις σαν τον Τρύφωνα Σαμαρά στο Wipe Out! Είπαμε!
- Τον κόβεις στο καλύτερο. Όταν βλέπεις ότι πλησιάζει σε οργασμό, αν είσαι από πάνω, ή αν είσαι στα γόνατα, κράτα σταθερό ρυθμό. Μην του το χαλάσεις επάνω στο καλύτερο! Και μη σταματήσεις!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου