Δέκα «καυτές» ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο Βιντεο.

Οι ερωτικές σκηνές που μας έχει χαρίσει κατά καιρούς ο παγκόσμιος κινηματογράφος είναι εκατοντάδες. Όμως λίγες από αυτές κατάφεραν να εντυπωθούν στη μνήμη μας χάρη στον ερωτισμό, την πρωτοτυπία και ενίοτε την ιδιαιτερότητά τους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα από αυτές. Σίγουρα δεν είναι οι μόνες που μας εντυπωσίασαν, αλλά δεχόμαστε κάθε – ερωτική – σας πρόταση για να διανθιστεί η λίστα.
Mullholand Drive H ταινία του David Lynch μας χάρισε μια άκρως «ονειρική» σεξουαλική σεκάνς ανάμεσα στην εκπληκτική Naomi Watts και την Laura Harring.

Laura Harring and Naomi Watts amazing Lesbian... by HardHolland Basic Instict H Sharon Stone ήταν η απόλυτη Femme Fatale των 90’s και το Βασικό Ένστικτο ένα από τα κορυφαία ερωτικά θρίλερ εκείνης της δεκαετίας. Το γιατί μπορείτε να το διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο.
Sharon Stone Basic Instinct (sex scene on bed) XXX by bollypandit Monster’s Ball H ερμηνεία της Halle Berry στον Χορό των Τεράτων της χάρισε το Όσκαρ, αλλά ένας ακόμα από τους λόγους για τους οποίους ο Χορός των Τεράτων συζητήθηκε ήταν για την «ωμή» ερωτική σκηνή μεταξύ της πρωταγωνίστριας και του Billy Bob Thordon.
Halle Berry Sex Scene - Monster's Ball by manly674 9 ½ Weeks Η θρυλική σκηνή με το… γεύμα της Kim Beisinger και του Mickey Rourke στις 9 ½ Εβδομάδες είναι από κάθε άποψη κορυφαία και «καυτή». Strange Colour Blue O Χρυσός Φοίνικας των Καννών για το 2014, περιέχει ίσως την πιο προκλητική και «καυτή» λεσβιακή σκηνή στην ιστορία του σύγχρονου σινεμά με πρωταγωνίστριες την Adele Exarchopoulos και την Lea Seydoux.
Léa Seydoux & Adele Exarchopoulos Blue is the... by UClipzChannel A History Of Violence Στην ταινία του Cronenberg ο Viggo Mortensen και η Maria Bello προσπαθώντας να επαναφέρουν τη «φλόγα» των εφηβικών τους χρόνων κάνουν σεξ στα σκαλιά του σπιτιού τους. Η σκηνή είναι τόσο έντονη που κατά τα γυρίσματα, η πλάτη της Bello γέμισε μελανιές.
Maria Bello - A History of Violence by Den0787 Black Swan Στην ταινία του Aronofsky οι μπαλαρίνες Mila Kunis και Natalie Portman μας χαρίζουν μία άκρως αισθησιακή ερωτική σκηνή.
Mila Kunis and Natalie Portman Lesbian Scene... by Badlandz The Postman Always Rings Twice Ο Jack Nicholson και η Jessica Lange αποδεικνύουν περίτρανα ότι όταν ένα κινηματογραφικό ζευγάρι έχει χημεία, τότε η ερωτική σκηνή μεταξύ τους δεν γίνεται παρά να είναι «εκρηκτική».
The Postman Always Rings Twice-Movie Hot Sex by dm_5024cd8f6b88d Watchmen Υπό τους ήχους του “Hallelujah”, του Leonard Cohen η Malin Akerman και ο Patrick Wilson πρωταγωνιστούν σε μια… κόμικ ερωτική σκηνή, η οποία είναι- αν μη τι άλλο – πρωτότυπη.
Malin Akerman Watchmen Sex Scene by alfasamecdotcom Original Sin Τα… κάλλη της Anjelina Jolie είναι λίγο έως πολύ γνωστά στο ευρύ κοινό. Και η ερωτική σκηνή με τον Andonio Banderas στην ταινία Original Sin είναι η ιδανική… αφορμή για να απολαύσουμε όπως πρέπει.
Angelina Jolie - Original Sin Sex Scene... by motzi41 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου