Άγιος Βαλεντίνος: Τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για «πικάντικη» διαμονή

Ίσως κάποιοι φέτος να μη θέλουν να ακολουθήσουν την πεπατημένη, αγοράζοντας λουλούδια και σοκολάτες, αλλά επιθυμούν να είναι πιο δημιουργικοί και τολμηροί τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ειδικά κιόλας αν το αντέχει το βαλάντιο τους.


Πάρτε το έτερο σας ήμισυ ταξιδέψτε στο εξωτερικό και περάστε μια νύχτα γεμάτη πάθος, σε ένα ξενοδοχείο διαφορετικό από αυτά που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα... Τα ξενοδοχεία αυτά θα σας κάνουν να αφήσετε τις αναστολές σας στην πόρτα…

Ξενοδοχείο Propeller Island City Lodge, Βερολίνο, Γερμανία


Ο Γερμανός καλλιτέχνης Lars Stroschen αποφάσισε να μεταμορφώσει αυτό το χώρο, που πριν ήταν ένα στούντιο ηχογραφήσεων, σε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα στον κόσμο ξενοδοχεία.

Το Propeller Island City Lodge απαρτίζεται από 30 διαφορετικά δωμάτια, με το καθένα από αυτά να έχει ιδιαίτερη και ξεχωριστή θεματολογία. Ξεκινώντας από το «Mirror room», οι τοίχοι του οποίου είναι πλήρως καλυμμένοι με καθρέφτες, μέχρι το δωμάτιο «Two lions» με δύο τεράστια κλουβιά που χρησιμοποιούνται ως κρεβάτια, το ξενοδοχείο αυτό υπόσχεται αναμφισβήτητα αξέχαστες στιγμές.

Πρόκειται για δωμάτια στα οποία ακόμη και οι πιο ντροπαλοί θα καταφέρουν να δώσουν σάρκα και οστά στις πιο τρελές τους φαντασιώσεις.



Ξενοδοχείο Amour – Παρίσι – Γαλλία


Το Παρίσι από μόνο του είναι ερωτική και σέξι πόλη. Στην καρδιά του Pigalle, της πιο αισθησιακής και άγριας μεριάς του Παρισιού, το ξενοδοχείο Amour ξεχωρίζει για τη μοναδικότητα του στιλ του που συνδυάζει την τέχνη με τον ερωτισμό.

Σε κάθε ένα από τα 20 δωμάτια υπάρχουν έργα τέχνης βιομηχανικού στυλ, εμπλουτισμένα με μια πινελιά noir, όπως για παράδειγμα ένα δωμάτιο με μαύρους τοίχους και πάνω από 200 έγχρωμες μπάλες που κρέμονται από το ταβάνι. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με ένα πανέμορφο κήπο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το brunch τους, σαν σωστοί Παριζιάνοι.

Ξενοδοχείο Pelirocco – Brighton – Ηνωμένο Βασίλειο


Σε στυλ pop art, το ξενοδοχείο Pelirocco, γνωστό και ως «ο πιο καυτός προορισμός στο Brighton», ξεχωρίζει εντελώς από όσα έχουμε συνηθίσει: δεν υπάρχουν ξενοδοχεία που προσφέρουν πραγματικά «hot» υπηρεσίες.

Οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν το κιτ μιας χρήσης, το οποίο περιέχει κάθε sex toy που είναι διαθέσιμο στο εμπόριο, με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν με τον σύντροφό τους. Με διαφορετικά θεματικά περιβάλλοντα σε κάθε ένα από τα 19 δωμάτια, με διακόσμηση εμπνευσμένη από την pop art, το rock ‘n’ roll και το burlesque, σε αυτό το ξενοδοχείο σίγουρα θα νιώσετε ότι είστε σε άλλη εποχή!

Ξενοδοχείο 3.14 – Κάννες – Γαλλία

Το ότι το ξενοδοχείο 3.14 στις Κάννες, είναι ένα κτίριο που απέχει πολύ από τα συνηθισμένα, γίνεται αισθητό ήδη από τη ρεσεψιόν: στην είσοδο δεσπόζουν δύο πολύχρωμοι παπαγάλοι, σύμβολο των ερωτευμένων ζευγαριών που εδώ βρίσκουν το ειδυλλιακό «καταφύγιο».

Οι πέντε σουίτες του έχουν ως κύρια θεματολογία τις πέντε ηπείρους, με την πιο hot από αυτές να είναι η “Europe suite”, αναπαριστώντας το Παρίσι στην Belle Epoque, με ένα τεράστιο κρεβάτι με ουρανό και έπιπλα εντελώς κόκκινα. Όποιος θέλει να βιώσει έντονα συναισθήματα μπορεί επίσης να νοικιάσει ένα πλήθος σέξι παιχνιδιών, με την υπηρεσία παράδοσης απευθείας στο δωμάτιο.

Ξενοδοχείο Crazy Bear Beaconsfield – Beaconsfield – Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτό που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ένα παλιό κτίριο του 15ου αιώνα, σήμερα έχει ανακαινισθεί μέχρι και στην τελευταία του λεπτομέρεια ώστε να θεωρείται ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Το Crazy Bear Beaconsfield έχει ένα χαρακτήρα επιτηδευμένα αισθησιακό και υπερβατικό,  αναδημιουργώντας σε κάθε σουίτα ένα περιβάλλον με dark πινελιές, με πολλούς από τους τοίχους να είναι βαμμένοι σε σκούρες αποχρώσεις και μια τεράστια μπανιέρα που δεσπόζει σε κάθε δωμάτιο, κάνοντας πραγματικότητα ακόμη και τις πιο κρυφές φαντασιώσεις.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου