Ο σταρ του «Real Housewives» Kyle Richards ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού πριν από την πρεμιέρα του «Halloween Ends»

 Ο Κάιλ Ρίτσαρντς πόζαρε για αποπνικτικές φωτογραφίες για εξώφυλλο περιοδικού ενόψει της πρεμιέρας του «Halloween Ends» την Παρασκευή, παραδεχόμενος στο Instagram ότι χρειάστηκε λίγο πειστικό για να την κάνει να συμφωνήσει στη φωτογράφιση.

Η σταρ του «Halloween» δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram της, ευχαριστώντας τον δημιουργικό διευθυντή του PhotoBook Magazine Mike Ruiz για τη δημιουργία μιας τόσο

διασκεδαστικής φωτογράφισης και αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε να συμβουλευτεί περισσότερους από λίγους ανθρώπους πριν συμφωνήσει να συμμετάσχει στις πιο υποβλητικές και αποπνικτικές φωτογραφίες. Προειδοποίησε επίσης τους θαυμαστές να μην έρχονται για αυτήν στην ενότητα σχολίων για την απόφασή της.

«Μην με @. Είναι τέχνη», έγραψε ο Ρίτσαρντ στη λεζάντα της. «Η @mikeruizone έπρεπε να πείσει για να με κάνει να το κάνω αυτό. Έπειτα πήρα έγκριση από το fam chat.”

Η Ρίτσαρντς μίλησε επίσης πρόσφατα με το Fox News Digital για την επερχόμενη ταινία της, "Halloween Kills", την ιδιαίτερη φιλία της με τον Jamie Lee Curtis και τα δύσκολα που πέρασε αυτή τη σεζόν στο "The Real Housewives of Beverly Hills".


Ο JAMIE LEE CURTIS ΑΝΑΛΥΤΕΙ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΑΝΙ ΓΚΡΙΦΙΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ


Ήταν παρούσα στην τελετή όταν τιμήθηκε ο Curtis με το να κολλήσει το χέρι και τα ίχνη της μπροστά από το κινεζικό θέατρο TCL. Ενώ ήταν εκεί, εξήγησε τη συναισθηματική της αντίδραση που είδε τη φίλη της να τιμάται με έναν τόσο ιδιαίτερο τρόπο.

«Νιώθω τόσο συναισθηματικά. Πραγματικά μου έκοψε την ανάσα που ήμουν εδώ», είπε ο Richards. «Νομίζω ότι το να μεγαλώσω εδώ και να βλέπω πάντα το θέατρο εδώ και να βλέπω το χέρι και τα πατήματα εδώ και να βλέπω τον Τζέιμι να λαμβάνει αυτή την τιμή ήταν απλώς τόσο συγκινητικό και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα μπορούσα να είμαι εδώ για να γιορτάσω μαζί της».

Ο Κάιλ Ρίτσαρντς πόζαρε για αποπνικτικές φωτογραφίες για εξώφυλλο περιοδικού πριν από την πρεμιέρα του «Halloween Ends».

(Niko Weddle)

Ο Κέρτις και ο Ρίτσαρντς συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1978 στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας «Halloween», όταν ο Ρίτσαρντς ήταν 9 χρονών και ο Κέρτις 20. Ο Ρίτσαρντς έπαιξε τη Λίντσεϊ, ένα από τα δύο παιδιά του χαρακτήρα του Κέρτις, Λόρι Στροντ, φύλαγε όταν ο δολοφόνος Μάικλ Ο Myers εισέβαλε στο σπίτι και επιτέθηκε.


 Jamie Lee Curtis and Kyle Richards first met while filming the original “Halloween” movie in 1978.
(Compass International Pictures/Getty Images)

There have been many sequels to the popular movie, but the last two movies, the 2018 “Halloween,” “Halloween Kills” and the upcoming “Halloween Ends” are direct sequels that continue the original story with Myers, Laurie and Lindsey. Curtis and Richards have both reprised their roles for these sequels.

At the event, Richards told Fox News Digital that she “know(s) the fans are going to love” the new movie and that she can’t believe the fans are still so invested in the story all these years later.

“Walking on the carpet last night, I thought, I mean I was walking on the carpet when I was 7 or 8 years old playing the same character. Playing Lindsey all these years later, and the fans still loving it, it’s really exciting, and it’s surreal.”

Curtis and Richards have managed to maintain a close relationship since first meeting in 1978, with Curtis even making an appearance on Richards’ show, “The Real Housewives of Beverly Hills,” returning for a quick cameo during the start of the first episode of the season 12 reunion.

Jamie Lee Curtis and Kyle Richards have managed to form a close bond over the decades since the original movie was released.

Jamie Lee Curtis and Kyle Richards have managed to form a close bond over the decades since the original movie was released.
(Fox News Digital)

CLICK HERE TO SIGN UP FOR THE ENTERTAINMENT NEWSLETTER

Richards has hinted this reunion was the hardest one for her to film, mainly because a portion of what was discussed had to do with her sister, Kathy Hilton, who appeared on the show as a friend of the “Housewives.”

Cast member Lisa Rinna began attacking Hilton over an incident that happened off-camera in which Hilton reportedly said unkind things about every member of the cast, going especially hard on her sister. As seen on the show, Richards was able to forgive her sister but was stuck in a hard place because her friend, Rinna, refused to do so.

The reunion trailer shows Hilton and Richards going at it and Richards getting visibly uncomfortable and emotional. Despite their current strained relationship, Richards remains hopeful that she and Hilton can patch things up eventually.

Although her relationship with her sister, Kathy Hilton, is strained at the moment, Richards is hopeful they will patch things up.

Although her relationship with her sister, Kathy Hilton, is strained at the moment, Richards is hopeful they will patch things up.
(Nicole Weingart/Bravo/NBCU Photo Bank via Getty Images)

“Obviously, the reunion was tough. This was a really difficult season on ‘The Real Housewives of Beverly Hills,’” Richards said. “It’s never easy when you have problems with family, but we are sisters, we will come together always. I love my sisters.”



Source: Fox News

Ο Τζέιμι Λι Κέρτις και ο Κάιλ Ρίτσαρντς συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Halloween» το 1978.

(Πυξίδα International Pictures/Getty Images)


Υπήρξαν πολλά σίκουελ της δημοφιλής ταινίας, αλλά οι δύο τελευταίες ταινίες, το «Halloween» του 2018, το «Halloween Kills» και το επερχόμενο «Halloween Ends» είναι άμεσες συνέχειες που συνεχίζουν την αρχική ιστορία με τους Myers, Laurie και Lindsey. Ο Curtis και ο Richards έχουν επαναλάβει τους ρόλους τους για αυτά τα σίκουελ.


Στην εκδήλωση, η Richards είπε στο Fox News Digital ότι «ξέρει ότι οι θαυμαστές θα αγαπήσουν» τη νέα ταινία και ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι θαυμαστές εξακολουθούν να επενδύουν τόσο πολύ στην ιστορία όλα αυτά τα χρόνια μετά.


«Περπατώντας στο χαλί χθες το βράδυ, σκέφτηκα, εννοώ ότι περπατούσα στο χαλί όταν ήμουν 7 ή 8 ετών παίζοντας τον ίδιο χαρακτήρα. Το να παίζεις τη Lindsey όλα αυτά τα χρόνια αργότερα, και οι θαυμαστές εξακολουθούν να το λατρεύουν, είναι πραγματικά συναρπαστικό και σουρεαλιστικό».


Ο Κέρτις και ο Ρίτσαρντς κατάφεραν να διατηρήσουν μια στενή σχέση από την πρώτη τους γνωριμία το 1978, με τον Κέρτις να εμφανίζεται ακόμη και στο σόου του Ρίτσαρντς, «The Real Housewives of Beverly Hills», επιστρέφοντας για μια γρήγορη εμφάνιση κατά την έναρξη του πρώτου επεισοδίου της σειράς. επανένωση 12ης σεζόν.

Ο Τζέιμι Λι Κέρτις και ο Κάιλ Ρίτσαρντς κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν στενό δεσμό κατά τη διάρκεια των δεκαετιών από την κυκλοφορία της αρχικής ταινίας.


Ο Τζέιμι Λι Κέρτις και ο Κάιλ Ρίτσαρντς κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν στενό δεσμό κατά τη διάρκεια των δεκαετιών από την κυκλοφορία της αρχικής ταινίας.

(Fox News Digital)


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ


Η Ρίτσαρντς άφησε να εννοηθεί ότι αυτή η επανένωση ήταν η πιο δύσκολη για εκείνη να κινηματογραφήσει, κυρίως επειδή ένα μέρος των όσων συζητήθηκαν είχαν να κάνουν με την αδερφή της, Κάθι Χίλτον, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή ως φίλη των «Νοικοκυρών».


Το μέλος του καστ, η Λίζα Ρίνα, άρχισε να επιτίθεται στη Χίλτον για ένα περιστατικό που συνέβη εκτός κάμερας, στο οποίο η Χίλτον φέρεται να είπε αγενή πράγματα για κάθε μέλος του καστ, φέρνοντας ιδιαίτερα σκληρά την αδερφή της. Όπως φαίνεται στην εκπομπή, η Richards μπόρεσε να συγχωρήσει την αδερφή της, αλλά ήταν κολλημένη σε δύσκολη θέση επειδή η φίλη της, Rinna, αρνήθηκε να το κάνει.


Το τρέιλερ της επανένωσης δείχνει τη Χίλτον και τον Ρίτσαρντς να το πηγαίνουν και ο Ρίτσαρντς να νιώθει εμφανώς άβολα και συναισθηματικά. Παρά την τρέχουσα τεταμένη σχέση τους, ο Ρίτσαρντς παραμένει αισιόδοξος ότι αυτή και η Χίλτον θα μπορέσουν να φτιάξουν τα πράγματα τελικά.

Αν και η σχέση της με την αδερφή της, Κάθι Χίλτον, είναι τεταμένη αυτή τη στιγμή, ο Ρίτσαρντς ελπίζει ότι θα τακτοποιήσουν τα πράγματα.


Αν και η σχέση της με την αδερφή της, Κάθι Χίλτον, είναι τεταμένη αυτή τη στιγμή, ο Ρίτσαρντς ελπίζει ότι θα τακτοποιήσουν τα πράγματα.

(Nicole Weingart/Bravo/NBCU Photo Bank μέσω Getty Images)


«Προφανώς, η επανένωση ήταν δύσκολη. Αυτή ήταν μια πραγματικά δύσκολη σεζόν στο «The Real Housewives of Beverly Hills», είπε ο Richards. «Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν έχεις προβλήματα με την οικογένεια, αλλά είμαστε αδερφές, θα είμαστε πάντα μαζί. Αγαπώ τις αδερφές μου."


Η Lori Bashian είναι βοηθός παραγωγής ψυχαγωγίας για το Fox News Digital.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου