Πρωτιά για το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα

Την πρώτη θέση παίρνει τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό
Ο μαραθώνιος της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2014-2015 έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και μέχρι στιγμής αναδεικνύει αδιαμφισβήτητο νικητή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Χούκλη.




Στους πέντε πρώτους μήνες της τηλεοπτικής σεζόν (Σεπτέμβριος 2014 έως 13 Ιανουαρίου 2015), το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 καταλαμβάνει την πρώτη θέση τηλεθέασης,  τόσο στο σύνολο του κοινού με 20,4% όσο και στο 15-44 με 18%.

Τους κρίσιμους δε, λόγω πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων, μήνες του Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, το τηλεοπτικό κοινό έδειξε την εμπιστοσύνη του στην ενημέρωση του ΑΝΤ1 χαρίζοντάς του για το Δεκέμβριο σταθερά την πρώτη θέση στο σύνολο της εβδομάδας. Τον Ιανουάριο, και συγκεκριμένα μέχρι τις 13/01, το δελτίο παρουσίασε αύξηση τόσο στο κοινό 15-44 με 2,8 μονάδες, αλλά και αύξηση 3,7 μονάδων στο σύνολο του κοινού.

Πιο αναλυτικά, στις καθημερινές του Ιανουαρίου το κεντρικό δελτίο παρουσίασε αύξηση της τάξεως των 150.000 ατόμων, ενώ στο σύνολο της ζώνης 20:00 με 20:59, η αύξηση αγγίζει τους 300.000 τηλεθεατές σε σχέση με το Δεκέμβριο.

Ο ΑΝΤ1 και το κεντρικό του δελτίο δίνουν παράλληλα δυναμικά το «παρών» σε όλη την κρίσιμη προεκλογική περίοδο που διανύουμε, φιλοξενώντας σε καθημερινή βάση αρχηγούς και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων καθώς και συνεντεύξεις τους. Κάθε βράδυ, δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι των παρατάξεων που μετέχουν στις εκλογές παίρνουν μέρος στο προεκλογικό Debate του κεντρικού δελτίου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου