10 sex facts που πρέπει να ξέρεις! Και αν δεν ήξερες ήρθε η ώρα να μάθεις!

Ακόμα και αν θεωρείσαι sexpert υπάρχει πάντα κάτι νέο να μάθεις για το sex! Από όλες αυτές τις θεωρίες που λένε για το πως μπορείς να βελτιώσεις την υγεία σου μέχρι όλα αυτά τα αλλόκοτα γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της πράξης μπορούν να σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να σε κάνουν να θέλεις πιο συχνά να κάνεις sex!
Iδού 10 νέα πράγματα!

1. Το sex μειώνει το άγχος!
Κακά τα ψέματα το sex σε χαλαρώνει και σου ηρεμεί τα νεύρα. Πάρε τον σύντροφό σου και λίγο πριν από μια παρουσίαση στη δουλειά κάνε sex μαζί του. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά!
2. Αν είσαι άρρωστη θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Έρευνες έχουν δείξει ότι ο οργασμός ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Οπότε όταν νιώσεις σαν να είσαι άρρωστη το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αντί να φτιάξεις κοτόσουπα να κάνεις sex!
3. Οι gay γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς από τις straight. Sorry!
Αποδεικνύεται με έρευνες! Περίπου το 74,7 % των gay γυναικών σε σχέση με τις straight έχει πάντα πάνω από δυο οργασμούς κάθε φορά.
4. To 31% των αντρών έχουν προσποιηθεί ότι έχουν φτάσει σε οργασμό. 
Κάνουν και αυτοί αυτό το κολπάκι!
5. Όταν υπάρχει αγάπη κάνεις καλύτερο sex!
H ποιότητα (του sex)αλλάζει όταν υπάρχει συναίσθημα και ισχύει, όσο παράξενο και αν σου ακούγεται, ακόμα και στον άντρα.
6. Τα προφυλακτικά δεν μειώνουν την απόλαυση!
Είναι μύθος αυτό που λένε οι άντρες. Γι΄αυτό την επόμενη φορά θα ξέρεις πως αυτό είναι απλά δικαιολογία.
7. Όταν κάνεις sex νιώθεις λιγότερο πόνο.
Δεν έχεις παρατηρήσει ότι όταν κάνεις sex με το αγόρι σου και εκδηλώνεστε παθιασμένα (σου τραβάει μαλλιά κ.τ.λ.) δεν νιώθεις πόνο; Αυτό συμβαίνει διότι η ηδονή είναι πιο δυνατό συναίσθημα από τον πόνο.
8. Ένας στους πέντε χρησιμοποιούν τα smartphone τους κατά τη διάρκεια του sex. 
Ναι καλά διάβασες! Οι περισσότεροι βιντεοσκοπούν τη πράξη!
9. Μπορείς να βλέπεις περισσότερα όνειρα που αφορούν το sex αλλάζοντας θέση ύπνου!
Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε πρόσφατα ανακάλυψε πως οι αυτοί που κοιμούνται μπρούμυτα και έχουν τα χέρια τους κάτω από το κεφάλι έχουν περισσότερες πιθανότητες να βλέπουν σεξουαλικά όνειρα πιο συχνά από ότι αν κοιμόντουσαν σε άλλη στάση.
10. Τρώγοντας ένα μήλο την ημέρα η σεξουαλική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί και να ενισχυθεί!
Σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες που τρώνε ένα μήλο την ημέρα από εκεί που δεν έτρωγαν έχουν διαπιστώσει τεράστια αλλαγή στη σεξουαλική τους ζωή.
Δεν έχετε χημεία στο σεξ; Δοκίμασε τα παρακάτω tips....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου