Ποιος είπε ότι χρειάζεσαι Βαλεντίνο;

Πλησιάζει απειλητικά η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ είσαι μόνη; Η γιορτή των ερωτευμένων δεν σου λέει τίποτα γιατί πολύ απλά δεν είσαι ερωτευμένη; Καταρχήν, αν μοιάζεις με την κοπέλα  της φωτογραφίας δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αργά ή γρήγορα θα βρεις αγόρι. Θέμα χρόνου είναι. 
Αυτό όμως καμία σχέση δεν έχει με τις παρακάτω γραμμές.
 Το θέμα μας είναι τα πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτή την «άγια» μέρα που τα ζευγαράκια θα έχουν πάθει αμόκ και οι φίλοι σου θα σου χαϊδεύουν στοργικά το κεφάλι επειδή δεν έχεις κάποιον να σου προσφέρει ένα εξαιρετικά γλυκανάλατο δώρο.
 Και όχι, δεν θα σου πούμε να κάτσεις στον καναπέ σου και να θρηνείς βλέποντας το «Ημερολόγιο» σαν την καημένη, ούτε να πας στο Λυκαβηττό και να αρχίσεις να κορνάρεις στα ζευγαράκια που φιλιούνται.
Θα σου προτείνουμε, όμως, 7 διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στο πνεύμα της ημέρας. Δες και διάλεξε!
1. Πήγαινε σε ένα anti-valentine's party
Μπορεί να σου ακούγεται κλισέ όμως η Αθήνα αυτή τη μέρα θα έχει ένα σωρό πάρτι τέτοιου είδους. Κάνε ένα googlάρισμα και θα καταλάβεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί θα βρεις singles που ψάχνουν ταίρι. Εμένα πάντως δεν μου ακούγεται κακό.
2. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου
Είσαι ερωτευμένη με τον εαυτό σου; Ε τότε αυτή τη μέρα πρέπει να του κάνεις δώρο. Πήγαινε για ψώνια, στο κομμωτήριο, κανόνισε μία περιποίηση προσώπου, ένα μασάζ ή σπα. Και σίγουρα θα μείνετε για πάντα αγαπημένοι.
3. Γνώρισε έναν γοητευτικό άγνωστο
Δες πρώτα ΑΥΤΟ το βίντεο και έπειτα τρέχα στο μετρό, στα τρένα, στους δρόμους και πιάσε κουβέντα με έναν γοητευτικό άγνωστο. Πώς; Ξέρεις εσύ.
4. Κατέβασε ένα dating application 
Κατέβασε το Tinder, άρχισε το ψάξιμο και περίμενε το ζευγάρωμα. Αυτή την ημέρα θα είναι πανεύκολο να ξεκινήσεις μια συζήτηση και να κάνεις πλάκα με τους ερωτευμένους. «Χρόνια μας πολλά» γράψε σε κάποιον άγνωστο και μπορεί να εκτιμήσει το αστείο σου. Ή και όχι.
5. Πήγαινε σινεμά
Να μία κλασική επιλογή για ένα σίγουρα πετυχημένο βράδυ. Αν σκέφτεσαι να πας στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» τότε ξέχνα τα multiplex γιατί όλα είναι sold out. Καλύτερα σε ένα συνοικιακό μαγαζάκι. Ή εδώ που τα λέμε καλύτερα και καθόλου. Όλο αυτό το σαδομαζοχιστικό παραλήρημα μπορεί τελικά να σου προκαλέσει κατάθιψη.
6. Κάνε τρέλες με τις φίλες σου
Πάρε τηλέφωνο τώρα τις φίλες σου και κανονίστε να πάτε αυτό το Σάββατο στο strip show που λειτουργεί μόνο για γυναίκες στην Αθήνα. Και τον έρωτα θα ξεχάσεις και καλλίγραμμα αγόρια θα δεις και θα γελάσεις.
7. Ώρα για παιχνίδι
Αν πάλι προτιμάς να μείνεις σπίτι, φώναξε την παρέα σου και κάντε ένα μαραθώνιο με επιτραπέζια, ποτά και μουσική.
Γιατί ποιος έχει ανάγκη από Βαλεντίνο;
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου