Χωρίζουν Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη

Τον χωρισμό τους ανακοίνωσαν την Πέμπτη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απέστειλε ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου του, στην οποία γνωστοποιεί ότι «επέλεξε να κλείσει τον κύκλο της συζυγικής του ζωής».
«O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή
απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «ο κος Τσιμιτσέλης και η κα Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό τους ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύτηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία και προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή».
ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ότι, με κοινή τους απόφαση την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κος Τσιμιτσέλης και η κα Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία και προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή.
Ενόψει των παραπάνω και με δεδομένο το ότι η εν λόγω απόφαση του κού Τσιμιτσέλη και της κας Λασκαρακη αποτελεί, καταφανώς, ζήτημα που εμπίπτει στον στενό πυρήνα του ιδιωτικού τους βίου, σας παρακαλούμε θερμά να απέχετε από ενέργειες και δημοσιεύσεις, οι οποίες παραβιάζουν την ιδιωτική τους σφαίρα και οι οποίες, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από εσάς, θα μπορούσαν να επιφέρουν βλάβη στην ομαλή ανατροφή και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου