Η Alaura Lynne περιγράφει το ασυνήθιστο ταξίδι της στη μουσική της κάντρι και το ντεμπούτο της σινγκλ

 Η Alaura Lynne είχε ένα ασυνήθιστο ταξίδι που της προσέφερε μια καριέρα στη μουσική της κάντρι.

Σύμφωνα με τη Lynne, ποτέ δεν ήξερε ότι μπορούσε να τραγουδήσει μέχρι που τραγούδησε καραόκε σε έναν γάμο ένα βράδυ και έλαβε θετικά σχόλια. Ποτέ δεν είχε σκεφτεί τη μουσική ως καριέρα πριν από αυτό, αλλά γρήγορα άρχισε να αναζητά ευκαιρίες που θα προωθούσαν την καριέρα της ως μουσικός.

Λίγο μετά την εμπειρία της στο καραόκε, η Lynne έκανε την έρευνά της και αναζήτησε τον καλύτερο προπονητή φωνητικής στο Ντάλας, ξεκινώντας μαθήματα την επόμενη εβδομάδα.

«Δεν ήξερα ότι μπορούσα να τραγουδήσω μέχρι τα 20 μου. Ανακάλυψα ότι μπορούσα να τραγουδήσω στο καραόκε σε έναν γάμο στο Ανατολικό Τέξας και ο DJ στην πραγματικότητα τόνισε ότι νόμιζε ότι είχα κάτι. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα ότι η μουσική ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω», είπε η Lynne. «Αποφάσισα να το δοκιμάσω και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Άρχισα να κάνω μαθήματα φωνητικής και συναυλίες διασκευών και άρχισα να κάνω μια δουλειά κάνοντας διαφημίσεις για το country ραδιόφωνο, κάνοντας τζινγκλς και άλλα».


PEYTON MANNING ΚΑΙ LUKE BRYAN «ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ CMA: «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ»

Η Alaura Lynne συνειδητοποίησε ότι είχε μέλλον στη μουσική βιομηχανία όταν ένας DJ της είπε ότι είχε καλή φωνή κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας καραόκε.

(Alaura Lynne)

Ενώ ηχογραφούσε τις διαφημίσεις και τα κουδουνίσματα στα στούντιο ηχογράφησης, η Lynne συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε η καριέρα της να τελειώσει εκεί. Ήθελε να ηχογραφήσει τη δική της μουσική.

Λίγο καιρό αφότου αποφάσισε να αρχίσει να φτιάχνει τη δική της μουσική, έτυχε να συναντήσει έναν από τους πιο περιζήτητους μουσικούς παραγωγούς στη βιομηχανία, ενώ βρισκόταν σε ένα εστιατόριο φαστ φουντ.

«Λίγο μετά, συνάντησα τον παραγωγό μου, Michael Clute, ο οποίος είναι παραγωγός βραβευμένος με Grammy, τυχαία σε ένα μπιφτέκι στο Ντάλας. Αρχίσαμε να μιλάμε και του έδειξα μόνο ένα βίντεο που τραγουδούσα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», εξήγησε. «Δουλεύουμε μαζί από τότε. Ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι τώρα. Είναι συναρπαστικό."


Το βίντεο που έδειξε στον Clute δεν ήταν της περίφημης συνεδρίας καραόκε από τον γάμο. Ήταν άλλο ένα βίντεο που τραγουδούσε στην εκκλησία. Είχε αρχίσει να τραγουδά ως μέρος της εκκλησιαστικής της χορωδίας και σκέφτηκε ότι ένα βίντεο που τραγουδούσε ένα σόλο ήταν ένας καλός τρόπος για να δείξει στον παραγωγό τι ήταν ικανή.


«Το βίντεο που του έδειξα ήταν στην πραγματικότητα στην εκκλησία. Τραγουδούσα το «A Holy Night», οπότε δεν παρήχθη τίποτα. Ήταν απλώς στη σκηνή στην εκκλησία, αλλά ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να δείξω τη φωνή μου», εξήγησε η Lynne.

Η Lynne συνάντησε τον παραγωγό της σε ένα μπιφτέκι λίγο αφότου αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική.


Η Lynne συνάντησε τον παραγωγό της σε ένα μπιφτέκι λίγο αφότου αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική.

(Alaura Lynne)


Αφού είδε το βίντεο που τραγουδούσε στην εκκλησία, λέει η Lynne, ο Clute της είπε «απλώς να επικοινωνήσει μαζί του» για να μιλήσουν και «άρχισαν γρήγορα να συνεργάζονται». Η Lynne μένει έκπληκτη από τον τρόπο που της πήγαν όλα, λέγοντας ότι έτυχε να είναι «ακριβώς εκεί που έπρεπε να είναι».


Η ASHLEY MCBRYDE ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ GRAND OLE OPRY ΑΠΟ ΤΗΝ GARTH BROOKS


Το πρώτο σινγκλ της Lynne, "I Ain't a Bitch", κυκλοφόρησε και το βίντεο του τραγουδιού. Εξήγησε ότι αρχικά δεν σχεδίαζε να κάνει αυτό το πρώτο της σινγκλ, αλλά αφού άκουσε ότι ο κόσμος ρωτούσε τους παραγωγούς της αν ήταν εύκολο ή δύσκολο να συνεργαστεί μαζί της, αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο μέσω της μουσικής της. .


«Πρέπει να είναι η πρώτη κυκλοφορία, γιατί είναι σαν να απαντά αμέσως στην ερώτηση: «Αν κάποιος αναρωτιέται, όχι, δεν είμαι b—-», είπε η Lynne. «Πηδήσαμε πάνω του. Λέμε: «Αυτό θα είναι το πρώτο.» Πρέπει να κάνουμε το βίντεο και τα πάντα.»


[ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το παρακάτω βίντεο περιέχει γλώσσα γραφικών]


Ήταν συναρπαστικό για τη Lynne να δει το πρώτο της μουσικό βίντεο να συγκεντρώνεται. Εξήγησε ότι μπήκε στη διαδικασία έχοντας μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς ήθελε να μοιάζει το βίντεο και είναι χαρούμενη που οι ιδέες της έγιναν αποδεκτές και λατρεύει τον τρόπο που προέκυψε το βίντεο.


«Ήταν πολύ ωραίο να βλέπω τις ιδέες μου να ζωντανεύουν», εξήγησε η Lynne. «Νομίζω ότι, για το πρώτο τραγούδι, ήθελα πολύ ο κόσμος απλώς να γνωρίσει τη φωνή μου αλλά και να με γνωρίσει. Κάπως έτσι κάναμε με το βίντεο καθώς κάναμε κάθε χαρακτήρα εμένα. Ήταν πολύ ωραίο να τα βλέπω όλα μαζί και είμαι πραγματικά περήφανος γι' αυτό».


Δεν υπάρχουν συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες στο ντεμπούτο της Lynne, κυρίως επειδή αυτή και η ομάδα της, συμπεριλαμβανομένου του Clute και του τραγουδοποιού και παραγωγού Bobby Huff, αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο για τη Lynne πρώτα να «γνωριστεί για τον εαυτό της» πριν συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες.





Αν όντως συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες της country στο μέλλον, θα ήθελε να το κάνει με τον Morgan Wallen και ενδεχομένως τη Miranda Lambert. Η Lynne αναφέρει επίσης τη Shania Twain, την Dolly Parton και τη Celine Dion ως τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις της.

«Πιστεύω ότι απλώς, πάντα ήθελα να μου αρέσουν ισχυρές, δυνατές γυναίκες καλλιτέχνες και νομίζω ότι αυτές οι λίγες μου έχουν δείξει ότι το να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις το δικό σου πράγμα, σε κάνει να ξεχωρίζεις», εξήγησε.

 Alaura Lynne is inspired by strong female musicians like Shania Twain.
(Jason Kempin/Getty Images for ACM)

“I want people to feel empowered, and I want them to feel positive about any situation” after listening to her music and learn to always “find the positive,” Lynne said. 

The second single from Lynne’s debut album is set to be released Nov. 4 with an album soon to follow.

Source: Fox News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου