Κιμ Καρντάσιαν: Ακόμα και η κόρη μου θα ήταν καλύτερη πρόεδρος από τον Τραμπ

Ακόμα και η κόρη μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη πρόεδρος από τον Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, προσθέτοντας μάλιστα πως «ο οποιοσδήποτε θα ήταν καλύτερος πρόεδρος»!
«Κάποιες φορές αισθάνομαι πως θέλω να μιλήσω περισσότερο για την πολιτική», λέει η 36χρονη στο τεύχος Σεπτεμβρίου της αραβικής έκδοσης του Harper’s Bazaar.

«Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με το τι λες επειδή πολλά πράγματα παρερμηνεύονται και πάντα θέλω να με σέβονται. Δεν θέλω να πληγώσω κανενός τα αισθήματα», προσθέτει.
Ωστόσο, η γνωστή τηλεπερσόνα δεν μασά τα λόγια της για τον Ντόναλντ Τραμπ. «Ο καθένας μπορεί να διοικήσει καλύτερα τις ΗΠΑ. Η κόρη μου θα ήταν καλύτερη. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουμε εκεί που ήμασταν και να έχουμε τόσα πολλά πράγματα για τα οποία είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας, το να επιστρέφουμε κυριολεκτικά προς τα πίσω, είναι το πιο απογοητευτικό πράγμα. Κάθε μέρα που περνάει δεν μπορείς πραγματικά να πιστέψεις τι συμβαίνει, και έρχεται η επόμενη μέρα όπου κάτι ακόμα πιο τρελό και τραγικό συμβαίνει», δήλωσε η ριάλιτι σταρ.
Τέλος αποκάλυψε δεν είναι μία από τους περίπου 37 εκατ. ακολούθους του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ακολουθώ τον Ομπάμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου