Σε εγχείρηση καρδιάς υποβλήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου ο γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν και σύντομα θα πάρει εξιτήριο, όπως δήλωσε η 26χρονη κόρη του Ανούσκα.
Η είδηση προκάλεσε ανησυχία. Το περιοδικό Ici Paris κάνει λόγο για «βαριά» καρδιαγγειακή εγχείρηση που πραγματοποιήθηκε μετά την εσπευσμένη μεταφορά του ηθοποιού σε νοσοκομείο του δυτικού Παρισιού.
Ο Ντελόν, που διαμαρτυρόταν εδώ και μέρες για επίμονους πόνους στην πλάτη και στο πόδι και ότι δυσκολευόταν να «πατήσει το πόδι του στο πάτωμα»,
εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο και η επέμβαση διήρκησε πέντε ώρες μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο το RTL και το ladepeche.fr.
Στη συνέχεια πέρασε μια ολόκληρη ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και μια ημέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο Ντελόν φέρεται να παρακολουθείται από τους γιατρούς σε θάλαμο του νοσοκομείου.
«Ο πατέρας μου υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μηριαία αρτηρία» είπε στην εφημερίδα Le Parisien η κόρη του διάσημου ηθοποιού ο οποίος θα γιορτάσει τα 82α γενέθλιά του στις 8 Νοεμβρίου. Η Ανούσκα Ντελόν διέψευσε ότι η επέμβαση έγινε κατεπειγόντως, τονίζοντας ότι ήταν προγραμματισμένη εδώ και «δύο με τρία χρόνια». Αιτία τα προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος που ταλαιπωρούσαν τον ηθοποιό.
Η κόρη του διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι ο Ντελόν αναρρώνει, είναι καλά και σύντομα θα πάρει εξιτήριο. Η Ανούσκα προειδοποίησε τα ΜΜΕ, ορισμένα από τα οποία συνέδεσαν τα καρδιακά προβλήματα του πατέρα της με τον θάνατο της Μιρέιγ Νταρκ, της πρώην συντρόφου του γόη του γαλλικού κινηματογράφου, την 1η Σεπτεμβρίου: «Σίγουρα τον λύπησε πολύ αυτός ο θάνατος, αλλά η νοσηλεία του στο νοσοκομείο δεν έχει σχέση με αυτό. Και σταματείστε να θάβετε τον κόσμο, αυτό είναι ανυπόφορο! Ο πατέρας μου δεν έχει τίποτε σοβαρό!».
Ωστόσο ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο Paris Match μετά την είδηση του θανάτου της Νταρκ: «Η Μιρέιγ δεν είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, είναι η ζωή μου. Χωρίς αυτήν, μπορώ και εγώ να φύγω«.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου