H Dita Von Teese Η 42χρονη μελαχρινή καλλονή μας δείχνει την κομψή πλευρά του εαυτού της...

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούμε... Dita Von Teese, στο μυαλό μας έρχεται αμέσως η βασίλισσα του burlesque! Sexy χορός, φλογερά εσώρουχα, ζαρτιέρες, αισθησιακή ατμόσφαιρα και κατακόκκινα χείλη! Όμως, η 42χρονη Dita έκανε μια εμφάνιση- έκπληξη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι αφού σχεδόν κανείς δεν την έχει συνηθίσει με ρούχα, αλλά αντίθετα μόνο με... εσώρουχα!


Έτσι, η αισθησιακή Dita σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο chic είναι, επιλέγοντας ένα little black dress ως το γόνατο από την συλλογή Spring-Summer 2015 του διάσημου σχεδιαστή Elie Saab με δαντελένιες πινελιές στο μπροστινό μέρος αλλά και στο πλάι.
Τα κόκκινα χείλη που άλλωστε είναι το σήμα κατατεθέν της, έδεσαν άψογα με το total black σύνολο όμως αυτό που δεν μας άρεσε ήταν τα ολόμαυρα γάντια τα οποία... κατέστρεψαν το κατά τα άλλα classy look της! Dita εμπνεύσου λίγο από την Amal  Clooney! Γάντια ως τους αγκώνες φοράμε μόνο όταν το επιτρέπει το υπόλοιπο σύνολο. Δηλαδή με strapless τουαλέτα ή έστω με αμάνικο φόρεμα, διότι αλλιώς η λεπτομέρεια χάνεται και καταστρέφει και το υπόλοιπο ντύσιμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου