Μις Υφήλιος: Η πανέμορφη Μεξικανή που κατέκτησε τον τίτλο και η διαγωνιζόμενη που συγκίνησε

 

Η Μεξικανή Andrea Meza κατέκτησε τον τίτλο Miss Universe 2021 την Κυριακή. Το 26χρονο μοντέλο πήρε το στέμμα της από τη νικήτρια των καλλιστείων το 2019 – το 2020 δεν πραγματοποιήθηκε η τελετή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η χαρά και η συγκίνησή της ήταν μεγάλη, όπως φαίνεται και στα στιγμιότυπα που ανάρτησε η βασίλισσα της ομορφιάς στον λογαριασμό της στο Instagram. «Μεξικό, αυτό είναι για σένα», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της.

Η πανέμορφη Andrea έλαμπε στο φινάλε της εντυπωσιακής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino στη Φλόριντα.

Η Meza είναι η τρίτη Μεξικανή που κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο, μετά την Lupita Jones και τη Ximena Navarrete.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το να φοράω το στέμμα της Μις Υφηλίου και ελπίζω να υπηρετήσω τον κόσμο μέσω της υπεράσπισης της ισότητας εκ μέρους μου την επόμενη χρονιά αλλά και στη συνέχεια», δήλωσε η ίδια.

«Ζούμε σε μια κοινωνία ολοένα και περισσότερο εξελιγμένη και καθώς προχωράμε ως κοινωνία, προχωράμε και με τα στερεότυπα», σημείωσε στη δήλωσή της. «Σήμερα η ομορφιά δεν είναι μόνο το πώς μοιάζουμε. Για μένα, η ομορφιά ακτινοβολεί όχι μόνο στο πνεύμα μας αλλά στις καρδιές μας και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Ποτέ μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου πει ότι δεν είσαι πολύτιμος».

Το μοντέλο και makeup-artist είναι επίσης ακτιβίστρια που συνεργάζεσαι στενά με ένα ίδρυμα για γυναίκες που έχει ως στόχο τον τερματισμό της βίας εξαιτίας του φύλου.

Το μήνυμα της Μις Μιανμάρ

Ένα στιγμιότυπο του διαγωνισμού που συγκίνησε ήταν όταν η Μις Μιανμάρ έστειλε το μήνυμά της. Η Thuzar Wint Lwin ύψωσε το μήνυμά της που καλούσε σε «προσευχή για τη Μιανμάρ» εξαιτίας της βίας που επικρατεί στη χώρα μετά το πραξικόπημα της 1ης Φεβρουαρίου.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου