Νέα Υόρκη Naomi Campbell-Jessica Hart: Εδειξαν κάτι παραπάνω...

H καλλονή Naomi Campbell φόρεσε ένα μοβ φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο ψηφίστηκε από τα πιο ωραία της βραδιάς. Αυτό όμως που μάλλον περισσότερο εντυπωσίασε ήταν το ότι το φόρεσε χωρίς σουτιέν από μέσα με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της

Μπορεί η 19χρονη Kendall Jenner να ήταν η απόλυτη σταρ της βραδιάς στο πρόσφατο amfAR Gala 2015 στο Cipriani Wall Street στη Νέα Υόρκη με την υπέροχη κόκκινη τουαλέτα που φορούσε, όμως και άλλες δυο κυρίες είναι στη λίστα των περιοδικών με τις πιο καλοντυμένες κυρίες.





Πρόκειται για τις εντυπωσιακές κυρίες Naomi Campbell και Jessica Hart, οι οποίες στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ακόμα περισσότερο εντυπωσιακές. H Βρετανίδα καλλονή Naomi φόρεσε ένα μοβ φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο ψηφίστηκε από τα πιο ωραία της βραδιάς. Αυτό όμως που μάλλον περισσότερο εντυπωσίασε ήταν το ότι η 44χρονη καλλονή το φόρεσε χωρίς σουτιέν από μέσα με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της.



Στο ίδιο περίπου ύφος ντύθηκε και η σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου, η Αυστραλέζα Jessica Hart, η οποία φόρεσε ένα εντελώς διάφανο μακρύ φόρεμα του οίκου Valentino με εμφανή τα μαύρα εσώρουχά της από μέσα.  Οσο για τα προσωπικά της 29χρονης Hart, τα τελευταία κουτσομπολιά του αμερικανικού tabloid Τύπου τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον διάσημο Ελληνα κληρονόμο, για αυτό και έχει πολύ καιρό να κυκλοφορήσει μαζί του δημόσια.








πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου