Ο ράπερ Μικ Μιλ δέχθηκε επίθεση μετά τη συνέντευξη του Τάκερ Κάρλσον: «Είναι σαν να μισείς τους δικούς σου ανθρώπους»

 Ye: Η Αμερική δέχεται επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης

Ο ράπερ Kanye West μοιράζεται τις σκέψεις του για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, την κατήχηση στα σχολεία και τι θα έκανε αυτή τη στιγμή αν ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στο «Tucker Carlson Tonight».

Ο ράπερ Meek Mill επικρίνει τον Ye, τον καλλιτέχνη που ήταν παλαιότερα γνωστός ως Kanye West, μετά την αποκλειστική του συνέντευξη στον Tucker Carlson του Fox News.


Ο Μιλ μπήκε στην ιστορία του στο Instagram για να δημοσιεύσει ένα βίντεο του Ye και συμπεριέλαβε ένα μακροσκελές μήνυμα που ισχυριζόταν ότι ο "Διάσημος" ράπερ μισεί τους "δικούς του ανθρώπους".


«Σας άκουγα κάθε βράδυ στη φυλακή για κίνητρο για τον Θεό! Και γύρισα σπίτι και τον παρακολούθησα — για το όνομά μου και τη φίρμα μου σαν τίποτα… Δεν λέω τίποτα… αλλά αυτό που κάνεις για τη φήμη σε τρελαίνει… Λέω ότι είναι σαν να μισείς τους δικούς σου ανθρώπους…»


Στο παρασκήνιο βίντεο, μπορείτε να ακούσετε τον Ye να μιλάει για δημοφιλή τραγούδια hip-hop και να χτυπά τους στίχους τους, καθώς ο Mill υπονόησε ότι είναι ενάντια στη δική του φυλή.


ΔΕΝ ΘΑ 'ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΕΙΤΕ' ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΕ ΤΗ MARILYN MONROE


Τα σχόλια του Mill έρχονται μετά την ολόπλευρη συνέντευξη του Ye στο «Tucker Carlson Tonight».


Ο ράπερ του «Gold Digger» ήταν ειλικρινής για το αμφιλεγόμενο T-Shirt του «White Lives Matter», τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Kim Kardashian και το πώς «δάγκωνε τη γλώσσα του» για τις πολιτικές του απόψεις.


Ο ράπερ Meek Mill επικρίνει τον Ye, τον καλλιτέχνη που ήταν παλαιότερα γνωστός ως Kanye West, μετά την αποκλειστική του συνέντευξη στον Tucker Carlson του Fox News.

(Getty Images)


Αναλογίστηκε πώς ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε συναντηθεί μαζί του και την αείμνηστη μητέρα του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η Candace Owens και ο Kanye West φορούν πουκάμισα White Lives Matter.


Η Candace Owens και ο Kanye West φορούν πουκάμισα White Lives Matter.

(Τwitter Candace Owens)


ΛΕΕΙ «ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ» ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, Ορκίζεται «ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ»


«Ήμουν ο αγαπημένος καλλιτέχνης του Ομπάμα… Ο Ομπάμα συναντήθηκε με εμένα και τη μαμά μου για να πει ότι ήταν υποψήφιος για το αξίωμα το 2008 και ότι ήθελε την υποστήριξη, και όλοι ήταν τόσο σε αυτή την ιδέα του Μαύρου Προέδρου», είπε αποκλειστικά ο Ye. Κάρλσον.


Ο KANYE WEST ΚΑΛΕΙ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΚΑΙ PETE DAVIDSON, ΜΙΛΑ τη LIZZO, ICE CUBE ΚΑΙ ΑΛΛΑ


«Ήμασταν πάντα ψύχραιμοι… πόσοι είμαστε εκεί; Επίπεδο Ομπάμα, επίπεδο Ye… Επίπεδο Βιργίλιου, απλά Μαύρο… τόσο λαμπρό που ξεπεράσαμε όλες τις γραμμές του ρατσισμού… απλά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε. Είναι επίπεδο Nat King Cole, επίπεδο Dave Chappelle», συνέχισε.


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ


«Αλλά από τη στιγμή που δεν έλεγα αυτά που έπρεπε να πω ως ράπερ, η σχέση μας έσβησε».

Source: Fox News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου