Ο Justin Timberlake ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς - Δείτε φωτογραφία

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία που τον δείχνει, στα χιόνια, να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της 32χρονης Biel με την οποία παντρεύτηκαν το 2012
Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός Justin Timberlake επιβεβαίωσε το Σάββατο, ανήμερα των γενεθλίων του, ότι η σύζυγός του, η ηθοποιός Jessica Biel, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.




«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Φέτος μου έκαναν το καλύτερο δώρο που έλαβα ποτέ. Δεν μπορώ να περιμένω» έγραψε ο 34χρονος σταρ στον λογαριασμό του στο Instagram. Ανάρτησε επίσης μια φωτογραφία που τον δείχνει, στα χιόνια, να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της 32χρονης Biel με την οποία παντρεύτηκαν το 2012.

Ο Timberlake, όπως και η σύζυγός του, εμφανίστηκε σε μικρή ηλικία στην τηλεόραση και κατόπιν συμμετείχε στο συγκρότημα 'Nsync. Πρόσφατα αναδείχτηκε σε έναν από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές της μουσικής βιομηχανίας ενώ έπαιξε και σε ταινίες όπως το Social Network που αναφέρεται στη δημιουργία του Facebook.


...

Jessica Biel - Justin Timberlake: Περιμένουν παιδί;

Jessica Biel - Justin Timberlake: Περιμένουν παιδί;
...

Οι φήμες ξέσπασαν για πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα...

Η Jessica Biel έχει κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος και το internet έχει κυριολεκτικά τρελαθεί…



Πολλοί πιστεύουν ότι η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Justin Timberlake πράγματι περιμένουν παιδί, ενώ οι περισσότεροι βασίζουν το συμπέρασμα αυτό σε φωτογραφίες που δείχνουν τη Jessica να φορά ένα τεράστιο φουλάρι μπροστά από την κοιλιά της και να προσπαθεί να καλύψει το σώμα της, μία πολύ ζεστή μέρα στο LosAngeles.

Οι φήμες ξέσπασαν για πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα, όταν η ηθοποιός εντοπίστηκε με μπικίνι στη Χαβάη.

Το ζευγάρι πάντως, μετά από δύο χρόνια γάμου, γιόρτασε την επέτειό του μόλις πριν από λίγες μέρες, με μία γραφική και ρομαντική πεζοπορία στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας. Ο Justin μοιράστηκε μία φωτογραφία με την Jessica, αναφέροντας στην ανάρτησή του ότι «η ζωή προχωράει γρήγορα. Αν δεν σταματάς μερικές φορές για να κοιτάξεις γύρω σου, μπορεί να την χάσεις».



Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου