Ο Χιου Χέφνερ είχε χάσει την ακοή του από τα πολλά… Βιάγκρα

Ήταν ευρέως γνωστό ότι το αφεντικό του Playboy Χιου Χέφνερ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, είχε τη συνήθεια να παίρνει Βιάγκρα για να διατηρεί ζωντανή τη σεξουαλική του ζωή.
Τα μαγικά μπλε χαπάκια, όμως, έχουν συνδεθεί από έρευνες με την ξαφνική απώλεια της ακοής. Και φαίνεται ότι στην περίπτωση αυτή προκάλεσαν ζημιά, σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Independent.

Οι δίδυμες πρώην σύντροφοί του μάλιστα, Καρίσα και Κριστίνα Σάνον, δήλωσαν πέρυσι στη Sun ότι φορούσε ακουστικά βαρηκοΐας και ότι από το ένα αυτί είχε χάσει εντελώς την ακοή του.
Hugh Hefner, founder and chairman of the Playboy Enterprises, Inc., is pictured amid a group of Bunnies, at the flagship Playboy Club, in Chicago, Ill., circa 1960. (AP Photo)
«Πρέπει να σκύψεις και να μιλήσεις στο καλό του αυτί για να σε καταλάβει», είχε δηλώσει η Καρίσα. «Μπορούσαμε να καθόμαστε ακριβώς δίπλα του και εκείνος δεν θα είχε ιδέα τι λέγαμε».
Το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να πτόησε όμως τον άνθρωπο που γέμισε τον κόσμο «κουνελάκια». «Έλεγε ότι προτιμούσε να κάνει σεξ από το να έχει την ακοή του», ανέφερε η Καρίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου