Κim Kardashian: Το ρομαντικό φιλί στον σύζυγό της, Kanye West

Μία τρυφερή selfie-από τις δεκάδες που ανεβάζει καθημερινά-δημοσιοποίησε η Kim Kardashian στα social media, στην οποία φαίνεται να φιλάει τρυφερά τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Kanye West.
Η 34χρονη ριάλιτι σταρ που πρόσφατα παραδέχτηκε δημόσια ότι με τον σύζυγό της Kanye «έχουν εμμονή ο ένας με τον άλλον», ανέβασε τη φωτογραφία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, γράφοντας «Καληνύχτα».

Δείτε την τρυφερή selfie που ανέβασε η ριάλιτι σταρ!




Φυσικά δεν ήταν η μόνη φωτογραφία που πόσταρε κατά τη διάρκει της βραδιάς. Νωρίτερα είχε δημοσιοποιήσει μία selfie με τη φίλη της, Robin Antin. Οι δύο καλές φίλες βρίσκονταν στο σπίτι της Kim και 'επαιζαν video games. H Κim ήταν ντυμένη casual αλλά είχε επιμεληθεί τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια!

Την ίδια μέρα ανέβασε επίσης φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και της μικρής κόρης της North. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους, πόσο μοιάζουν μαμά με κόρη.

Στην συνέχεια, θέλοντας να αποδείξει ότι δεν έχει υποβληθεί σε καμία πλαστική επέμβαση, πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία της, όταν ήταν σε ηλικία 7 ετών, δίπλα σε μία πρόσφατη φωτογραφία της. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά αν έχει υποβληθεί ή όχι σε κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά σε αυτό στο οποίο θα συμφωνήσουν όλοι είναι ότι η Kim Kardashian είναι εθισμένη με τα social media! πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου