Brad Pitt details how he overcame ‘misery’ after Angelina Jolie split.-Ο Μπραντ Πιτ περιγράφει πώς ξεπέρασε τη «μιζέρια» μετά τον χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί

 Ο Μπραντ Πιτ μίλησε για το πώς αντιμετώπισε τη ζωή μετά τον ακατάστατο χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί.

Ο Pitt, 58 ετών, μίλησε για το πώς άνθισε η φιλία του με τον τραγουδιστή Nick Cave και τον γλύπτη Thomas Houseago μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Ο ηθοποιός του «Bullet Train» συνάντησε για πρώτη φορά τον Cave στα γυρίσματα του «Johnny Suede» το 1991. Ο Houseago προστέθηκε στο τρίο το 2016 αφού ο Pitt τον συνάντησε σε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Η αμοιβαία δυστυχία μας έγινε κωμική», είπε ο Pitt για τη φιλία του με τον Houseago σε συνέντευξή του στους Financial Times. «Και από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς στη ζωή μου. Πάντα ήθελα να γίνω γλύπτης. Πάντα ήθελα να το δοκιμάσω».

Ο Μπραντ Πιτ μίλησε για το τι τον βοήθησε να ξεπεράσει τη «μιζέρια» μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

(Kevin Winter/Getty Images)

Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΚΡΥΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ ANGELINA JOLIE ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Εκείνη την εποχή, η Τζολί είχε μόλις υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ μετά από έντονους καυγάδες κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με ιδιωτικό αεροπλάνο. Ο καυγάς οδήγησε το αστέρι του «Girl, Interrupted» να κατηγορήσει τον Pitt για κακοποίηση.

Ο Pitt πέρασε πολύ χρόνο στο στούντιο του Houseago κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

Το «Mr. και η κυρία Σμιθ» ο ηθοποιός χρησιμοποίησε αυτή τη φορά για να δουλέψει πάνω στις καλλιτεχνικές του δεξιότητες.

«Είναι όλα σχετικά με τον αυτοστοχασμό», είπε ο Πιτ στην εφημερίδα για τα γλυπτά και την τέχνη του. «Έβλεπα τη δική μου ζωή και πραγματικά επικεντρωνόμουν στο να έχω τα δικά μου—: πού ήμουν συνένοχος σε αποτυχίες στις σχέσεις μου, πού έκανα λάθος βήματα».

Η έκθεση WE του καλλιτέχνη Thomas Houseago σε συνεργασία με τον μουσικό Nick Cave και τον ηθοποιό Brad Pitt εκτίθεται στο Μουσείο Τέχνης Sara Hilde στη Φινλανδία.

Η έκθεση WE του καλλιτέχνη Thomas Houseago σε συνεργασία με τον μουσικό Nick Cave και τον ηθοποιό Brad Pitt εκτίθεται στο Μουσείο Τέχνης Sara Hilde στη Φινλανδία.

(Φωτογραφία Alessandro Rampazzo/Anadolu Agency μέσω Getty Images)

«Για μένα, γεννήθηκε από την ιδιοκτησία αυτού που αποκαλώ ριζοσπαστική απογραφή του εαυτού μου, να είμαι πραγματικά βάναυσα ειλικρινής μαζί μου και να λαμβάνω υπόψη αυτούς που μπορεί να έχω πληγώσει».

Ο ηθοποιός άνοιξε επίσης για να μάθει να είσαι ακριβώς αυτό που είσαι και να έχει φιλίες όπου νιώθεις «ασφαλής».

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt παρακολουθούν την πρεμιέρα του "By the Sea" στο Χόλιγουντ το 2015.

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt παρακολουθούν την πρεμιέρα του "By the Sea" στο Χόλιγουντ το 2015.

(Jason LaVeris/FilmMagic μέσω Getty)

Η ΑΝΓΚΛΕΪΝΑ ΤΖΟΛΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΡΑΤ ΠΙΤ ΕΓΙΝΕ «ΤΕΡΑΣ» ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΤΗ ΑΓΩΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΚΟΥ 2016, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

«Είναι εξουθενωτικό να είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που είσαι», είπε ο Πιτ στο ρεπορτάζ. «Πρέπει να καταλάβετε, τουλάχιστον εκεί που μεγάλωσα, είμαστε περισσότερο ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ. κρατάς τα πάντα μέσα σου, είσαι ικανός, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα, δεν δείχνεις αδυναμία. Το βλέπω στον μπαμπά μου και στις παλαιότερες γενιές ηθοποιών και, φίλε, είναι εξαντλητικό».

«Καθώς μεγαλώνω, βρίσκω μια τέτοια άνεση στις φιλίες όπου μπορείς να είσαι [εντελώς ο εαυτός σου] και θέλω αυτό να επεκταθεί και στον εξωτερικό κόσμο», συνέχισε. «Τι πιστεύουν οι άνθρωποι για αυτό: Είμαι καλά. Αισθάνομαι ασφαλής εδώ γιατί επικεντρωνόμαστε στους αγώνες μας ως ανθρώπινα όντα, επειδή είναι γεμάτος κινδύνους. Και χαρά επίσης."

«Βρίσκω ότι πρέπει να περπατήσω με τον πόνο που βιώνω και πρέπει να περπατήσω με τη χαρά, την ομορφιά.

.”

Brad Pitt and Angelina Jolie at a screening of the film "A Mighty Heart" at the 60th Cannes Film Festival May 21, 2007.

Brad Pitt and Angelina Jolie at a screening of the film “A Mighty Heart” at the 60th Cannes Film Festival May 21, 2007.
(Eric Gaillard/ Reuters)

CLICK HERE TO SIGN UP FOR THE ENTERTAINMENT NEWSLETTER

Pitt is currently involved in a court battle with Jolie, in which the actress recently accused the actor of choking one of their children. Despite finalizing their divorce in 2019, the two remain in a custody battle over their French winery, Chateau Miraval.

“Pitt choked one of the children and struck another in the face” and “grabbed Jolie by the head and shook her,” according to the court filing obtained by Fox News Digital.

A representative for Pitt did not immediately return a request for comment on the allegation, but a source familiar with the star told Fox News Digital that the allegations are false.

“She continues to rehash, revise and re-imagine her description of an event that happened six years ago by adding completely untrue information each time she fails to get what she wants,” the source said.

Brad Pitt and Angelina Jolie arrive for the 64th Annual Golden Globe Awards.

Brad Pitt and Angelina Jolie arrive for the 64th Annual Golden Globe Awards.
(AP)

Source: Fox News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου