Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Τζένιφερ Φλάβιν απολαμβάνουν ραντεβού στη Νέα Υόρκη καθώς φέρεται να απορρίπτεται το διαζύγιο

 Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η σύζυγός τους Τζένιφερ Φλάβιν βγήκαν για ένα ραντεβού στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη, δείχνοντας πολύ ερωτευμένοι καθώς οι αναφορές έκαναν λόγο ότι ο χωρισμός του ζευγαριού έχει επίσημα απορριφθεί.

Ο ηθοποιός του «Rocky» και το πρώην μοντέλο φάνηκαν να είναι ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και πιασμένοι χέρι-χέρι, αφού πρόσφατα αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους.

Οι δυο τους εθεάθησαν να βγαίνουν από το Polo Lounge της Νέας Υόρκης την Πέμπτη και να δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, μερικές εβδομάδες αφότου ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να συμφιλιωθεί.

Ένας δικαστής από τη Φλόριντα υπέγραψε διάταγμα την περασμένη εβδομάδα που αναστέλλει προσωρινά τη διαδικασία διαζυγίου, δίνοντας χρόνο στο ζευγάρι να καταλήξει σε λύση με τους δικούς του όρους.


Ο ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ ΣΤΑΛΟΝΕ ΚΑΙ Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΦΛΑΒΙΝ ΣΥΜΦΙΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ: ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ


Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin είχαν δείπνο στο The Polo Bar στη Νέα Υόρκη δύο εβδομάδες αφότου ένας δικαστής ανέστειλε προσωρινά τη διαδικασία διαζυγίου τους.

(Getty Images)



Την Παρασκευή, το ζευγάρι υπέβαλε επίσημα ειδοποίηση οικειοθελούς απόλυσης στην κομητεία Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, σύμφωνα με το Page Six. Ένας άλλος γνώστης είπε στο πρακτορείο ότι οι δυο τους «είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι».


Ένας εκπρόσωπος του Σταλόνε δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του Fox News Digital για σχόλιο.

Μετά την είδηση ​​της συμφιλίωσης τους πριν από δύο εβδομάδες, η Sherene De Palma, συνεργάτης της εταιρείας με έδρα τη Νέα Υόρκη, Hannon De Palma, είπε αποκλειστικά στο Fox News Digital η απόφασή τους να ακυρώσουν το διαζύγιο μπορεί να βασίζεται σε πολλούς διαφορετικούς παράγοντες.

«Οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη για το διαζύγιο για διάφορους λόγους», είπε ο De Palma. «Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους που έχω δει τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια να εκπροσωπώ άτομα και δημόσια πρόσωπα υψηλής καθαρής αξίας περιλαμβάνουν τη διατήρηση της εικόνας του ζευγαριού και τη μη επιθυμία να φαίνονται άσχημα στο κοινό, τους συναδέλφους, τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους».


(Getty Images)

Η προσωρινή αναστολή του διαζυγίου τους που υπεγράφη πριν από δύο εβδομάδες ανέφερε, εν μέρει, «Τα Μέρη συμφωνούν ότι είναι προς το συμφέρον καθενός ξεχωριστά, και κυρίως συλλογικά ως οικογένεια, να επιλύσουν όλα τα ζητήματα που συνεπάγονται τη διάλυσή τους. γάμος με αξιοπρεπή, φιλικό και ιδιωτικό τρόπο εξωδικαστικά… κάθε μέρος είναι ικανοποιημένο ότι όλα τα άμεσα ζητήματα έχουν αντιμετωπιστεί προς αμοιβαία ικανοποίηση του και της ίδιας σε χωριστά εκτελεσθείσα διάταξη».


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του περιοδικού People, το γεγονός ότι τόσο ο Σταλόνε όσο και ο Φλάβιν είναι προσανατολισμένοι στην οικογένεια έπαιξε ρόλο στο να συναντηθούν οι δυο τους για να καταλάβουν πώς να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν. Μια διαφορετική πηγή ισχυρίστηκε ότι ενώ το ζευγάρι έχει ακόμα κάποια ζητήματα να λύσει, θα ήταν πολύ δύσκολο να μοιράσει τα περιουσιακά στοιχεία που συγκέντρωσαν ως ζευγάρι για 25 χρόνια γάμου.

Η Flavin υπέβαλε αρχικά αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2022, κατηγορώντας τον Stallone για «σκόπιμη διασπορά, εξάντληση και/ή σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία», που σημαίνει ότι πιστεύει ότι χειρίστηκε σωστά τα οικονομικά τους.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​του διαζυγίου, ο Σταλόνε επιβεβαίωσε το χωρισμό στο Fox News Digital λέγοντας: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα».

Αν και η Flavin εντοπίστηκε μετά την κατάθεση χωρίς το δαχτυλίδι της, οι φήμες συμφιλίωσης άρχισαν να φουντώνουν όταν ο Stallone δημοσίευσε μια αναδρομική φωτογραφία του με τις τρεις κόρες του και τη σύζυγό του και μια φωτογραφία του με τον Flavin να περπατούν χέρι-χέρι. Έγραψε λεζάντα στη φωτογραφία με ένα απλό emoji με λευκή καρδιά.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1997 και έχει τρεις κόρες: τη Σκάρλετ, τη Σοφία και τη Σιστίν.

Η Lori Bashian είναι βοηθός παραγωγής ψυχαγωγίας για το Fox News Digital.

Source: Fox News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου