Βάλε το ροζ χρώμα διακριτικά στο μακιγιάζ σου!..Δεν είναι απαραίτητο να μοιάζεις με Barbie.

Το ροζ χρώμα είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα όσο αναφορά το μακιγιάζ. Πολλοί νομίζουν πως αν βαφτείς για παράδειγμα με ροζ σκιά αμέσως μοιάζεις με Barbie. Κάνουν λάθος όμως. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να βάλεις το αγαπημένο σου ροζ στο μακιγιάζ σου χωρίς να μοιάζεις με κούκλα. Χρησιμοποιώντας το ροζ σωστά μπορείς να πετύχεις πολύ ωραία μακιγιάζ.


Όπως διάβασες παρακάτω μπορείς να βάλεις ροζ σκιά. Με δύο τρόπους δεν θα μοιάζεις με Barbie. Ο πρώτος είναι να την συνδυάσεις και με άλλες σκιές όπως καφέ για να πετύχεις ένα γλυκό smoky eye. Ο δεύτερος τρόπος είναι να απλώσεις μια πολύ έντονη ροζ σκιά στο βλέφαρό σου και μετά να κάνεις ένα πολύ έντονο eyeliner για ένα pop αποτέλεσμα.
Αν δεν θέλεις να βάλεις ροζ στα μάτια σου μπορείς να κάνεις ένα πολύ διακριτικό μακιγιάζ και απλά να τονίσει λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο τα μήλα σου με ένα ροζ ρουζ. Σου φαίνεται too much; Το πιο ασφαλές απ' όλα είναι να βάλεις ροζ κραγιόν. Διάλεξε την απόχρωση που θέλεις, εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου. Παρακάτω σου βρήκαμε μερικά ροζ καλλυντικά που θα σου αρέσουν σίγουρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου