Είναι επίσημο: Irina Shayk-Cristiano Ronaldo δεν είναι πια μαζί

Ανακοινώθηκε επίσημα ο χωρισμός ενός από τα πιο hot ζευγάρια του πλανήτη
Αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια όλου του πλανήτη, αλλά μετά από πέντε χρόνια αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους ο Cristiano Ronaldo και ηIrina Shayk.




Οι φήμες των τελευταίων ημερών τους ήθελαν στη μακριά μέχρι στιγμής λίστα με τους διάσημους χωρισμούς που έχουν γίνει μέσα στους τελευταίους μήνες.

Το πιο «δυνατό» αποδεικτικό του χωρισμού τους δεν ήταν η απουσία της από την εκδήλωση όπου βραβεύτηκε με το Ballon d’Or ο Cristiano Ronaldo - ποτέ δεν έλειπε από το πλευρό του - ούτε η απουσία αναφοράς στο πρόσωπό της στον ευχαριστήριο λόγο του, ούτε το γεγονός ότι ο άσος της μπάλας δεν της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της στις 6 Ιανουαρίου. Αυτό που έκανε τους πάντες να επιβεβαιώσουν τις φήμες ήταν ο... διαδικτυακός τους χωρισμός.

Η μελαχρινή καλλονή έκανε unfollow από τον λογαριασμό του - μέχρι πρότινος - αγαπημένου της στο Twitter, κάτι που συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια σήμερα.

Και μετά από αυτό εκπρόσωπος της 29χρονης Irina βγήκε και επιβεβαίωσε ότι τελικά Ronaldo και Shayk ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Irina Shayk έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Cristiano Ronaldo μετά από πέντε χρόνια. Προς το παρόν, δεν υπάρξει άλλο σχόλιο από την Irina», είπε, ενώ έκανε αναφορά και στα όσα έχουν ακουστεί και θέλουν βασική αιτία χωρισμού του ζευγαριού να ήταν η άρνηση της Shayk να παραβρεθεί στο πάρτι-έκπληξη του Ronaldo στη μητέρα του: «Η Irina υπήρξε πολύ κοντά στην οικογένεια του κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Κάθε αρνητική φήμη για τις σχέσεις της Irina με την οικογένεια του Cristiano είναι εντελώς ψευδείς και δεν έπαιξαν ρόλο στον χωρισμό τους».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου