Η Τζούλια Ρόμπερτς λέει ότι το «να ξεχωρίζεις» είναι το κλειδί για έναν ευτυχισμένο γάμο!

 Η Τζούλια Ρόμπερτς ορκίζεται ότι ένα καλό μακιγιάζ είναι το κλειδί για έναν διαρκή γάμο.

«Πάντα λέω το ίδιο πράγμα και το επιμένω», είπε η σταρ του «Ticket to Paradise» στο E! Ειδήσεις σε συνέντευξή της κατά την προώθηση της ταινίας της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ αυτή την εβδομάδα. «Καταφέρνει. Πολλή προσπάθεια.”

Ο Ρόμπερτς, 54 ετών, είναι παντρεμένος με τον κινηματογραφιστή Danny Moder εδώ και 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά: τα δίδυμα Phinneas και Hazel, 17, και τον Henry, 15.


«Τα βρίσκω και με τον Ντάνι», αστειεύτηκε ο Κλούνεϊ, 61 ετών, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Αμάλ Κλούνεϊ εδώ και οκτώ χρόνια.


Η JULIA ROBERTS ΚΑΙ Ο GEORGE CLOONEY ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ «ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΩΝ» ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ «ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΦΙΛΟΙ»


Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ντάνιελ Μόντερ παρευρίσκονται στην ετήσια παρουσίαση των βραβείων του Heal The Bay "Bring Back The Beach" & Δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο The Jonathan Club στις 17 Μαΐου 2012 στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. (Φωτογραφία Lester Cohen/WireImage)

(Λέστερ Κοέν/WireImage)


«Σας κρατάει ενωμένους», γέλασε ο Ρόμπερτς.


Ο Κλούνεϊ και η σύζυγός του μοιράζονται τα δίδυμα Έλα και Αλεξάντερ, 5 ετών.


Ο Ρόμπερτς και ο Κλούνεϊ, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν ως πρώην που ξαναβρίσκονται στον γάμο της κόρης τους στη ρομαντική κωμωδία, είπαν σε άλλη συνέντευξη ότι δεν έβγαιναν ποτέ ο ένας με τον άλλο ως νέοι ηθοποιοί επειδή έγιναν «γρήγοροι φίλοι».


«Η Τζούλια ήταν πάντα σε σχέση, ή εγώ σε σχέση», είπε ο Κλούνεϊ στο Access Hollywood. «Και ήμασταν γρήγοροι φίλοι αμέσως. Έτσι δεν ήταν τίποτα, αλλά δεν ήταν παρά διασκεδαστικό για εμάς. Οπότε, δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ κάτι τέτοιο».


Η JULIA ROBERTS ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΙΛΑΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΙ

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες μαζί, αλλά ποτέ δεν επιδίωξαν μια ρομαντική σχέση.


Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες μαζί, αλλά ποτέ δεν επιδίωξαν μια ρομαντική σχέση.

(Dave J. Hogan)


Οι δυο τους έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές άλλες ταινίες μαζί, συμπεριλαμβανομένης της σειράς "Ocean's".


Είπε επίσης στην εκπομπή «Today» την περασμένη εβδομάδα ότι το να γυρίζεις σκηνές φιλιού με τον Κλούνεϊ ήταν «κάπως γελοίο» και σαν να «φιλάς τον καλύτερό σου φίλο».


«Λοιπόν, ευχαριστώ για αυτό», απάντησε ο Κλούνεϊ, προσποιούμενος προσβολή. «Ξέρεις ότι ήμουν δύο φορές «πιο σέξι άντρας στη ζωή;»»


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανάβλυσε με τη σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ. Μαζί έχουν δίδυμα 5 ετών.


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανάβλυσε με τη σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ. Μαζί έχουν δίδυμα 5 ετών.

(Paul Morigi/Getty Images for History)


Η Ρόμπερτς την περασμένη εβδομάδα είπε ότι η οικογενειακή της ζωή ήταν πάντα προτεραιότητα σε σχέση με την καριέρα της στην υποκριτική, η οποία είπε ότι ήταν ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» αλλά «δεν την κατανάλωσε ποτέ».


«Όταν δεν εργάζομαι, [το να είμαι νοικοκυρά] είναι η δουλειά μου πλήρους απασχόλησης. Δεν είναι ουράνια τόξα και γατάκια κάθε μέρα, αλλά μου φέρνει πολλή χαρά», είπε ο Roberts στο CBS Sunday Morning. «Η ζωή που έχτισα με τον σύζυγό μου, η ζωή που χτίσαμε με τα παιδιά μας είναι τα καλύτερα πράγματα για να επιστρέψουμε στο σπίτι στο τέλος της ημέρας, θριαμβευτικά, για αυτά».


Ο Κλούνεϊ αστειεύτηκε στο E! Ειδήσεις ότι «δεν του επέτρεπαν να δώσει συμβουλές σε κανέναν» σχετικά με το γάμο αφού περίμενε τόσο πολύ για να παντρευτεί – ήταν 53 ετών.


«Απλώς πρέπει να το δω ότι είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος και μετά να το εκτιμήσω αυτό», είπε.


Τόσο αυτός όσο και ο Roberts συμφώνησαν ότι ο «παράδεισος» τους είναι εκεί που βρίσκονται οι οικογένειές τους.


«Και οι δύο νιώθουμε έτσι», είπε.

JULIA ROBERTS EXPLAINS WHAT KISSING GEORGE CLOONEY IS LIKE

Julia Roberts and George Clooney have starred in a slew of films together, but never pursued a romantic relationship.

Julia Roberts and George Clooney have starred in a slew of films together, but never pursued a romantic relationship.
(Dave J. Hogan)

The two have starred in several other movies together, including the “Ocean’s” series. 

She also told the “Today” show last week that shooting kissing scenes with Clooney was “kinda ridiculous” and like “kissing your best friend.”

“Well, thanks for that,” Clooney responded, feigning offense. “You know I was a two-time ‘Sexiest Man Alive?'”

CLICK HERE TO SIGN UP FOR THE ENTERTAINMENT NEWSLETTER

George Clooney gushed with his wife Amal Clooney. They have 5-year-old twins together. 

George Clooney gushed with his wife Amal Clooney. They have 5-year-old twins together. 
(Paul Morigi/Getty Images for History)

Roberts last week said her family life has always been a priority over her acting career, which she said was a “dream come true” but “never consumed her.”  

“When I’m not working, [being a homemaker] is my full-time job. It isn’t rainbows and kittens every day, but it does bring me a lot of joy,” Roberts told CBS Sunday Morning. “The life that I’ve built with my husband, the life that we’ve built with our children that’s the “best stuff to come home at the end of the day, triumphantly, to them.” 

Clooney joked to E! News that he was “not allowed to give advice to anyone” about marriage since he waited so long to tie the knot – he was 53. 

“I just kind of have to look at it as I’m the luckiest human being and then just appreciate that,” he said. 

Both he and Roberts agreed that their “paradise” is where their families are.

“We both feel that way,” she said. 

Source: Fox News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου